Στη χώρα μας έχουν αναπτυχθεί αρκετές εταιρείες που διαθέτουν αξιόπιστες λύσεις για τη φόρτιση του ηλεκτρικού σου αυτοκινήτου. Η ομάδα του 4green.gr εντόπισε μία από αυτές και σας την παρουσιάζει.

Στη χώρα μας έχουν αναπτυχθεί αρκετές εταιρείες που διαθέτουν αξιόπιστες λύσεις για τη φόρτιση του ηλεκτρικού σου αυτοκινήτου. Η ομάδα του 4green.gr εντόπισε μία από αυτές και σας την παρουσιάζει.

Η ηλεκτροκίνηση χρειάζεται γρήγορη φόρτιση, σε πολλά σημεία!

3.368 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η ανάπτυξη υποδομών, know how, τεχνικού υπόβαθρου μα και η έλευση δεκάδων ηλεκτροκίνητων, επιβατικών και επαγγελματικών, μοντέλων δείχνουν ότι το μέλλον στην αυτοκίνηση, είναι ηλεκτρικό.

Η ηλεκτροκίνηση βρίσκει τον δρόμο της και στην Ελλάδα και το ενδιαφέρον για τους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων είτε ιδιωτικών, είτε επαγγελματικών χώρων, είναι τεράστιο.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


- Όσοι ενδιαφέρονται για e- car, αναρωτιούνται για αυτονομία & φόρτιση.
- Τα σημεία φόρτισης έχουν αυξηθεί & σε νευραλγικά σημεία οδικού δικτύου
- Αρκετές επιχειρήσεις (ως added value στους πελάτες τους) διαθέτουν φορτιστή
- Η Blink, διαθέτει know how και φορτιστές υπερταχείας φόρτισης
 
Υπερταχεία φόρτιση σε χρόνο dt στο ταξίδι!

Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων θέλουν να έχουν υπερταχεία φόρτιση στο αυτοκίνητό τους, αν κάνουν μικρή στάση (για παράδειγμα στην εθνική οδό σε ένα ταξίδι για να φορτίσουν πολύ γρήγορα το αυτοκίνητό τους). Τώρα μπορούν!

Ταχεία φόρτιση στο σπίτι, στη δουλειά, στα ψώνια!

Για τους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων που παραμένουν για πιο μεγάλο διάστημα σε ένα σημείο, όπως το σπίτι, η εργασία, ένα ξενοδοχείο σε περίοδο διακοπών, σε εμπορικά κέντρα, αλλά και σε μέρη όπου ο χώρος είναι περιορισμένος, υπάρχει πλέον η λύση των φορτιστών ταχείας φόρτισης!

Η Blink διαθέτει know how και γκάμα λύσεων φόρτισης αυτοκινήτου!

Στη χώρα μας έχουν αναπτυχθεί αρκετές εταιρείες που διαθέτουν αξιόπιστες λύσεις για τη φόρτιση του ηλεκτρικού σου αυτοκινήτου. Η ομάδα του 4green.gr εντόπισε μία από αυτές και παρουσιάζει τις λύσεις που προσφέρει με τρία μοντέλα φόρτισης που καλύπτουν τις ανάγκες της νέας εποχής της αυτοκίνησης.

Η εταιρεία Blink προσφέρει σταθμούς ταχυφόρτισης AC (Mode 3) και υπερταχείας φόρτισης DC (Mode 4). Οι AC φορτιστές που παρέχονται από την εταιρεία είναι μιας πρίζας (1x22kW) και δυο πριζών (2x22kW) αντίστοιχα. Οι σταθμοί φόρτισης δύο πριζών μπορούν να εξυπηρετούν δύο ηλεκτρικά οχήματα ταυτόχρονα. Όλα τα οχήματα που κινούνται στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι συμβατά με τις πρίζες Type 2, δηλαδή με τους φορτιστές που διαθέτει η εταιρεία. Οι φορτιστές υπερταχείας φόρτισης DC διαθέτουν μία έξοδο ισχύος 50kW και ενσωματώνουν τις υποδοχές φόρτισης CHAdeMO και CCS. Πάμε να δούμε τους 3 φορτιστές της εταιρείας.