Πώς θα έχεις ένα σπίτι με μηδέν έξοδα - Έτσι θα το καταφέρεις!

Πώς θα έχεις ένα σπίτι με μηδέν έξοδα - Έτσι θα το καταφέρεις!

  • Πώς θα έχεις ένα σπίτι με μηδέν έξοδα - Έτσι θα το καταφέρεις!
  • Πώς θα έχεις ένα σπίτι με μηδέν έξοδα - Έτσι θα το καταφέρεις!

Πώς θα έχεις ένα σπίτι με μηδέν έξοδα - Έτσι θα το καταφέρεις!

23.076 επισκέψεις στο άρθρο (22/03/2024)
Σχολιάστε

- Έτσι θα μετέτρεψεις το σπίτι σου σε Παθητικό
- Δες τους λογαριασμούς σου να κάνουν «βουτιά»
- Σταθερή θερμοκρασία όλο τον χρόνο
- Καθαρή ατμόσφαιρα και μηδενικά επιπλέον έξοδα ρεύματος

ΑΦΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.

Ήρθε επιτέλους η εποχή που μπορούμε να φτιάξουμε έτσι το σπίτι μας ώστε να μην χρειάζεται επιπλέον έξοδα και εγκαταστάσεις (λέβητες-καυστήρες, κλιματιστικά) για να κρατιέται σε νορμάλ θερμοκρασίες. Αυτά τα σπίτια ξεκίνησαν να χτίζονται στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »
  • Το σπίτι σου θα έχει σταθερή θερμοκρασία 20-25 βαθμούς Κελσίου χωρίς να χρειάζεται θέρμανση ή ψύξη
Το παθητικό σπίτι είναι φτιαγμένο με υλικά που δεν αφήνουν την υγρασία να  μπει στο εσωτερικό του και με θερμομονωτικά υλικά που, ότι καιρό και να κάνει έξω, η θερμοκρασία του κρατιέται σταθερή χωρίς να ξοδεύουμε ούτε cent για θέρμανση ή για κλιματισμό.
  • Ένα High tech σύστημα εξαερισμού θα σου δίνει καθαρό αέρα και σταθερή θερμοκρασία
Το μόνο που χρειάζεται το παθητικό σπίτι είναι ένα σύστημα εξαερισμού το οποίο παίρνει το εξωτερικό αέρα και τον φέρνει μέσα στο σπίτι, αφού χρειάζεται ανανέωση ο αέρας, και ταυτόχρονα μας δροσίζει το καλοκαίρι και κρατάει σε ψηλά επίπεδα την θερμοκρασία τον χειμώνα χωρίς να καίει όσο ρεύμα θα έκαιγε ένα σύστημα κλιματισμού.
  • Αντικατάστησε τις λάμπες σου με Led και θα καις ελάχιστα!
Με την ίδια χρηματοδότηση κάνουμε και την μετατροπή όλου του φωτισμού με λάμπες led. Οι λάμπες led καίνε 90% λιγότερο ρεύμα σε σχέση με της απλές και ζουν 50 φορές περισσότερο δηλαδή ξεχνάς να τις αντικαταστήσεις.
  • Εκμεταλλεύσου το πρόγραμμα Εξοικονομώ
Το πρόγραμμα Εξοικονομώ χρηματοδοτεί την μετατροπή του σπιτιού μας σε παθητικό. Την χρηματοδότηση μπορεί να την πάρει ο καθένας που θέλει να κάνει τέτοιες εργασίες και το ποσό εξαρτάται από την ενεργειακή κατηγορία στην οποία ανήκει το σπίτι. 

Κάνοντας αυτές τις μετατροπές έχουμε μια κατοικία που δεν μας χρεώνει τίποτα για να ζεσταθούμε το χειμώνα ή να δροσιστούμε το καλοκαίρι και σπαταλάμε ελάχιστο ρεύμα για φωτισμό και ζεστό νερό.