AluCon- Συστήματα αλουμινίου με υπογραφή

    35.172 επισκέψεις στο άρθρο

    Η εταιρεία ALUCON δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων & ειδικών κατασκευών αλουμινίων (πέργκολες, επικαλύψεις κτιρίων, αίθρια, υαλοπετάσματα, κ.α.), τηρώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις. Έχουν πάθος με την ποιότητα, την ασφάλεια και το design.
    Επίσης, συμμετέχουν στο πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ` Οίκον.  

    Η εταιρεία ALUCON χρησιμοποιεί για τη κατασκευή των έργων της προϊόντα των βιομηχανιών διέλασης αλουμινίου EXALCO & ALUMIL  των οποίων αποτελούν πιστοποιημένο κατασκευαστή!

    Τα συστήματα αλουμινίου διακρίνονται για την κατασκευαστική τους αρτιότητα, για το σύγχρονο σχεδιασμό τους, για την ανθεκτικότητα στην χρήση, ενώ είναι υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας. Επίσης, η συμβατότητα που παρουσιάζεται στα διάφορα συστήματα ενισχύει τη δυνατότητα συνδυασμού των επιλογών του χρήστη.

    Η ALUCON διαθέτει ένα υπερσύγχρονο κατασκευαστικό χώρο εξοπλισμένο με τα κατάλληλα μηχανήματα.

    Εδρεύει στη Μεταμόρφωση επί της οδού Μπιζανίου 2 & Σωκράτους όπου παράλληλα λειτουργεί και ο εκθεσιακός χώρος.

    Η παραγωγική διαδικασία είναι πιστοποιημένη από οργανισμούς πιστοποίησης. Το έμπειρο προσωπικό σε συνδυασμό με το τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό των γραμμών παραγωγής της ALUCON, υλοποιούν άριστες κατασκευές που παραδίδονται συσκευασμένες, έτοιμες για τοποθέτηση αποκλειστικά από εξειδικευμένο προσωπικό.

    Όλα τα προϊόντα της ALUCON συνοδεύονται από 5ετή γραπτή εγγύηση που εκτός από το αλουμίνιο καλύπτει και την υάλωση καθώς και όλους τους απαραίτητους μηχανισμούς.



    SHOWROOM:
     Διεύθυνση: Λ. Κατεχάκη 30-32, Αθήνα
    Τηλ.: 210 28 30 004
     site:  www.alucon.gr
     email:  [email protected]
     
    ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: 
    Διεύθυνση: Μπιζανίου 2 & Σωκράτους, Μεταμόρφωση
    Τηλ.: 211 411 90 19
     

    KNAUF
    ΦΙΜΠΡΑΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Α.Ε.
    MAPEI HELLAS S.A.