Εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε 4 προγράμματα για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο, τα οποία συνδυάζουν την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και μεγάλης έκπτωσης.

Εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε 4 προγράμματα για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο, τα οποία συνδυάζουν την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και μεγάλης έκπτωσης.

Ώρα για αλλαγή παρόχου; Δες προσφορές για ρεύμα & αέριο!

6.429 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Ψάχνεσαι για καλύτερη τιμή σε ηλεκτρικό ρεύμα; Για αέριο; Ή και για τα 2; Αν ψάχνεις, δες 4 προγράμματα Protergia - We Energy - Ήρων & Elpedison.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι καταναλωτές, λόγω και της ενεργειακής κρίσης, προσπαθούν να βρουν την καλύτερη & οικονομικότερη προσφορά για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο για το σπίτι ή την επιχείρηση, αλλά με πολλαπλές χρήσεις.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Προτάσεις υπάρχουν πολλές στην αγορά. Όλες έχουν την δική τους αξία μα σίγουρα κάποιες κερδίζουν στη σύγκριση. Οι πάροχοι ενέργειας σχεδόν κάθε μήνα με ιδιαίτερη ευρηματικότητα προσπαθούν να δελεάσουν τους καταναλωτές με πληθώρα προσφορών για όλα τα προϊόντα ενέργειας (διάβασε περισσότερα εδώ).

Το παλεύουν όσο μπορούν με εκπτώσεις και προνόμια, επιβραβεύοντας τη συνέπεια σε ό,τι αφορά την εμπρόθεσμη πληρωμή του λογαριασμού (που στις μέρες μας δεν είναι και αυτονόητο).
Για αυτό και εμείς στο 4green.gr (Πράσινο Σπίτι & Κτίριο) κάθε μήνα θα συγκρίνουμε για λογαριασμό σας και θα αναδεικνύουμε εκείνα τα πακέτα-συνδέσεις που αξίζουν και ξεχωρίζουν, καθώς επίσης και το τι μπορείτε ακόμα να βρείτε σε προγράμματα των παρόχων για να εκμεταλλευτείτε το ρεύμα και το φυσικό αέριο για κάθε χρήση για το σπίτι και την επιχείρησή σας.

Στο σημερινό μας θέμα θα δούμε 4 προτάσεις προγραμμάτων που προσφέρουν οι πάροχοι ενέργειας που φιλοδοξούν να αποτελέσουν επιλογή, από χιλιάδες υποψήφιους καταναλωτές (νοικοκυριά και επιχειρήσεις), για να αντικαταστήσουν τον …προηγούμενο (πάροχό) τους.

Ρεύμα, αέριο ή και τα 2;

Αν ψάχνεις, εξοικονόμηση, δες 4 προτάσεις- προγράμματα από τους : Protergia - We Energy - Ήρων & Elpedison.

- Μελέτη και εγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου με το κλειδί στο χέρι
- Φόρτιση e-car με πρόσθετες εκπτώσεις
- Φορτίζεις το e-car σου, βράδυ με 50% έκπτωση
- Net Metering για μείωση ή & μηδενισμό κόστους ρεύματος

Λέβητες αερίου, τα «inverters» της Hi απόδοσης – Low κατανάλωσης!

Οι λέβητες αερίου νέας γενιάς είναι τα «inverters» της Hi απόδοσης – Low κατανάλωσης (διάβασε περισσότερα εδώ). Τώρα υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις τον παλιό σου λέβητα και να το αναθέσεις αποκλειστικά στον πάροχο ενέργειας που ήδη έχεις ή σκέφτεσαι να αλλάξεις για αυτό το λόγο. Δεν θα κάνεις απολύτως τίποτε και θα τον παραλάβεις με το κλειδί στο χέρι!

Φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι & την επιχείρηση!

Ήδη οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη σημειώνουν διαρκή άνοδο και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση σε αυτόν τον τομέα. Η ηλεκτροκίνηση βρίσκει τον δρόμο της και στην Ελλάδα (διάβασε περισσότερα εδώ). Το ενδιαφέρον για ποιοτική και οικονομική φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων στο σπίτι, αλλά και στην επιχείρηση αυξάνει μέρα τη μέρα. Μεγάλα ονόματα, ισχυρά διεθνώς Brands υπάρχουν και στην ελληνική αγορά με την ανάπτυξη υποδομών φόρτισης επεκτείνεται. Κnow how αποκτάται από όλους τους …stakeholders του μέλλοντος και οι πάροχοι ενέργειας συνεργάζονται μαζί τους, εξασφαλίζοντας μεγάλα προνόμια και εκπτώσεις για τους καταναλωτές με ειδικά προγράμματα!

Αν πληρώνεις πολλά για το ρεύμα, ήλθε ο καιρός να εκμεταλλευτείς το Net Metering!

Το Net Metering είναι η τελευταία «τάση» στην παραγωγή ρεύματος. Το παράγεις μόνος σου, μειώνεις τo συνολικό ετήσιο κόστος ρεύματος από 65% έως 80% και αναβαθμίζεις ενεργειακά το ακίνητό σου (διάβασε περισσότερα εδώ).

4 πακέτα για ηλεκτρικό ρεύμα & φυσικό αέριο δίνουν λύσεις!

Οι σύγχρονες ανάγκες θέλουν και σύγχρονες λύσεις. Έπειτα από μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών μας στα social media του 4green.gr, εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε 4 προγράμματα για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου στο σπίτι και την επιχείρηση τα οποία συνδυάζουν την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και μεγάλης έκπτωσης για κάθε ανάγκη που μπορεί να έχεις!

Η Protergia μπορεί να αναλάβει εξ ολοκλήρου τη μελέτη και εγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου, χωρίς να ασχοληθείς καθόλου και να τον παραλάβεις με το κλειδί στο χέρι. Η We Energy συνεργάζεται με την Blink Charging Hellas και μπορείς να φορτίσεις τον ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο με προνομιακή χρέωση και επιπλέον εκπτώσεις. Ο Ήρων σου δίνει τη δυνατότητα να φορτίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο στο σπίτι το βράδυ με μεγάλη έκπτωση. Η Elpedison σου δίνει ολοκληρωμένο πακέτο Net Metering για να παράγεις το δικό σου ρεύμα με πολλά προνόμια. Πάμε να δούμε τα 4 προγράμματα!

Λέβητας φυσικού αερίου με το κλειδί στο χέρι από την Protergia!

Εγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου από την Protergia.

Εγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου από την Protergia.

    Έχει περάσει το φυσικό αέριο από το δρόμο σου, αλλά δεν ξέρεις ποια είναι η διαδικασία για να συνδεθείς; Τώρα, η Protergia αναλαμβάνει όλα τα στάδια της διαδικασίας και σου παραδίδει ολοκληρωμένη την υπηρεσία Gas Connect. Η υπηρεσία περιλαμβάνει τη μελέτη, την προμήθεια και τη ΝΕΑ εγκατάσταση λέβητα Φυσικού Αερίου, μέσω του δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών της Protergia.

    Η διαδικασία

    - Έλεγχος της διαθεσιμότητας δικτύου Φυσικού Αερίου και ενημέρωση για τη δυνατότητα σύνδεσης στη διεύθυνσή σου
    - Ειδικό συνεργείο του συνεργάτη έρχεται στο χώρο σου, πραγματοποιεί αυτοψία και δίνει άμεση οικονομική προσφορά, που περιλαμβάνει διαστασιολόγηση λέβητα & υπολογισμό εργασιών εγκατάστασης.
    - Υποβολή του φακέλου στην ΕΔΑ για σύνδεση σου στο δίκτυο Φυσικού Αερίου (περιλαμβάνει αίτημα μετρητή και μελέτη εγκατάστασης)
    - Εγκατάσταση του λέβητα. Οι εργασίες εγκατάστασης, περιλαμβάνουν συνδέσεις, σωληνώσεις και κατάλληλο λέβητα για τις ενεργειακές σου ανάγκες
    - Εκπροσώπηση παροχής από την Protergia στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς

    We Energy & Blink Charging Hellas φορτίζουν το αμάξι σου σε σπίτι & επιχείρηση!

    Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο & Πράσινο Ρεύμα με το WeBlink από την We Energy.

    Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο & Πράσινο Ρεύμα με το WeBlink από την We Energy.

      Όλοι οι χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων με εγκατεστημένο σταθμό φόρτισης BLINK μπορούν να εξασφάλισουν προνομιακή χρέωση με το ειδικό πακέτο WE-BLINK, μέσω της σύμπραξης της We Energy και Blink Charging Hellas!

      Η προσφορά ισχύει για φόρτιση στο δίκτυο της Blink και διαμορφώνεται στα 0,35 ευρώ/kWh έναντι 0,40 ευρώ/kWh στην τιμή φόρτισης (συν Φ.Π.Α.). Επιπλέον, οι χρήστες εξασφαλίζουν 5% έκπτωση σε όλα τα προγράμματα της We Energy.

      Οι κάτοχοι ηλεκτρικών οχημάτων, μπορούν να επωφεληθούν από επιπλέον μειωμένες τιμές για εγκατάσταση νέου οικιακού σταθμού φόρτισης αλλά και από Β2Β εξειδικευμένες λύσεις στόλου για επαγγελματίες.

      Φόρτιση του αμαξιού το βράδυ στο σπίτι από τον Ήρωνα με έκπτωση ως 50%!

      Σπίτι & Αυτοκίνητο με Πράσινη Ενέργεια με το Eco Drive από την Ήρων.

      Σπίτι & Αυτοκίνητο με Πράσινη Ενέργεια με το Eco Drive από την Ήρων.

        Νέα πρoγράμματα Ηλεκτρικής Ενέργειας EcoDrive HOME & EcoDrive HOME CHARGE από τον ΗΡΩΝΑ για οικιακούς καταναλωτές με ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Απόκτησέ τα με δώρο έως και το 50% της νυχτερινής κατανάλωσης!

        Ο ΗΡΩΝ, σου προσφέρει ηλεκτρικό ρεύμα με έκπτωση έως και 50%, επί της νυχτερινής σου κατανάλωσης, για το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο επιβραβεύοντας τη συνέπειά σου με πρόσθετη έκπτωση 45%.

        Χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό αυτοκίνητο αφήνεις το δικό σου «πράσινο» αποτύπωμα, με τον ΗΡΩΝΑ να συμμετέχει σε αυτό προσφέροντας τα προγράμματα EcoDrive HOME και EcoDrive HOME CHARGE με τα εξής πρόσθετα χαρακτηριστικά:

        • Ηλεκτρονική λήψη του Λογαριασμού σου για εξοικονόμηση χαρτιού
        • Πράσινο Πιστοποιητικό με το οποίο θα βεβαιώνεται, ότι η ηλεκτρική ενέργεια που κατανάλωσες έχει παραχθεί από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Κάθε χρόνο ο ΗΡΩΝ θα αναλαμβάνει το κόστος αγοράς και φύτευσης ενός δένδρου για σένα στα πλαίσια προγράμματος δενδροφυτεύσεων.

        Επιπλέον, εάν επιθυμείς τη φόρτιση του αυτοκινήτου στο σπίτι σου, με το πρόγραμμα EcoDrive HOME CHARGE ο ΗΡΩΝ αναλαμβάνει να σε προμηθεύσει με φορτιστή έως 22KW, ονομαστικής αξίας 850 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%, έναντι μηνιαίας χρέωσης ίσης με το ποσό των 35,42 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%.

        Net Metering & κάνεις τον ήλιο σύμμαχο στα έξοδα με την Elpedison!

        Net Metering με Power Green από την Elpedison.

        Net Metering με Power Green από την Elpedison.

          Με την υπηρεσία PowerGreen από την Elpedison μπορείς να γίνεις παραγωγός» του ρεύματός σου και να μειώσεις ή να εκμηδενίσεις το κόστος του.

          Η υπηρεσία PowerGreen (Net Metering ή Ενεργειακός Συμψηφισμός) είναι ο τρόπος με τον οποίο δίνεται η δυνατότητα σε οποιονδήποτε να παράγει ο ίδιος την ενέργεια που καταναλώνει επιτυγχάνοντας μείωση του ενεργειακού κόστους και των εκπομπών CO2. Με λίγα λόγια, μπορεί να απολαμβάνει μειωμένους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Ο τρόπος είναι απλός, το μόνο που χρειάζεται είναι να εγκατασταθεί ένα φωτοβολταϊκό σύστημα στην ταράτσα, στην στέγη ή και στο οικόπεδο του ακινήτου.

          Ως Net Metering (Ενεργειακό Συμψηφισμό) νοείται ο συμψηφισμός της παραχθείσας με την καταναλωθείσα ενέργεια στις εγκαταστάσεις του αυτοπαραγωγού. Ένα φωτοβολταϊκό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας είναι η πιο συνηθισμένη εφαρμογή PowerGreen (Net Metering), η ενέργεια που παράγεται χρησιμοποιείται για να καλύψει τις ανάγκες της εγκατάστασης, ενώ τυχόν περίσσεια ενέργειας χρησιμοποιεί το δίκτυο για έμμεση αποθήκευση της και μελλοντική χρήση της.

          Η Ελλάδα αποτελεί μία χώρα με υψηλό δείκτη ηλιοφάνειας το οποίο καθιστά την υπηρεσία Net Metering (Ενεργειακό Συμψηφισμό) με φωτοβολταϊκά μία πολύ αποδοτική λύση μείωσης του ενεργειακού κόστους και το μηνιαίου λογαριασμού ρεύματος. Κάθε kW φωτοβολταϊκού συστήματος μπορεί να παράγει έως και 1.600kWh ετησίως, οι οποίες μπορούν να συντελέσουν σε έως και 70% μείωση του λογαριασμού του τελικού καταναλωτή.

          Μετρητές ενέργειας καταγράφουν την παραγωγή ενέργειας από το φωτοβολταϊκό καθώς επίσης και την κατανάλωση της εγκατάστασης άρα όταν η παραγωγή πράσινης ενέργειας είναι μεγαλύτερη από την κατανάλωση της εγκατάστασης ο αυτοπαραγωγός θα μηδενίσει το κόστος του ανταγωνιστικού σκέλους. Ο αυτοπαραγωγός κερδίζει τόσο στις ανταγωνιστικές όσο και στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό όπου και πραγματοποιείται ο ενεργειακός συμψηφισμός (για το ρυθμιζόμενο σκέλος σημαντικό ρόλο παίζει το κατά πόσο υπάρχουν καταναλώσεις κατά την ώρα παραγωγής της πράσινης ενέργειας).

          Κοινοποίησέ το »
          Σχολίασέ το »