Το υγραέριο είναι οικονομικό και ασφαλές καύσιμο, σώζει την επιχείρηση στην κρίση, καλύπτει όλες τις ανάγκες σου.

Το υγραέριο είναι οικονομικό και ασφαλές καύσιμο, σώζει την επιχείρηση στην κρίση, καλύπτει όλες τις ανάγκες σου.

Έχεις επιχείρηση; Δώσε λύση στην κρίση με υγραέριο!

Διαβάστηκε από 1562 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/7/2022

Οικονομικό καύσιμο με μεγάλη θερμική απόδοση. Εύκολο στην εγκατάσταση, με χαμηλό κόστος συντήρησης. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με μείωση κόστους παραγωγής. Θερμαίνεις οικονομικά την πισίνα, αν έχεις ξενοδοχείο.

Σχολιάστε

Το υγραέριο είναι ιδανικό για επαγγελματική και βιομηχανική χρήση με μεγάλη θερμική απόδοση. Στην περίοδο της κρίσης οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να περιμένουν, ούτε έχουν χρόνο για συζητήσεις και ατελείωτες αναλύσεις. Θέλουν λύσεις. Μία από αυτές, την οποία αρκετοί είχαν επιλέξει πολύ πριν από την ενεργειακή κρίση, είναι το υγραέριο.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Οι σύγχρονες ανάγκες και κρίσεις θέλουν άμεσες λύσεις και πέρα από τα νοικοκυριά που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στην κρίση, υπάρχουν και οι επιχειρήσεις, οι οποίες δίνουν μεγάλη μάχη για να κρατηθούν μετά από 10 και πλέον χρόνια οικονομικής κρίσης, ενεργειακής κρίσης και της τρέχουσας ρωσο-ουκρανικής κρίσης.

Οικονομικό καύσιμο, σώζει την επιχείρηση στην κρίση, καλύπτει όλες τις ανάγκες!
 • Οικονομικό καύσιμο με μεγάλη θερμική απόδοση
 • Εύκολο στην εγκατάσταση, με χαμηλό κόστος συντήρησης
 • Δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με μείωση κόστους παραγωγής
 • Θερμαίνεις οικονομικά την πισίνα, αν έχεις ξενοδοχείο
Το υγροποιημένο αέριο πετρελαίων, ευρέως γνωστό ως LPG, είναι ένα μείγμα υδρογονανθράκων με κύρια συστατικά το προπάνιο και το βουτάνιο. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι η ευκολία στη μεταφορά, με την αποθήκευσή του σε φιάλες ή δεξαμενές διαφόρων μεγεθών για εμπορική, βιομηχανική χρήση, καθώς και υγραεριοκίνηση.

Max οικονομία, αυτονομία & ευκολία για την επιχείρηση!

Το υγραέριο, είτε χύμα σε δεξαμενή, είτε σε φιάλη, είναι μια από τις πλέον σύγχρονες και φιλικές μορφές ενέργειας, με μοναδικά πλεονεκτήματα για κάθε επιχείρηση.

Προσφέρει οικονομία και αυτονομία. Ενδείκνυται για επαγγελματική χρήση. Δεν είναι τυχαίο ό,τι εργοστάσια, βιοτεχνίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία  και νοσοκομεία το χρησιμοποιούν για θέρμανση, ζεστό νερό, μαγείρεμα, ακόμα και κλιματισμό.
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με μείωση κόστους παραγωγής!

Το υγραέριο αποτελεί το μεγάλο σύμμαχο κάθε επιχείρησης στον τομέα λειτουργίας της, προσφέροντας ασύγκριτη οικονομία και πολλαπλά οφέλη. Με τη χρήση του μειώνεται το κόστος παραγωγής, γεγονός που επιτρέπει τη μείωση της τιμής του προϊόντος, οδηγώντας έτσι στη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για την  επιχείρησή σου!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ό,τι υγραέριο το προτιμούν τα ξενοδοχεία για θέρμανση, ζεστό νερό, μαγείρεμα, κλιματισμό και θέρμανση πισινών. Τα εστιατόρια και οι εταιρείες catering για ταχύτητα στο μαγείρεμα και άριστη κατανομή της θέρμανσης στις συσκευές μαγειρέματος. Στον αγροτικό τομέα, ο οποίος έχει μεγάλη παράδοση στη χώρα μας. Συνήθως αποθηκεύεται σε δεξαμενές για χύμα υγραέριο και διατίθεται ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές.

Επιλογή εγκατάστασης, ανάλογα με το χώρο που διαθέτεις!

Η δεξαμενή υγραερίου μπορεί να τοποθετηθεί είτε υπέργεια (σε καλά αεριζόμενο χώρο),  είτε θαμμένη στο έδαφος, με κατάλληλες προδιαγραφές (η δεξαμενή πρέπει να απέχει τουλάχιστον 3m από οποιοδήποτε κτίσμα και από τα όρια ιδιοκτησίας του οικοπέδου).

Το υγραέριο μπορεί να προσαρμοστεί και να δώσει αξιόπιστη και λειτουργική λύση στις ενεργειακές απαιτήσεις κάθε επιχείρησης. Για παράδειγμα, σε περίπτωση μη ικανοποιητικού χώρου για εγκατάσταση δεξαμενής μπορείς εναλλακτικά να επιλέξεις εγκατάσταση μιας συστοιχίας φιαλών υγραερίου.
Extra info για την εγκατάσταση!

•  Χρειάζεται ελεύθερος χώρος, τουλάχιστον  3 μέτρα,  γύρω από την δεξαμενή. Μακριά από εστίες ανάφλεξης, σε χώρους με καλό εξαερισμό.

•  Απαιτείται χώρος, ο οποίος θα εξασφαλίζει την ασφαλή πρόσβαση και στάθμευση του βυτιοφόρου,  σε απόσταση περίπου 25 μέτρων από το χώρο που θα τοποθετηθεί η δεξαμενή.

Ακόμη όμως κι αν δεν υπάρχουν οι παραπάνω βασικές προϋποθέσεις  για τοποθέτηση δεξαμενής , υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν φιάλες υγραερίου, οι οποίες λειτουργούν ως δεξαμενή (θα απαιτείται βέβαια πιο συχνή αντικατάσταση, αν οι ανάγκες σου είναι πολύ μεγάλες).
Τα μεγάλα πλεονεκτήματα του υγραερίου με 1 ματιά!
 • Αποτελεί παραδοσιακά ένα από τα οικονομικότερα καύσιμα
 •  Μπορεί να καλύψει όλες τις ενεργειακές ανάγκες (θέρμανση, ζεστό νερό, μαγείρεμα)
 • Η  μεγάλη του θερμική απόδοση το καθιστά ιδανικό καύσιμο για επαγγελματική και βιομηχανική χρήση
 • Η έλλειψη πρόσθετων συστατικών στα αέρια καύσιμα το καθιστά πιο καθαρό και με μεγάλο βαθμό απόδοσης
 • Ευκολία στην εγκατάσταση και χαμηλό κόστος συντήρησης, γιατί δεν δημιουργούνται κατάλοιπα στους χώρους καύσης
 • Είναι σαφώς φιλικότερο προς το περιβάλλον από τα άλλα υγρά και στερεά καύσιμα
Συμπέρασμα

Το υγραέριο μπορεί να δώσει τη λύση στην ενεργειακή κρίση στην επιχείρησή σου. Είναι μία επιλογή, η οποία δεν υπάρχει περίπτωση να σε απογοητεύσει, τόσο στο οικονομικό κομμάτι, όσο και στο αποτελεσματικό. Είναι και πολύ εύκολο στη χρήση και απόλυτα ασφαλές! Αν το επιλέξεις, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από όποια πλευρά και αν το δεις.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε
'https://www.4green.gr/news/data/glitwste-lefta/Reyma-mystika-times-mhna-kw-paroxoi_143913.asp?a=12&p=1',