Θέρμανση της πέτρας

Διαβάστηκε από 2791 αναγνώστες -

Ηγέτης στον τομέα της κατασκευής θερμαντικών σωμάτων μαρμάρου

 
Η Elith είναι η πρώτη και η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παράγει σώματα υπέρυθρης θέρμανσης από φυσικό πέτρωμα. Έχοντας αποκτήσει το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας και πολλά βραβεία καινοτομίας, η  Elith κατασκευάζει τα σώματα υπέρυθρης θέρμανσης μαρμάρου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Υλοποιεί τον απαράμιλλο συνδυασμό υπέρυθρης θέρμανσης με βασικά υλικά το μάρμαρο και τον γρανίτη. Η πρωτοποριακή της πορεία στηρίζεται στην διαρκή αναγνώριση των προϊόντων απόδοσης και αισθητικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Αναδεικνύει την αξιοπιστία των προϊόντων της μέσω των συνεχών εξαγωγών της στην απαιτητική αγορά της Γερμανίας και, μέσω αυτής, όλης της Ευρώπης. Σημαντική είναι η εμπιστοσύνη των μεγάλων οίκων θέρμανσης στο εξωτερικό με τους οποίους συνεργαζόμαστε, έχοντας κατακτήσει την θέση των βασικών προμηθευτών τους.

Έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 7.000 έργα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία για να καλύψει τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. Ωστόσο, η Elith συνεχίζει να πρωτοπορεί με διαρκή εξέλιξη των προϊόντων αυτόνομα και σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς οργανισμούς.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ