Το σπίτι σου ξεκλειδώνει όταν πλησιάζεις.

Το σπίτι σου ξεκλειδώνει όταν πλησιάζεις.

Smart σπίτια του μέλλοντος ταξιδεύουν στο παρόν!

19.770 επισκέψεις στο άρθρο

Η κλειδαριά του σπιτιού ανοίγει όταν πλησιάσεις, κλείνεις παντζούρια με το πάτημα ενός κουμπιού, βλέπεις στο κινητό σου τι καταγράφουν οι κάμερες και ειδοποιείσαι όταν ανιχνεύουν κίνηση. Απόλαυσε την πολυτέλεια τώρα!

GRUNDFOS

Δεν χρειάζεσαι κλειδιά για να ξεκλειδώσεις τις πόρτες

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »

 
Ενεργοποιείς τις κλειδαριές του σπιτιού σου μέσω κινητού με την βοήθεια Bluetooth. Η κλειδαριά ανοίγει αυτόματα όταν πλησιάσεις την πόρτα, αλλά έχει και την επιλογή να ανοίγει μόλις πατήσεις το σχετικό κουμπί στην εφαρμογή του κινητού σου.  Στην παρούσα φάση η κλειδαριά είναι κυλινδρική και προσαρμόζεται πάνω στη θέση της κανονικής. Για την διευκόλυνση μάλιστα των χρηστών, μπορούν να εκδοθούν προσωρινοί κωδικοί με διάρκεια λίγων ωρών (π.χ. για έναν συγγενή, τη μπέιμπι σίτερ ή την οικιακή βοηθό). Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι να μην φύγεις απ το σπίτι χωρίς το κινητό σου
 
Κλείνουν παντζούρια και κλειδώνουν πόρτες με το πάτημα ενός κουμπιού
 
Όταν θελήσεις να κλείσεις όπως λέμε το σπίτι σου, είτε να κατεβάσεις κάποιο παντζούρι, είτε να κλειδώσεις την πόρτα την ώρα που είσαι μέσα, έχεις την δυνατότητα να το κάνεις με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορεί αυτό να γίνει από το smart κινητό, το tablet ή πιο απλά με τηλεχειριστήριο.


Οι κάμερες του σπιτιού σου μεταδίδουν απευθείας εικόνα
Οι κάμερες του σπιτιού σου μεταδίδουν απευθείας εικόνα

Έχεις απευθείας εικόνα του σπιτιού σου από τις κάμερες στο κινητό
 
Παρακολούθησε  τι καταγράφουν οι κάμερες οποιαδήποτε στιγμή και από όπου κι αν βρίσκεσαι, μέσω του κινητού σου. Οι κάμερες του σπιτιού σου μεταδίδουν απευθείας εικόνα.
Δες τι συμβαίνει στο σπίτι σου όπου και όποτε το θες!

Ειδοποιείσαι αμέσως στο κινητό  μόλις οι αισθητήρες αντιληφθούν κίνηση στο σπίτι   
 
Το smart home είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες και δέκτη WiFi οι οποίοι ανιχνεύουν οποιαδήποτε κίνηση μέσα στο σπίτι και ενημερώνουν αμέσως με ειδοποίηση στο κινητό. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν αισθητήρες οι οποίοι να αντιλαμβάνονται τη θερμοκρασία, τις δονήσεις καθώς και να μετρούν την υγρασίας. Επομένως σε περίπτωση κάποιου προβλήματος ο χρήστης να το μάθει έγκαιρα και να προλάβει την ζημιά. Μαθαίνεις λοιπόν, αν το σπίτι σου βρίσκεται σε κίνδυνο!

Μήπως γνωρίζεις αυτή τη τεχνολογία;
Πόσο smart είναι το δικό σου σπίτι;
Ανοιγοκλείνεις τα πατζούρια σου από τον καναπέ;

GENEM (ΓΕΝΕΜ) - Χ.Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.