Λύσεις εξοικονόμησης για ψύξη & θέρμανση

Λύσεις εξοικονόμησης για ψύξη & θέρμανση

17515 επισκέψεις στο άρθρο (14/09/2023)

Η εταιρεία OLEFINI προσφέρει νέες τεχνολογίες σε αεροκουρτίνες, εξαρτήματα θέρμανσης και ψύξης. Κλιματισμός για κάθε ανάγκη με high tech κλιματιστικά.

Σχολιάστε

Η  εταιρεία OLEFINI σχεδιάζει, παράγει και εξάγει σε περισσότερες από 30 χώρες αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της ένα ευρύ φάσμα Αεροκουρτινών ικανό να καλύψει τις περισσότερες εφαρμογές που μπορεί να παρουσιαστούν στην αγορά.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Οι αεροκουρτίνες δημιουργούν ένα φράγμα αέρα μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Ενεργούν ως μια αόρατη πόρτα που αποτρέπει την εισβολή του εξωτερικού ζεστού, κρύου ή ακάθαρτου αέρα, έτσι ώστε να διατηρούν τον κλιματιζόμενο χώρο χωρίς απώλειες στο εξωτερικό περιβάλλον έχοντας ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας.

Όλες οι μονάδες διατίθενται είτε ως Απλές, Θερμαινόμενες (ηλεκτρικά ή με ζεστό νερό) ή ακόμα κάποια μοντέλα και για ζεστό/κρύο νερό. Τα περισσότερα μοντέλα μπορούν επίσης να στερεωθούν κατακόρυφα (αν παραγγελθούν εκ των προτέρων) ή και να εφοδιαστούν με φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα που παρέχεται.

Είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα για εξοικονόμηση ενέργειας και δυνατότητα σύνδεσης  με συστήματα διαχείρισης κτιρίων BMS (μέσω MODBUS) για απόλυτο έλεγχο του περιβάλλοντός σας.

 Οι αεροκουρτίνες OLEFINI ξεχωρίζουν για το λεπτό σχεδιασμό, την εύκολη τοποθέτηση, την υψηλή αντοχή και την ισχυρή ροή του αέρα που παρέχουν.
Οι αεροκουρτίνες OLEFINI ξεχωρίζουν για το λεπτό σχεδιασμό, την εύκολη τοποθέτηση, την υψηλή αντοχή και την ισχυρή ροή του αέρα που παρέχουν.

Χωρίζονται βασικά σε 3 μεγάλες κατηγορίες ανάλογα με το μέγεθος των ανοιγμάτων και τον τρόπο της εγκατάστασης:
  •  Αεροκουρτίνες για μέγιστο ύψος πόρτας έως 3 μέτρα
  •  Αεροκουρτίνες για μέγιστο ύψος πόρτας έως 4 μέτρα
  •  Αεροκουρτίνες για μέγιστο ύψος πόρτας έως 8 μέτρα
Επίσης η εταιρεία διαθέτει μια γκάμα κλιματιστικών μονάδων InverterSplit type και Floortype.

ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.
ΘΕΣΗ ΛΑΚΚΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΜΕΓΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Tηλ. : 22960 27624, 23358
E-mail : [email protected]
Site: www.olefini.gr

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε