Λύσεις θέρμανσης, ψύξης, αυτοπαραγωγής ρεύματος

Λύσεις θέρμανσης, ψύξης, αυτοπαραγωγής ρεύματος

Λύσεις θέρμανσης, ψύξης, αυτοπαραγωγής ρεύματος

  • Λύσεις θέρμανσης, ψύξης, αυτοπαραγωγής ρεύματος
  • Λύσεις θέρμανσης, ψύξης, αυτοπαραγωγής ρεύματος
  • Λύσεις θέρμανσης, ψύξης, αυτοπαραγωγής ρεύματος

Λύσεις θέρμανσης, ψύξης, αυτοπαραγωγής ρεύματος

9437 επισκέψεις στο άρθρο (07/12/2023)

Η ΤΕΡΚΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1994 από μια ομάδα ειδικών με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα του Κλιματισμού, Θέρμανσης και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας ΤΕΡΚΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητας παροχή υπηρεσιών, ώστε να εξασφαλίζονται στους πελάτες, μέσα από την εμπειρία των στελεχών της, σημαντικά οικονομικά και ανταγωνιστικά οφέλη.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »

Το προσωπικό της εταιρείας απαρτίζεται από τεχνικούς κάθε ειδικότητας, πλήρως ενημερωμένους στον τομέα του κλιματισμού, προσφέροντας στους πελάτες ένα σύνολο υπηρεσιών που καλύπτουν μεγάλο φάσμα τεχνικών απαιτήσεων.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2023-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ-ΗΛΙΑΚΟΣ

Επιδότηση Εξοικονομώ 2023: Η εταιρεία αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία, από την αίτηση για επιδότηση μέχρι και την τοποθέτηση Συστημάτων Θέρμανσης – Ψύξης (αντλίες θερμότητας, κλιματιστικά inverter).
Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Συστήματα (Αυτοπαραγωγή Ρεύματος): Εγκατάσταση, service.
Ηλιακός θερμοσίφωνας: Τοποθέτηση, service και όλη η διαδικασία για τους δικαιούχους επιδότησης του ηλιακού (παραλαβή ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, παράδοση και εγκατάσταση ηλιακού κ.ά.).

Αναλυτικά:
ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Θέρμανση
  • Ενδοδαπέδια θέρμανση
  • Θερμαντικά σώματα
Κλιματιστικά Μηχανήματα
  • Κλιματιστικά Μηχανήματα Τοίχου
  • Κλιματιστικά Μηχανήματα Δαπέδου

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ


Η εταιρεία ΤΕΡΚΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των ψυκτικών και κλιματιστικών μηχανημάτων ακριβείας (close control units) της γερμανικής εταιρείας KKT KRAUS είναι επίσης εξουσιοδοτημένο κατάστημα των εταιρειών κλιματιστικών μηχανημάτων Mitsubishi Daikin Gree Lg Inventor Midea.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων και συγκεκριμένα την εκπόνηση μελετών υπολογισμών φορτίων την τοποθέτηση συντήρηση και επισκευή κάθε είδους κλιματιστικών μηχανημάτων όπως τοπικά κλιματιστικά χώρων κεντρικά πολυδιαιρούμενα συστήματα μεταβλητού όγκου ψυκτικού υγρού ( VRV ) αντλίες θερμότητας η ψύκτες νερού Close control units τον αερισμό και εξαερισμό χώρων την ενδοδαπέδια θέρμανση καθώς και τα φωτοβολταϊκά συστήματα και ανεμογεννήτριες.

ΤΕΡΚΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Βριλησσού 41, Αθήνα
Tηλ. : 210 6431609, 210 6437833
Email: [email protected]
Site:  www.taircon.gr

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr