Η αντλία θερμότητας είναι μια επένδυση που είναι απόλυτα οικονομική και αποδοτική και με απόσβεση σε χρόνο dt. Υπάρχουν λύσεις για να την αποκτήσεις.

Η αντλία θερμότητας είναι μια επένδυση που είναι απόλυτα οικονομική και αποδοτική και με απόσβεση σε χρόνο dt. Υπάρχουν λύσεις για να την αποκτήσεις.

Αντλία θερμότητας: Γιατί συμφέρει και «βγάζει τα λεφτά της»;

21.878 επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2023)
Σχολιάστε

Με σωστή εγκατάσταση έχετε 40% λιγότερο κόστος λειτουργίας, απόσβεση σε 3-10 χρόνια (ανάλογα με το τι πληρώνετε τώρα για θέρμανση/ψύξη). Τι πρέπει να προσέξετε πριν την αγορά.

ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ
ARISTON

Οι αντλίες θερμότητας καίνε τα μισά για κλιματισμό, είναι φιλικές προς το περιβάλλον, δεν πιάνουν χώρο και «ζητάνε» ελάχιστα για συντήρηση. Είναι το μέλλον και η λύση για οικονομική θέρμανση/ψύξη.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και στις αντλίες θερμότητας υπάρχει και η λύση των δόσεων, το οποίο είναι πολύ σημαντικό πράγμα στις μέρες μας. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να την αποκτήσετε και με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2023»

Αν και «ακριβή», συμφέρει 
  • Επιδότηση με το «Εξοικονομώ»
  • Σωστή εγκατάσταση οδηγεί σε 40% λιγότερο κόστος λειτουργίας
  • Απόσβεση σε 3-10 χρόνια (ανάλογα με το τι πληρώνετε τώρα για θέρμανση/ψύξη)
  • «Ζει» ως και 20 χρόνια, τι πρέπει να προσέξετε
Must η σωστή εγκατάσταση για 40% λιγότερο κόστος λειτουργίας!

Το εύρος αντλιών θερμότητας έχει διαφορά στο κόστος λειτουργίας 40% με βάση τον τρόπο εγκατάστασης και ρύθμισης. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε. Για να το πούμε πιο απλά, ένα «κακό» έργο μπορεί να έχει κόστος λειτουργίας 40% μεγαλύτερο από τη σωστή εγκατάσταση της αντλίας για περίπου 20 χρόνια, καθώς αυτός είναι ο προσδοκώμενος χρόνος ζωής της, αν όλα γίνουν σωστά!

Το Top 3 των κριτηρίων επιλογής!
  • Εποχικός βαθμός απόδοσης στην θέρμανση από το οποίο προκύπτει η ενεργειακή κλάση της αντλίας και βελτιώνει όλο το σπίτι λαμβάνοντας και το ενεργειακό πιστοποιητικό του
  • Ψυκτικό μέσο και το ισοδύναμο διοξείδιο του άνθρακα (CO2) του ψυκτικού μέσου
  • Το επίπεδο θορύβου, το οποίο είναι σημαντικό για εμάς τους ίδιους και για τους γείτονες

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις!
Επανερχόμενοι στη συζήτηση για το κόστος, επιβεβαιώνουμε πως το κόστος για την αγορά μιας αντλίας θερμότητας είναι υψηλό (ως απόλυτος αριθμός), ειδικά στην εποχή που ζούμε. Ωστόσο, πρόκειται για μια επένδυση που είναι απόλυτα οικονομική και αποδοτική και με γρήγορη απόσβεση. 

H εξοικονόμηση χρημάτων που επιτυγχάνεται, ειδικά αν αναλογιστούμε την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης μπορεί να ξεπεράσει και το 60%! Αυτός είναι και ο λόγος που συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον από το αγοραστικό κοινό.

ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε. (TENORA ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ)
ΤΕΡΚΟΝ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ (TAIRCON ENERGY)
CLIMATISM