Κεραμίδια που γλιτώνουν 25% θερμότητας

Κεραμίδια που γλιτώνουν 25% θερμότητας

4605 επισκέψεις στο άρθρο (16/02/2024)

- Γλιτώνεις 25% απωλειών θερμότητας από την οροφή
- Υψηλής αισθητικής, με αντοχή στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες
- Κεραμικά υλικά για φυσική διαπνοή, εξισορρόπηση υγρασίας & θερμοκρασίας, θερμομόνωση
- Ιδανική συμπεριφορά σε κάθε καταπόνηση, δεν γλιστρούν, δεν σπάνε

Σχολιάστε
KEBE
ΧΑΛΚΙΣ / ΒΑΒΟΥΛΙΩΤΗΣ-ΓΟΥΝΑΡΗΣ-ΜΗΤΑΚΗΣ

Η τέχνη της κεραμοποιίας βέβαια εξελίχθηκε, έγινε ακόμα καλύτερη και πήγε πέρα όχι μόνο από το κλασικό πανέμορφο κόκκινο- πορτοκαλί χρώμα του κεραμιδιού, αλλά και από το υλικό κατασκευής, κάνοντάς το παντός καιρού και οικονομίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Σύγχρονα κεραμίδια, ομορφιά, εξοικονόμηση ενέργειας, αντοχή στα πάντα & για πάντα!

Εντυπωσιακή η εξέλιξη στον τομέα της κεραμοποιίας. Κύρια χαρακτηριστικά η πολύ δυνατή μόνωση που εξασφαλίζει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων!

Η έλευση νέων υλικών και τεχνολογιών στα δομικά υλικά έχει αλλάξει τον τρόπο χτισίματοςΝέα ελαφρύτερα υλικά, με ευκολότερους τρόπους εφαρμογής και αξιοσημείωτη συμπεριφορά, ειδικά σε ό,τι αφορά την προστασία από τη σεισμική δραστηριότητα (η χώρα μας ως γνωστό ταλαιπωρείται από αυτό το φαινόμενο).

Αυτά τα υλικά βέβαια προσφέρουν και πολύ δυνατή μόνωση, άρα και μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων από τα έξοδα θέρμανσης το χειμώνα και ψύξης το καλοκαίρι. Τα κεραμίδια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την εξέλιξη. Είναι μία win win επένδυση.

Προστασία & αντοχή για πάνω από 100 χρόνια!

Τα σύγχρονα κεραμίδια προσφέρουν μεγάλη προστασία για εμάς, αλλά και για τον εαυτό τους. Με αυτό τον τρόπο κάνουν την επένδυσή μας να αξίζει και να μη μετανιώσουμε ποτέ για αυτή. Πρόκειται για χρήματα που θα πιάσουν τόπο για τα πολλά επόμενα χρόνια.

Τα κεραμίδια από πηλό βρίσκονται στις στέγες για δεκαετίες γιατί η διαδικασία παραγωγής τους είναι άριστη και μπορούν να αντέξουν πάνω από 100 χρόνια, ξεπερνώντας κατά πολύ σε χρόνο ζωής οποιοδήποτε άλλο υλικό επικάλυψης στεγών.

Η ποιότητα και η κατασκευή τους γίνεται με βάση τις προδιαγραφές της Ε.Ε. και βέβαια φέρουν την απαραίτητη σήμανση CE, για αυτό και είναι εγγυημένα. Εξασφαλίζεται η αντοχή σε κάμψη, η μη υδροπερατότητα, καθώς και η αντοχή τους σε παγετό και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε
Β. ΜΑΛΙΟΥΡΗΣ Α.Β.Ε. ΠΛΙΝΘΟΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ
ROTOSAL ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.