Eξοικονόμηση ενέργειας. Η «Βίβλος» των λύσεων! Θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε πολλά χρήματα (Στο σπίτι, στην πολυκατοικία και στο γραφείο).

Eξοικονόμηση ενέργειας. Η «Βίβλος» των λύσεων! Θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε πολλά χρήματα (Στο σπίτι, στην πολυκατοικία και στο γραφείο).

Λύσεις οικονομίας σε ενέργεια. Πως θα γλιτώσετε πολλά χρήματα

5.201 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Τι θα γίνει με τη θέρμανση και το ρεύμα; Υπάρχουν πρακτικές λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων; Ποιες είναι αυτές; Τι προϊόντα και υπηρεσίες θα μου δώσουν λύση; Tο μεγάλο πολύ-αφιέρωμα του 4green προτείνει λύσεις.

Νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν αποσβολωμένοι τους «μεγάλους» να μιλούν για τον «πολύ σκληρό χειμώνα». Αυτά όμως είναι διαπιστώσεις, την ώρα που οι πολίτες περιμένουν λύσεις.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η αγωνία μεγάλη για το αν θα υπάρχει επαρκής θέρμανση, ηλεκτρικό ρεύμα, άλλα ενεργειακά προϊόντα, μέχρι και τρόφιμα και σε τι τιμές. Θα πάμε σε λύσεις «δελτίου» και διακοπών παροχής ηλεκτρισμού και αερίου; Θα πάμε 100 και πλέον χρόνια πίσω; Αυτή είναι η ευημερία και η πρόοδος που μας επιφυλάσσει ο 21ος αιώνας;

Τα ευχολόγια δεν δίνουν λύσεις. Η επιστροφή στην εποχή των κεριών –αν όχι των σπηλαίων- δεν είναι λύση.

Σε αυτά τα πλαίσια, η ομάδα του 4green και του Πράσινο Σπίτι & Κτήριο ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα, συγκεντρώνοντας όλες τις λύσεις οικονομίας σε ό,τι αφορά την ενέργεια.

Όλες οι λύσεις καλής, αποδοτικής και οικονομικής θέρμανσης. Όλες οι εξελίξεις και οι λύσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα, μαζί με tips εξοικονόμησης. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για καινοτόμα δομικά υλικά και υπηρεσίες που θα κρατήσουν το κτήριο ζεστό το χειμώνα. Ο ρόλος που μπορούν να παίξουν τα φωτοβολταϊκά συστήματα και η αυτοπαραγωγή ρεύματος. Προϊόντα και υπηρεσίες που εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα από τους καλύτερους Green Experts της αγοράς με 1 κλικ.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »