Βιοκλιματική Δόμηση με Ενεργειακό Κεραμικό

    35.084 επισκέψεις στο άρθρο

    Η Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ είναι κορυφαία βιομηχανική εταιρεία, στους τομείς της μελέτης, σχεδιασμού, παραγωγής, και εμπορίας δομικών κεραμικών υλικών (τούβλα - κεραμίδια).

    Η Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ παράγοντας τούβλα και κεραμίδια κορυφαίας ποιότητας, με έδρα την Ηλεία και πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα, έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχυ της ποιότητας στην εγχώρια αγορά καταφέρνοντας να βρεθεί στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των πελατών και του τεχνικού κόσμου (τεχνίτες, μηχανικοί, κατασκευαστές).
    Τα κεραμίδια από πηλό βρίσκονται στις στέγες για δεκαετίες καθώς εφόσον η διαδικασία παραγωγή τους είναι άριστη, τότε μπορούν να αντέξουν πάνω από 100 χρόνια, ξεπερνώντας κατά πολύ σε χρόνο ζωής οποιοδήποτε άλλο υλικό επικάλυψης στεγών.

    Οι εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες της εταιρείας Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ, καθώς και ο ενδελεχής έλεγχος σε όλα τα στάδια παραγωγής, τους επιτρέπουν να εγγυηθούν γραπτώς για την αειφορία των κεραμιδιών, παρέχοντας γραπτή εγγύηση εφ` όρου ζωής!
    Η εγγύηση καλύπτει την αντοχή σε κάμψη, τη μη υδροπερατότητα καθώς και την αντοχή των κεραμιδιών σε παγετό, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.
     

    Νέο Βυζαντινό Κεραμίδι Εξελιγμένος σχεδιασμός, παραδοσιακή αισθητική
    Βυζαντινά Κόκκινα

    Διαστάσεις: 45 x 14,5 x 18,5 cm
    Βάρος/τεμ.: 2800 gr
    Τεμ./m2: 28
    Τεμ./παλέτα: 250

    Βυζαντινά Μπέζ

    Διαστάσεις: 45,5 x 15 x 19 cm
    Βάρος/τεμ.: 2700 gr
    Τεμ./m2: 28
    Τεμ./παλέτα: 250


    Επιπλέον, τα κεραμίδια της εταιρείας Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ:
    •  Aκολουθούν τις προδιαγραφές της Ε.Ε,
    •  φέρουν σήμανση CE και
    •  βρίσκονται στις ανώτερες βαθμίδες αντοχής σε όλες τις κατηγορίες.

    Τα προϊόντα της Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ διατίθενται σε πλήθος συνεργαζόμενων  καταστημάτων οικοδομικών υλικών και ξυλείας σε όλη την Ελλάδα.

    Με την χρήση μονής τοιχοποιίας, κτισμένης με τα θερμομονωτικά τούβλα της σειράς “Ενεργειακό Κεραμικό” της Παναγιωτόπουλος ΑΒΕΕ, σας δίνεται η δυνατότητα να εντάξετε τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού, στην νέα σας κατοικία. Επιτυγχάνετε την μείωση των αναγκών θέρμανσης και ψύξης, την βελτίωση του μικροκλίματος και την μεγιστοποίηση της ποιότητας διαβίωσης των κατοίκων, με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση των αναγκών πρόσθετης θερμομόνωσης, καλύπτοντας με τον αποδοτικότερο τρόπο, τις απαιτήσεις του Κ.Εν.Α.Κ.

    Τα κεραμίδια της εταιρείας  ακολουθούν τις προδιαγραφές της Ε.Ε , φέρουν
    σήμανση CE , και βρίσκονται στις ανώτερες βαθμίδες αντοχής σε όλες τις κατηγορίες.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ πατήστε εδώ.
    Τηλέφωνο Επικοινωνίας:  26220 27374

    KNAUF
    ΦΙΜΠΡΑΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Α.Ε.
    MAPEI HELLAS S.A.