Inverter κυκλοφορητής νέας γενιάς! Εξοικονομεί ως 80% στο ρεύμα.

Inverter κυκλοφορητής νέας γενιάς! Εξοικονομεί ως 80% στο ρεύμα.

Inverter κυκλοφορητής λέβητα για max εξοικονόμηση ως 80% στο ρεύμα

1.556 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Υψηλή ενεργειακή απόδοση, εξοικονομεί 80% στο ηλεκτρικό ρεύμα. Ηλεκτρονικός με μικροεπεξεργαστές νέας γενιάς (τελευταία λέξη της τεχνολογίας). Κάνει το λέβητα να «πετά (το ζεστό νερό «τρέχει» ταχύτατα στις σωληνώσεις).

Η εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων στην ενεργειακή κρίση είναι το ζητούμενο. Λύσεις υπάρχουν για οικονομική θέρμανση, μα και εξοικονόμηση στο ηλεκτρικό ρεύμα. Οι κυκλοφορητές νέας γενιάς, γνωστοί ως inverters, δίνουν τη λύση.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Με 1 μικρή παρέμβαση έχεις ποιοτική θέρμανση, μεγάλη εξοικονόμηση στο ρεύμα!
  • Υψηλής απόδοσης, εξοικονομεί 80% στο ηλεκτρικό ρεύμα (από τον απλό)
  • Ηλεκτρονικός με μικροεπεξεργαστές νέας γενιάς (τελευταία λέξη της τεχνολογίας)
  • Κάνει το λέβητα να «πετά (το ζεστό νερό «τρέχει» ταχύτατα στις σωληνώσεις)
Inverter κυκλοφορητής νέας γενιάς! Εξοικονομεί ως 80% στο ρεύμα!

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι οι κυκλοφορητές με μικροεπεξεργαστές, οι οποίοι είναι ηλεκτρονικοί και πιο γνωστοί ως κυκλοφορητές inverter νέας γενιάς.

Ο κυκλοφορητής inverter νέας γενιάς έχει πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση, καταναλώνοντας έως και 80% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, σε σύγκριση με τον απλό, ενώ είναι και φιλικός προς το περιβάλλον.

Τι είναι & τι κάνει ο κυκλοφορητής (με απλά λόγια)!

Ο κυκλοφορητής είναι μία αντλία που χρησιμοποιούμε για τη κυκλοφορία του νερού στο σύστημα της θέρμανσης, είτε αυτή είναι ατομική, είτε κεντρική.

Με απλά λόγια, η δουλειά του είναι να μεταφέρει το ζεστό νερό που παράγεται από και προς το λέβητα θέρμανσης μέσω των σωληνώσεων προς τα θερμαντικά σώματα της εγκατάστασης που έχουμε.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ό,τι προσθέτει ταχύτητα στο ζεστό νερό που ακολουθεί την διαδρομή μέσα από τις σωληνώσεις της εγκατάστασης, έτσι ώστε να φτάσει στο υψηλότερο σημείο της, λόγω του μειωμένου βάρους του σε σχέση με το κρύο νερό.

Συμπέρασμα

Με μερικές μικρές παρεμβάσεις μπορείς να εξασφαλίσεις ποιοτική θέρμανση, χωρίς εκπτώσεις στις ανάγκες σου, αλλά και να έχεις μεγάλη εξοικονόμηση στο ηλεκτρικό ρεύμα. Η αλλαγή του παλιού και απλού κυκλοφορητή, με νέο inverter νέας γενιάς είναι μία εξαιρετικά αποτελεσματική και οικονομική επιλογή που θα σε δικαιώσει.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »