Η Ecofer με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του κλιματισμού, της θέρμανσης, των ηλιακών και της πισίνας, προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες και λύσεις για τον χώρο σας.

    ECOFER

    11.683 επισκέψεις στο άρθρο
    Σχολιάστε

    Συστήματα Αερισμού με ανάκτηση Θερμότητας και καθαρισμού Αέρα της Σουηδικής εταιρείας Fresh Ventilation από την Ecofer .

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

     
    H ECOFER Κ.Ζ.Οικονόμου παρέχει στην Ελληνική αγορά σε αποκλειστική αντιπροσωπεία τα ολοκληρωμένα συστήματα εξαερισμού οικιακών και επαγγελματικών χώρων της Σουηδικής εταιρείας Fresh Ventilation, με λειτουργίες ανάκτησης θερμότητας και καθαρισμού αέρα, τα οποία κρίνονται κατάλληλα για το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ. Οι εξαεριστήρες της Σουηδικής εταιρείας FRESH έχουν συμπαγή σχεδιασμό και μικρές διαστάσεις, με δυνατότητα ενσωμάτωσης σε οποιαδήποτε τοιχοποιία πάχους 185-130 mm, σε νεόδμητα και υφιστάμενα κτίρια.
    Οι εξαεριστήρες FRESH υπερτερούν λόγω των ιδιαίτερων τεχνικών χαρακτηριστικών τουςΟι εξαεριστήρες FRESH υπερτερούν λόγω των ιδιαίτερων τεχνικών χαρακτηριστικών τους.

    Η ανάκτηση θερμότητας την οποία πραγματοποιούν, φτάνει σε ποσοστό 85%, και πραγματοποιείται ακόμα και σε ιδιαίτερα ψυχρό κλίμα, καθώς μπορούν να λειτουργούν με ασφάλεια ακόμα και στους -20ο C. Προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας, με χαμηλή κατανάλωση 1-3W και ενεργειακή κλάση Α+. Επιπροσθέτως, βασικό πλεονέκτημά τους είναι η αθόρυβη λειτουργία, μόλις 18Db.

    Το σύστημα εξαερισμού μπορεί να περιέχει 1 έως και 15 μονάδες με κεντρικό έλεγχο για μεγάλα κτίρια. H ρύθμιση των μονάδων πραγματοποιείται και απομακρυσμένα, καθώς διαθέτουν Wi-Fi και ειδική εφαρμογή (App). Η εγκατάσταση είναι απλή και ανά πάσα στιγμή μπορεί να πραγματοποιηθεί πρόσθεση νέων μονάδων.

    Η εγκατάσταση του συστήματος εξαερισμού είναι απλή και ανά πάσα στιγμή μπορεί να πραγματοποιηθεί πρόσθεση νέων μονάδωνΗ εγκατάσταση του συστήματος εξαερισμού είναι απλή και ανά πάσα στιγμή μπορεί να πραγματοποιηθεί πρόσθεση νέων μονάδων

    Τα συστατικά μέρη του εξαεριστήρα FRESH είναι αποτέλεσμα μελετών και τεχνικών δοκιμών, με στόχο το βέλτιστο ενεργειακό αποτέλεσμα και την άνεση χρήσης, δηλαδή την μέγιστη ανάκτηση θερμότητας με ελάχιστη κατανάλωση σε συνδυασμό με τον καθαρισμό του αέρα και την αθόρυβη λειτουργία. Κάθε μονάδα εξαεριστήρα αποτελείται από ειδικά σχεδιασμένα καλύμματα, σωλήνα για τοποθέτηση στον τοίχο με διαχύτες αέρα, θερμικό συσσωρευτή, ανεμιστήρα και ειδικά σχεδιασμένα φίλτρα: Fresh Flow Pollen filter, Fresh Flow Standard filter, με σκοπό ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον άνεσης.

    Οι εξαεριστήρες FRESH προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας, με χαμηλή κατανάλωση 1-3W και ενεργειακή κλάση Α+. Οι εξαεριστήρες FRESH προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας, με χαμηλή κατανάλωση 1-3W και ενεργειακή κλάση Α+. 
     

     
    Ecofer - K.Z. OΙΚΟΝΟΜΟΥ
    Τηλ. : 210 6715510
    www.ecofer.gr

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »