Τεχνολογική υπεροχή στον κλιματισμό

    34.731 επισκέψεις στο άρθρο

    H Γ.Ε Δημητρίου Α.Ε.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών από το 1987 και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΤΟΥΟΤΟΜΙ παρέχοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.  

    H Γ.Ε Δημητρίου Α.Ε.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών από το 1987 και παρέχει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών εξυπηρετώντας τις ανάγκες των καταναλωτών στο χώρο που κατοικούν ή εργάζονται.

    Εργάζονται με στόχο τη δημιουργία ικανοποιημένων καταναλωτών

    Κύριο μέλημά της εταιρείας, είναι η κάλυψη των καθημερινών αναγκών του καταναλωτή με προϊόντα αξιόπιστα, αποτελεσματικά και ασφαλή. 
    Ακολουθώντας την εταιρική φιλοσοφία "Οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά", φροντίζουν να παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, επενδύοντας σταθερά στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας  και στις καινοτόμες ιδέες που αυτό τους προσφέρει.

    Στην προσπάθειά αυτή, συνεχίζουν να επενδύουν δυναμικά στην εκπαίδευση του προσωπικού, αλλά κυρίως στην έρευνα, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων που σέβονται το περιβάλλον και δημιουργούν προστιθέμενη αξία στο χρήστη.

    Διακρίσεις για την Γ.Ε Δημητρίου Α.Ε.Ε :

    Στα 27 χρόνια εύρυθμης λειτουργίας της, η Γ.Ε Δημητρίου, ξεχώρισε και διακρίθηκε για τη στρατηγική της σκέψη, τη δημιουργική της έκφραση, τα προϊόντα και τις μάρκες της.
     
    2016 - Retail Business Awards Προμηθευτής της Χρονιάς στην κατηγορία Λευκές - Μαύρες Συσκευές
    2008 - Effie Hellas Βραβεία αποτελεσματικότητας στην επικοινωνία
               Καμπάνια: Sumo
              Brand: Toyotomi Air Conditioners
    2007 Audiovox –  Award for Excellence in Marketing and Best Sales in Europe
    2006 Carrier Hellas - Βραβείο καλύτερης εμπορικής διαχείρισης
    1996 – 2014 Eisa Awards
    2013-2014 Best Product Kenwood
     / Οθόνη Αυτοκινήτου DNN9230DAB
    2011-2012 Best Product Kenwood / Οθόνη Αυτοκινήτου DNX9280BT
    2010-2011 Best Product Kenwood / Ράδιο USB Αυτοκινήτου KIV-700
    2009-2010 Best Product Kenwood / Ενισχυτής KAC-X4D & Οθόνη Αυτοκινήτου DNX9240BT

    Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της ΤΟΥΟΤΟΜΙ από το 1987

    Η ΤΟΥΟΤΟΜΙ Co LTD το 1952 κατασκεύασε την πρώτη παγκοσμίως φορητή κουζίνα με καύσιμο κηροζίνης, η οποία υπήρξε και η βάση της ανάπτυξης του κλάδου θέρμανσης με κηροζίνη. Μέσα στα επόμενα 68 χρόνια όχι μόνο ηγήθηκε αυτής της κατηγορίας, αλλά αναπτύχθηκε με καινοτόμες εφαρμογές και σε άλλα προϊόντα και ηλεκτρικές συσκευές.
    Στην Ελλάδα από το 1987, οι θερμάστρες καθαρού πετρελαίου ΤΟΥΟΤΟΜΙ διανέμονται με το brand KEROSUN. Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος είναι η Γ.Ε Δημητρίου Α.Ε.Ε .
    Η δέσμευση και επίτευξη του στόχου για την κατασκευή προϊόντων υψηλής πιστότητας και ποιότητας, ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις των κανονισμών σε όλες τις χώρες που συναλλάσσεται παγκοσμίως. 
    Αρχή του Ομίλου ΤΟΥΟΤΟΜΙ είναι: «Αφοσίωση στην ανάπτυξη προϊόντων κορυφαίας ποιότητας», εφαρμόζοντας πάντα την επιχειρηματική της φιλοσοφία, «Μοιραζόμαστε στιγμές χαράς στην καθημερινή ζωή».

    Ο ιαπωνικός Όμιλος συνεχίζει την έρευνα, την ανάπτυξη και την κατασκευή προϊόντων με σκοπό την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την άνεση, που είναι σε αρμονία με την οικολογική συνείδηση. Έχει συνδέσει ήδη από το 1949 το όνομά του με την αξιοπιστία και την ποιότητα στο σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων υψηλής απόδοσης, αλλά και τη δημιουργία ενός απόλυτα φιλικού περιβάλλοντος για τους καταναλωτές.

    Το γκρουπ που σήμερα απαρτίζει η TOYOTOMI, αποτελείται από 9 εταιρείες: Toyotomi Kiko Co LTD, Toyotomi Heat- Treatment Co LTD, Toyotomi Kasei Co LTD, Toyotomi Recycle Co LTD, Royal Friendship Co LTD, Toyotomi USA Inc., Toyotomi Software Co LTD, Toyoset Co LTD, NUKATA PLANT.

    Με το σλόγκαν “CONTRIBUTING TO SOCIETY THROUGH THE WARMTH OF TOYOTOMI”, η ιαπωνική εταιρεία TOYOTOMI έχει συνδέσει ήδη από το 1949 το όνομά της με την αξιοπιστία και την ποιότητα στο σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων υψηλής απόδοσης, αλλά και τη δημιουργία ενός απόλυτα φιλικού περιβάλλοντος για τους καταναλωτές.
     

    CALPAK Α.Ε.
    ECONOMY GREEN ENERGY
    ΜΑΛΤΕΖΟΣ
    ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΑΕ
    ΛΑΤΟ ΑΒΕΕ
    ΡΟΥΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - ROUTIS KLIMATISMOS