Θερμομόνωση: Εξοικονομείς 50% στη θέρμανση το χειμώνα που έρχεται

Η εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη είναι μία win - win επένδυση που προσθέτει αξία στο σπίτι σου.

Η εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη είναι μία win - win επένδυση που προσθέτει αξία στο σπίτι σου.

  • Θερμομόνωση: Εξοικονομείς 50% στη θέρμανση το χειμώνα που έρχεται
  • Η εξωτερική θερμομόνωση - θερμοπρόσοψη είναι μία win - win επένδυση που προσθέτει αξία στο σπίτι σου.

Θερμομόνωση: Εξοικονομείς 50% στη θέρμανση το χειμώνα που έρχεται

17887 επισκέψεις στο άρθρο (21/09/2023)

Με τη θερμομόνωση επενδύεις στο σπίτι σου και προνοείς. Το θωρακίζεις ενεργειακά, όχι μόνο τώρα στην περίοδο της ενεργειακής κρίσης. Του προσθέτεις αξία. Εξοικονομείς από απώλειες θέρμανσης και ψύξης και γλιτώνεις πολλά λεφτά για μια ζωή.

Σχολιάστε

Στις μέρες μας η εξοικονόμηση ενέργειας δεν είναι μόνο μία οικονομική επένδυση με πολλαπλά οφέλη. Είναι και μια προσπάθεια επιβίωσης τόσο της τσέπης σας, όσο και της ποιότητας ζωής, αλλά και του περιβάλλοντος, καθώς η συζήτηση για την κλιματική αλλαγή είναι πλέον –και θα είναι- στη ζωή μας.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Με ένα ισχυρό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης:

•  Μειώνεις το κόστος θέρμανσης - ψύξης ως και 50%
•  Έχεις ισχυρή προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες
•  Μηδενίζεις έξοδα συντήρησης, με γρήγορη απόσβεση
•  Έχεις ισχυρή πυροπροστασία, ηχομόνωση & αντοχή στο χρόνο

Η επένδυση στην εξωτερική θερμομόνωση – θερμοπρόσοψη δεν έχει κανένα ρίσκο (διάβασε περισσότερα εδώ). Το ακριβώς αντίθετο. Θα την αποσβέσεις γρήγορα (εντυπωσιακά γρήγορα) και θα αναβαθμίσεις στο μέγιστο βαθμό την ενεργειακή ταυτότητα του σπιτιού – κτιρίου. 

Τεράστιο όφελος από τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, αν γίνει σωστά!

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης έχει ως κύριο προσανατολισμό τη θερμική θωράκιση του κτιρίου. Κατά συνέπεια, η προσπάθεια εξοικονόμησης χρημάτων μέσα από τη μείωση του πάχους του θερμομονωτικού υλικού όχι μόνο δεν δημιουργεί οικονομικό όφελος, αλλά αντιθέτως υπονομεύει τον αρχικό σκοπό.

Πράγματι, σε σχέση με το συνολικό κόστος του συστήματος το κόστος του θερμομονωτικού υλικού είναι το μικρότερο και μία μείωση του πάχους του συνήθως «εξοικονομεί» από το κόστος κατασκευής μόλις από 1-3 το πολύ ευρώ/τετραγωνικό μέτρο.

Μην ξεχνάς: Το σύστημα που θα επιλέξεις πρέπει να «αναπνέει»!
  1. Η επιλογή του θερμομονωτικού υλικού πρέπει να γίνεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του έργου. Για παράδειγμα, μία ιδιαίτερη ανάγκη για αυξημένη πυροπροστασία της τοιχοποιίας καθιστά αναγκαία την επιλογή του πετροβάμβακα.  
  2. Για την επιλογή του πάχους του θερμομονωτικού υλικού είναι σημαντικό να γνωρίζεις την κλιματική ζώνη στην οποία βρίσκεται το κτίριο. 
  3. Οι εξοχές του κτιρίου (μαρκίζες, βεράντες, στηθαία κλπ) πρέπει επίσης να θερμομονώνονται για την αποφυγή θερμογεφυρών.  
  4. Σημαντικό είναι ότι σε κάθε περίπτωση και για το δικό σου όφελος πρέπει να επιλέγεις ένα πιστοποιημένο συνεργείο εφαρμογής ή ένα εξουσιοδοτημένο από την εταιρεία που παράγει ή αντιπροσωπεύει το σύστημα που θα διαλέξεις, για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων και κακοτεχνιών.

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε