ΜΕΓΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

    11.661 επισκέψεις στο άρθρο
    Σχολιάστε

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

    Aναπνεύστε καθαρό αέρα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο όπως αναπνέετε  όταν βρίσκεστε στην φύση! Οι καθαριστές αέρα & οι αφυγραντήρες της Σουηδικής Wood`s φροντίζουν εσάς & την υγεία σας! Διαβάστε περισσότερα στο www.woods.se

    Η
    Wood`s λειτουργεί ενάντια στους ιούς πάντα με γνώμονα την Υγεία μας.

    Τα βακτήρια και οι ιοί είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί που αποδεδειγμένα επηρεάζουν αρνητικά την υγεία μας και την ποιότητα του  περιβάλλοντος  του σπιτιού μας. Επίσης είναι η  βασική αιτία για  πολλές ασθένειες και αλλεργίες. Η αποτελεσματικότητα των πατενταρισμένων φίλτρων Active Ion HEPA των  καθαριστών αέρα της Wood`s αγγίζει το 99,98% συγκράτησης όλων των αερομεταφερόμενων βακτηριδίων, ιών, και αλλεργιογόνων ουσιών που έχουν μέγεθος έως 0,1 μικρά. Σε σύγκριση με τα απλά φίλτρα HEPA που έχουν απόδοση 99,98% και μέχρι 0,3 μικρά, τα φίλτρα Active Ion HEPA είναι προ-ιονισμένα και μπορούν επομένως να είναι πολύ πιο αραιά από τα παραδοσιακά φίλτρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αέρας μπορεί να ρεύσει σχεδόν ελεύθερα μέσω του φίλτρου και παρόλα αυτά να εξέλθει απαλλαγμένος  από βλαβερά σωματίδια. 

    Πώς λειτουργούν οι καθαριστές αέρα της Wood`s ;

    Οι καθαριστές αέρα της Wood`s χρησιμοποιούν  τον ιονισμό για  να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των συσκευών και των φίλτρων και να συγκρατήσουν τα βλαβερά σωματίδια αέρα.  Τα σωματίδια του αέρα, καθώς εισέρχονται στον καθαριστή αέρα,  δέχονται ένα ελαφρύ θετικό φορτίο.
    Με αυτό τον τρόπο τα σωματίδια του αέρα προσελκύονται και παγιδεύονται από τα αντίθετα-φορτισμένα φίλτρα Active Ion HEPA. Πώς γίνεται αυτό; Ο ανεμιστήρας εξοικονόμησης ενέργειας που βρίσκεται μέσα στη  συσκευή  κυκλοφορεί τον αέρα του χώρου σας  κατευθύνοντας τον μέσα από τον καθαριστή. Όπως τα σωματίδια του αέρα εισέρχονται στον καθαριστή  δέχονται μία ελαφριά θετική φόρτιση. Έτσι οι επικίνδυνοι ιοί παγιδεύονται μέσα στο αρνητικά φορτισμένο φίλτρο χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να διαφύγουν και μετά από ένα διάστημα να αδρανοποιούνται και να πεθαίνουν . 

    Τα φίλτρα Active ION HEPA έχουν σημαντικά οφέλη για εσάς.

    Hπατενταρισμένη τεχνολογία Active Ion HEPAέχει σαν άμεσο αποτέλεσμα τη χαμηλότερη  κατανάλωση ενέργειας και τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Μπορείτε να τους χρησιμοποιείται όλο το χρόνο χωρίς φόβο για εσάς και την τσέπη σας με κόστος από 0,004ΚW/hκαι επίπεδα θορύβου από 25dB χωρίς να παράγει επικίνδυνο ΟΖΟΝ για την υγείας σας.

    Καθαριστές Αέρα και αποτελεσματικότατα κατά των ιών.

    Όταν οι ιοί της γρίπης χτυπάνε εποχικά , ένας καθαριστής αέρα μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να διαφυλάξετε την υγεία σας και την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων. Ένας υψηλής απόδοσης καθαριστής αέρα με πιστοποίηση από αναγνωρισμένα Ινστιτούτα και Οργανισμούς μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τον κίνδυνο ασθενείας από  αερομεταφερόμενους ο ιούς και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σε ευάλωτες  ομάδες όπως ηλικιωμένους και άτομα που πάσχουν από αλλεργίες.

    Οι καθαριστές αέρα της Wood`δεν έχουν κατασκευαστεί ειδικά για την απομάκρυνση των ιών αλλά τον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα από βλαβερούς αερομεταφερόμενους οργανισμούς, ωστόσο  τα επιστημονικά δεδομένα τα οποία πιστοποιούνται από την AHAM αναφέρουν τα εξής :

    H πατενταρισμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος του αέρα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Wood`s (526593) Active ION HEPA  αιχμαλωτίζει τουλάχιστον το 99,98% των αερομεταφερόμενων σωματιδίων (Πιστοποιημένο από AHAM) έως 0,1 μικρά σε μέγεθος ανά λίτρο αέρα. Αυτό περιλαμβάνει όλους τους ιούς με μέγεθος σωματιδίων τουλάχιστον 0,1 μικρά. Αναφορικά, ο  ιός COVID-19 έχει μέγεθος περίπου 0,12 μικρά.

    Δείτε την πλήρη σειρά των καθαριστών αέρα της Wood`s εδώ: https://woods.se/en/produkter/aircleaners/
    Δείτε πώς λειτουργεί ο καθαριστής αέρα της Wood`s εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=ad5MM-B56DY
    Δείτε την πλήρη σειρά των αφυγραντήρων της Wood`s εδώ: https://woods.se/en/produkter/dehumidifiers-for-bathrooms/
    Δείτε πώς λειτουργεί ο αφυγραντήρας της Wood`s εδώ: https://youtu.be/6PgQFpaAHtg

    Η Ιστορία της ΜΕΓΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
    H εταιρεία ΜΕΓΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ιδρύθηκε το 2019 και αποτελεί συνέχεια της εταιρείας ΟΙΚΟΑΕΡΙΟΝ, η οποία δραστηριοποιείται δεκατέσσερα χρόνια στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, θέρμανσης κλιματισμού & εξαερισμού  επαγγελματικών και οικιακών χώρων.

    Η ΜΕΓΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ είναι μια δυναμική εταιρεία, με αφοσίωση και προσήλωση στους στόχους της και το όραμα της. Το όραμα βασίζεται στην πίστη ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να αναπνέει  καθαρό αέρα παντού , όπως όταν βρίσκεται έξω στη φύση. Το πάθος τους για καθαρό αέρα είναι το θεμέλιο των προϊόντων που αντιπροσωπεύουν και των λύσεων που μπορούν να σας προσφέρουν.

    Η αποστολή της εταιρείας είναι να  παρέχει ποιοτικές , αποδοτικές συσκευές και λύσεις, με βάση τις ανάγκες του κάθε οικιακού ή επαγγελματικού χώρου.

    Η εταιρεία ΜΕΓΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ δραστηριοποιείται στις εξής κατηγορίες :
    • Αφύγρανση - Εφύγρανση
    • Κλιματισμός
    • Καθαρισμός και απολύμανση αέρα εσωτερικών χώρων.
     
    Η ΜΕΓΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, διανέμει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα, και το εξειδικευμένο προσωπικό της είναι πάντα διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    ΜΕΓΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
    Καλέστε:  2106627526
    Δείτε:  megaenergiaki.gr

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »