Το μεγάλο μυστικό για ρεύμα και τη νύχτα από το φωτοβολταϊκό!

Το μεγάλο μυστικό για ρεύμα και τη νύχτα από το φωτοβολταϊκό!

  • Το μεγάλο μυστικό για ρεύμα και τη νύχτα από το φωτοβολταϊκό!
  • Το μεγάλο μυστικό για ρεύμα και τη νύχτα από το φωτοβολταϊκό!

Το μεγάλο μυστικό για ρεύμα και τη νύχτα από το φωτοβολταϊκό!

(22/03/2024)
Σχολιάστε

- Αύξηση ιδιοκατανάλωσης στο max (ακόμα & τη νύχτα)
- Αυτόματη φόρτιση συσσωρευτή με την πλεονάζουσα ενέργεια
- Μείωση κόστους ρεύματος με περιορισμό τροφοδοσίας ρεύματος
- Ενεργειακή απόδοση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη κατά 30%

RECOM – TECHNOLOGIES
ENERGY EXPERTS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε

Οι αντιστροφείς (μετατροπείς ηλεκτρικής ενέργειας) νέας γενιάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του εξοπλισμού για το φωτοβολταϊκό σου, καθώς με αυτούς επιτυγχάνεται αύξηση ιδιοκατανάλωσης στο μέγιστο (ακόμα και τη νύχτα), αυτόματη φόρτιση συσσωρευτή με την πλεονάζουσα ενέργεια, μείωση κόστους ρεύματος με περιορισμό τροφοδοσίας ρεύματος από τον πάροχο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Έτσι εξασφαλίζεται η πιο υψηλή αξιολόγηση ασφάλειας και ενεργειακή απόδοση μεγαλύτερη κατά 30%, σε συνδυασμό με τον optimizer, παρέχοντας στους χρήστες ασφαλή, σταθερή και πράσινη ενέργεια με χαμηλά επίπεδα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε οικιακές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις.

Αύξηση ιδιοκατανάλωσης στο max (ακόμα & τη νύχτα)

Με τα νέα φωτοβολταϊκά πλαίσια, η προσοχή επικεντρώνεται στην επιλογή του κατάλληλου αντιστροφέα, καθώς οι μεγαλύτερες κυψέλες σημαίνουν ταυτόχρονα μεγαλύτερα ρεύματα, τα οποία ο αντιστροφέας θα πρέπει να μπορεί να ελέγξει και να επεξεργαστεί.

Οι αντιστροφείς νέας γενιάς μπορούν να διαχειριστούν το ρεύμα εισόδου της νέας γενιάς φωτοβολταϊκών πλαισίων με ισχύ 400 Watt και πλέον. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη η ισχύς του φωτοβολταϊκού πλαισίου, χωρίς να χρειάζεται περιορισμός της ροής ενέργειας.

Παράλληλα, θυμίζουμε τι προβλέπεται πλέον για τα φωτοβολταϊκά για αγρότες και βιομηχανία.

Μετατροπέας ηλεκτρικής ενέργειας, νέα εποχή για τις οικιακές ενεργειακές λύσεις!

Λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη ζήτηση για υψηλότερα επίπεδα ιδιοκατανάλωσης, οι μετατροπείς ηλεκτρικής ενέργειας φέρνουν την επανάσταση και στις οικιακές ενεργειακές λύσεις, παρέχοντας υψηλό ποσοστό ιδιοκατανάλωσης που αγγίζει το 100%.

Αυτόματη φόρτιση συσσωρευτή με την πλεονάζουσα ενέργεια

Η ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά πλαίσια ικανοποιεί τη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας μίας κατοικίας κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η περίσσεια ενέργεια που παράγεται χρησιμοποιείται για τη φόρτιση των μπαταριών, οι οποίες καλύπτουν τις υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις τις νυκτερινές και πρωινές ώρες.

Ενεργειακή απόδοση ακόμα μεγαλύτερη κατά 30% με optimizer

Οι optimizers αυξάνουν την απόδοση ενέργειας των φωτοβολταϊκών πλαισίων έως και 30%, ανεξάρτητα από τη σκίαση και τον προσανατολισμό των στεγών. Ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος πυρκαγιάς με τεχνολογία ταχείας απενεργοποίησης, επιτυγχάνοντας μηδενική τάση των στοιχειοσειρών του συστήματος, καθώς και αποφυγή επικίνδυνων ηλεκτρικών τόξων.

ΝΑΝΟΔΟΜΗ
OLYMPIC