Έξυπνες συσκευές νέας γενιάς, όπως φούρνοι και ψυγεία, λειτουργούν οικονομικά και εξοικονομείς έως 80% ηλεκτρικής ενέργειας στην εποχή της ενεργειακής κρίσης.

Έξυπνες συσκευές νέας γενιάς, όπως φούρνοι και ψυγεία, λειτουργούν οικονομικά και εξοικονομείς έως 80% ηλεκτρικής ενέργειας στην εποχή της ενεργειακής κρίσης.

Είναι «έξυπνη» η ηλεκτρική συσκευή σου; Εξοικονομείς ως 80% ρεύμα!

1.500 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Είναι τεχνολογικά προηγμένες συσκευές. Παν-έξυπνες! Σου γλιτώνουν χρόνο μα και ως 80% ρεύμα. Έξυπνοι φούρνοι που μαγειρεύουν γρήγορα και υγιεινά. Έξυπνα ψυγεία που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία και κρατούν τα τρόφιμα φρέσκα. Αθόρυβες και με smart λειτουργίες για να τις χειρίζεσαι και από το κινητό σου!

Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας οι λεγόμενες έξυπνες συσκευές. Χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, άνετη, με περισσότερη αισθητική, αλλά κυρίως πιο οικονομική.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Οι έξυπνες συσκευές είναι η λύση στην ενεργειακή κρίση!
- Mειώνεις ως και 80% την κατανάλωση
- Μαγειρεύεις γρήγορα & υγιεινά
- Έχεις φρέσκα τρόφιμα & υγιεινές συνταγές στο κινητό σου
- Στέλνουν μήνυμα στον τεχνικό, αν υπάρχει κάποια δυσλειτουργία

Μπορείς να έχεις μείωση της κατανάλωσης έως και 80%!

Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα νοικοκυριά είναι σημαντική, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κάποιος ό,τι το 67,3% της ενέργειας που καταναλώνεται οφείλεται στις βασικές οικιακές συσκευές που όλοι χρησιμοποιούμε (διάβασε περισσότερα εδώ).

Οι σύγχρονες «έξυπνες» συσκευές, όπως οι φούρνοι και τα ψυγεία, ανήκουν στις υψηλότερες ενεργειακές κλάσεις και μπορούν να φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και της μείωσης του κόστους χρήσης, άρα και στο κόστος του λογαριασμού του ηλεκτρικού σου!

Οι πλέον αποδοτικές συσκευές αυτής της κατηγορίας, ανάλογα με το brand που θα επιλέξεις, μπορούν να εξασφαλίσουν μείωση της κατανάλωσης έως και 80%!

Η τεχνολογία Wifi κάνει φούρνο & ψυγείο «έξυπνα» και οικονομικά!

Στην κατηγορία των έξυπνων συσκευών δεν θα μπορούσαν να μην περιλαμβάνονται οι φούρνοι και οι ψυγειοκαταψύκτες νέας γενιάς. Είναι από τις πιο βασικές συσκευές που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ και σε αυτόν τον τομέα και αυτό που κάνει φούρνο και ψυγείο «έξυπνα» είναι η λειτουργία wifi!

Ρυθμίζουν τη θερμοκρασία τους χωρίς καν να τα πλησιάσεις!

Με πιο απλά λόγια, πλέον μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του φούρνου και του ψυγείου σου ακόμα και από το κινητό σου ή το laptop σου, να ελέγχεις το αν η θερμοκρασία είναι η σωστή ή και να την αλλάζεις, αλλά και να παίρνεις πληροφορίες για τη λειτουργία τους, χωρίς καν να χρειαστεί να τα πλησιάσεις ή και να το ανοίξεις, γλιτώνοντας έτσι χρόνο, αλλά και χρήματα αφού δεν θα καταναλώσουν παραπάνω ενέργεια και δεν θα «χάσουν» θερμοκρασία με το άνοιγμα.

Καλά τα apps & η ευκολία, αλλά λεφτά γλιτώνω;
 
Σε τέτοιες μέρες που ζούμε, όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε οικονομικές λύσεις και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να «θυσιάσουμε» τις ευκολίες που μας προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.
Οι «έξυπνες» συσκευές όμως δεν περιορίζονται στην «ευκολία», αλλά μας γλιτώνουν πολλά χρήματα, χρόνο και κυρίως προστατεύουν την υγεία μας, καθώς μαγειρεύουν υγιεινά, κρατούν τα τρόφιμα φρέσκα και προτείνουν και υγιεινές συνταγές!
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »