Υψηλού επιπέδου ποιότητα σε κλιματισμό, θέρμανση & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Υψηλού επιπέδου ποιότητα σε κλιματισμό, θέρμανση & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

11.871 επισκέψεις στο άρθρο (11/07/2024)
Σχολιάστε

- Η εταιρεία PHOINIX EE είναι η συνέχεια της ΤΕΡΚΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
- Από το 1994 με υψηλού επιπέδου ποιότητας παροχή υπηρεσιών
- Εξειδίκευση στον τομέα Κλιματισμού, Θέρμανσης & ΑΠΕ
- Εξοικονομώ 2023: Αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία, από την αίτηση μέχρι & την τοποθέτηση

Η εταιρεία PHOINIX EE είναι η συνέχεια της ΤΕΡΚΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ που ιδρύθηκε το 1994 από μια ομάδα ειδικών με σκοπό να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στους τομείς του Κλιματισμού, της Θέρμανσης και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητας παροχή υπηρεσιών, ώστε να εξασφαλίζονται στους πελάτες, μέσα από την εμπειρία των στελεχών της, σημαντικά οικονομικά και ανταγωνιστικά οφέλη.
Η εταιρεία Phoinix EE απαρτίζεται από επαγγελματίες με τεχνογνωσία και εμπειρία.

  1. Επιδότηση Εξοικονομώ 2023: Αναλαμβάνουν όλη τη διαδικασία, από την αίτηση για επιδότηση μέχρι και την τοποθέτηση Συστημάτων Θέρμανσης – Ψύξης (αντλίες θερμότητας, κλιματιστικά inverter).
  2. Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Συστήματα (Αυτοπαραγωγή Ρεύματος): Εγκατάσταση και service.

Η εταιρεία Phoinix EE  είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των ψυκτικών και κλιματιστικών μηχανημάτων ακριβείας (close control unitsτης γερμανικής εταιρείας KKT chillers είναι επίσης  εξουσιοδοτημένο κατάστημα των εταιρειών κλιματιστικών μηχανημάτων Mitsubishi, Daikin, Gree, Lg, Inventor, Midea.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων και συγκεκριμένα την εκπόνηση μελετών υπολογισμών φορτίων την τοποθέτηση συντήρηση και επισκευή κάθε είδους κλιματιστικών μηχανημάτων όπως τοπικά κλιματιστικά χώρων κεντρικά πολυδιαιρούμενα συστήματα μεταβλητού όγκου ψυκτικού υγρού ( VRV ) αντλίες θερμότητας η ψύκτες νερού Close control units τον αερισμό και εξαερισμό χώρων την ενδοδαπέδια θέρμανση καθώς και τα φωτοβολταϊκά συστήματα και ανεμογεννήτριες.

PHOINIX EE
Αν. Γενναδίου & Λιακαταίων 7 Αθήνα
Tηλ. : 210 6431609, 210 6466589
Email: [email protected]
Site: www.phoinix.gr