Λέβητας με συμπύκνωση αερίου, οικονομία σε θέρμανση & παροχή ζεστού νερού. Προσαρμογή και σε υγραέριο χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό.

Λέβητας με συμπύκνωση αερίου, οικονομία σε θέρμανση & παροχή ζεστού νερού. Προσαρμογή και σε υγραέριο χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό.

Λέβητες συμπύκνωσης, max απόδοση και οικονομία & με υγραέριο

4.563 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Εγγυημένη υψηλή εποχική απόδοση (108% συγκριτικά με τον παλιό). Δυνατότητα λειτουργίας με υγραέριο χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό. Μεγαλύτερη ποιότητα καύσης για max απόδοση. Ενσωματωμένη αντιστάθμιση εξωτερικών καιρικών συνθηκών (αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες).

Η συμπύκνωση αερίου στους λέβητες είναι η επιτομή της οικονομίας στη θέρμανση – παροχή ζεστού νερού χρήσης. Μεγάλη εξοικονόμηση στο καύσιμο, υψηλή απόδοση (πάνω από 108%), τοποθέτηση όπου θέλεις (μέσα και έξω) με αντοχή και στο κρύο, αθόρυβη λειτουργία.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Λέβητας με συμπύκνωση αερίου, οικονομία σε θέρμανση & παροχή ζεστού νερού!
  • Εγγυημένη υψηλή εποχική απόδοση (108% συγκριτικά με τον παλιό)
  • Δυνατότητα λειτουργίας με υγραέριο χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό
  • Μεγαλύτερη ποιότητα καύσης για max απόδοση
  • Ενσωματωμένη αντιστάθμιση εξωτερικών καιρικών συνθηκών (αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες)
Προσαρμογή σε όλους τους τύπους αερίου & max οικονομία!

Οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου νέας γενιάς έχουν έξυπνες λειτουργίες που επιτρέπουν την προσαρμογή σε όλους τους τύπους αερίου. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας με υγραέριο χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό (άρα πρόσθετα έξοδα). Εννοείται ότι υπάρχει ενσωματωμένο σύστημα αντιστάθμισης για max οικονομία, άνεση με όλα τα συστήματα θέρμανσης και αντοχή σε οποιεσδήποτε εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

Λέβητες με μεγάλη διάρκεια ζωής, λιγότερη συντήρηση, αθόρυβη λειτουργία!

Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης έχουν χαρακτηριστεί ως τα «inverters» της σύγχρονης θέρμανσης και όχι άδικα. Εξασφαλίζουν μεγάλη οικονομία, ανάλογα βέβαια και με το μοντέλο που θα επιλέξεις.
Οι επίτοιχοι λέβητες αερίου συμπύκνωσης νέας γενιάς έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της πολύ υψηλής ποιότητας υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους και απαιτούν λιγότερη συντήρηση, λόγω της καθαρής καύσης. Περιττό να πούμε ό,τι δεν θα καταλάβεις ούτε την «ανάσα» τους, καθώς η λειτουργία τους είναι εντελώς αθόρυβη.

Τοποθέτηση κατά βούληση, τηλεχειρισμός, υψηλή αισθητική!

Μπορείς να τους τοποθετήσεις όπου θέλεις, ακόμα και σε εξωτερικό χώρο, καθώς το μέγεθός τους είναι μικρό, αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Είναι εύκολοι στη χρήση με ψηφιακούς πίνακες ελέγχου με μεγάλη οθόνη με όλες τις ενδείξεις, ενώ μπορείς να τους χειριστείς και από απόσταση με το τηλεχειριστήριο ή ακόμα και με το κινητό σου. Ο σχεδιασμός τους είναι υψηλής αισθητικής και ομορφαίνει το σπίτι. Ε, τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος; Α ναι, στην αγορά θα βρεις και μοντέλα που είναι έτοιμα και για την εποχή του υδρογόνου!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »