Quantcast

green & economy buildings

Θερμομονωτικό τούβλο. Ασφάλεια, άνεση, προστασία παντός καιρού, αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων 365 μέρες το χρόνο.

Θερμομονωτικά τούβλα: Τέλος στην απώλεια θερμότητας από τους τοίχους

Θερμομονωτικό τούβλο για max οικονομία και απόδοση όλο το χρόνο, καλύτερη αντισεισμική προστασία. Με γέμιση πολυουρεθάνης, ισχυρή θερμομόνωση, τέλος στην υγρασία. Συμπαγές, αδιαπέραστο «κέλυφος» προστασίας από όλες τις εξωτερικές συνθήκες.

Πώς θα έχεις ένα σπίτι με μηδέν έξοδα

Πώς θα έχεις ένα σπίτι με μηδέν έξοδα

Μετέτρεψε το σπίτι σου σε Παθητικό και δες τους λογαριασμούς σου να κάνουν βουτιά! Με σταθερή θερμοκρασία όλο το χρόνο, καθαρή ατμόσφαιρα και σχεδόν μηδενικά, επιπλέον έξοδα ρεύματος, εσύ έχεις ακόμη δεύτερες σκέψεις αν πρέπει να το τολμήσεις;

Κλιματισμός high tech: Τι να κοιτάξετε για max απόδοση

Κλιματισμός high tech: Τι να κοιτάξετε για max απόδοση

Η νέα γενιά των κλιματιστικών διαθέτει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, που της επιτρέπουν να προσφέρει αυξημένα πλεονεκτήματα σε κάθε καταναλωτή, ο οποίος με τη σειρά του, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μία ευρεία γκάμα, το κατάλληλο προϊόν για τις προσωπικές του ανάγκε

Εξαερισμός κτιρίου για εξοικονόμηση & υγεία

Εξαερισμός κτιρίου για εξοικονόμηση & υγεία

Σε όλα τα κτίρια, σύγχρονα ή παλαιά, οι εργαζόμενοι χρειάζονται clean & safety περιβάλλον. Στις μέρες μας ακόμη περισσότερο. Ένα καλό σύστημα εξαερισμού εξασφαλίζει αυτή την “προδιαγραφή” υγιούς διαβίωσης, παρέχοντας καθαρό, φρέσκο αέρα και απομακρύνοντας φαινόμενα

Οι λάμπες Led συμφέρουν. Αν βάλεις και 4 αυτοματισμούς, συμφέρουν ακόμα περισσότερο.

Εξοικονόμησε ακόμα περισσότερη ενέργεια & χρήματα από τα Led σου!

Αισθητήρες φωτισμού, απενεργοποιούν τη λάμπα αν έχεις επαρκή φωτισμό. Αισθητήρες παρουσίας, αν δεν είσαι στο χώρο η λάμπα σβήνει αυτόματα. Χρονοδιακόπτες (λειτουργούν όπως στο κλιμακοστάσιο). Ροοστάτες (dimmer), αυξομειώνουν την ένταση, εξοικονομούν χρήμα.

Κάνε το σπίτι σου παθητικό & εξοικονόμησε 90% ενέργεια

Κάνε το σπίτι σου παθητικό & εξοικονόμησε 90% ενέργεια

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός Παθητικού Κτιρίου εξασφαλίζει κατανάλωση 90% λιγότερης ενέργειας σε θέρμανση και ψύξη, συγκριτικά με ένα κλασικό κτίσμα. Με το ενσωματωμένο σύστημα εξαερισμού θα έχεις καθαρή ατμόσφαιρα 24/7 και θα απαλλαγείς οριστικά από την υγρασία!

Μείωσε την κατανάλωση για τεχνητό φως

Μείωσε την κατανάλωση για τεχνητό φως

Ο σωστός φωτισμός ενός χώρου, ειδικά όταν πρόκειται για κατοικία, είναι πολύ σημαντικός για την καθημερινότητά μας. Φωτίζοντας σωστά ένα χώρο, βελτιώνουμε τη λειτουργία του και μειώνουμε την κατανάλωση ενέργειας. Ο φωτισμός επηρεάζει επίσης σε πολύ μεγάλο βαθμό την αισθητική εν

Διάλεξε την ηλεκτρική συσκευή που πραγματικά χρειάζεσαι

Διάλεξε την ηλεκτρική συσκευή που πραγματικά χρειάζεσαι

Αντικατέστησε παλιές ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές με καινούριες ενεργειακής κλάσης Α+++, στο ψυγείο ρύθμισε σωστά τον θερμοστάτη για να αποφεύγεις την υπερβολική ψύξη, στο πλυντήριο προτίμησε απορρυπαντικά μέγιστης αποδοτικότητας σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα (Μέρος Α)

Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα (Μέρος Α)

Η εξοικονόμηση φυσικών πόρων, εκτός από απαραίτητη για την προστασία του περιβάλλοντος, είναι και ιδιαίτερα σημαντική για την… τσέπη, τόσο μιας οικογένειας, όσο και μίας επιχείρησης. Παρακάτω θα αναλύσουμε τις προτάσεις για κατοικίες.

5 πιθανοί λόγοι που κάνουν τη «ζημιά» στο κλιματιστικό σου. Δες πως μπορείς να δώσεις τη λύση.

Γιατί αυτό το κλιματιστικό δεν θα δουλέψει ποτέ

Έχουν «βουλώσει» τα φίλτρα & το στοιχείο πιάνει πάγο. Δεν έχει φρέον (απαιτούμενη ποσότητα) το κλιματιστικό. Λάθος τοποθέτηση σωλήνα αποχέτευσης (ευθεία ή ανηφορικά). Έχει «βουλώσει» η αποχέτευση ή έχει γεμίσει νερά ο κουβάς εξωτερικά.

Δομικά υλικά από τον ειδικό ή από ένα γνωστό;

Δομικά υλικά από τον ειδικό ή από ένα γνωστό;

Με το σωστό συνδυασμό δομικών υλικών νέας γενιάς, εξοικονομείτε ενέργεια έως και 70%. Η κακή συνήθεια του «γκουγκλαρίσματος» ή το «μου είπε ένας …γνωστός». Αν δεν έχουν σήμανση CE, απλά φεύγετε. Χαμένος από χέρι, χωρίς ολοκληρωμένη μελέτη από μηχανικό.