Το κλιματιστικό Inverter Fujitsu ASYG12KETA-B/AOYG12KETA 12.000 BTU.

Το κλιματιστικό Inverter Fujitsu ASYG12KETA-B/AOYG12KETA 12.000 BTU.

    Fujitsu ASYG12KETA-B/AOYG12KETA, υψηλή απόδοση, υβριδικό, αθόρυβο!

    9.453 επισκέψεις στο άρθρο (08/04/2024)
    Σχολιάστε

    Το κλιματιστικό της σειράς KETA της Fujitsu διαθέτει εσωτερικό εναλλάκτη με σχεδίαση υβριδικής λειτουργίας και προσφέρει ταυτόχρονη-συνδυασμένη λειτουργία των δύο τμημάτων του εναλλάκτη, προσαρμοσμένα στις διαφορετικές παροχές του αέρα για βελτιστοποίηση της θερμικής απόδοσης. Ο εναλλάκτης είναι υψηλής απόδοσης και χαμηλού θορύβου.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στο Facebook »

    Υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση!

    Χάρη στους υψηλούς δείκτες SEER/SCOP, το KETA της Fujitsu προσφέρει πολύ υψηλή απόδοση και μεγάλη εξοικονόμηση για να απολαμβάνετε ιδανική θερμοκρασία, χωρίς να σκέφτεστε συνέχεια την τσέπη σας.

    Με φίλτρα απόσμησης ιόντων και κατεχίνης μήλου!

    Χάρη στο φίλτρο απόσμησης οι οσμές αποδομούνται χημικά μετά την απορρόφησή τους από το οξειδωτικό κεραμικό που περιέχεται στο στρώμα του φίλτρου. Στο φίλτρο με απόσταγμα κατεχίνης μήλου με τη βοήθεια στατικού ηλεκτρισμού «εγκλωβίζονται» η λεπτή σκόνη, οι αόρατοι σπόροι μούχλας και οι παθογόνοι μικροοργανισμοί που αδρανοποιούνται στη συνέχεια από την πολυφαινόλη που εμπεριέχεται στο απόσταγμα των μήλων, με το οποίο είναι εμποτισμένο.

    Υψηλή αισθητική!

    Χάρη στο φινίρισμα χρωματικής διαφοροποίησης, η οπτική εντύπωση της επιφάνειας του κλιματιστικού διαφοροποιείται ανάλογα με το φως της ημέρας, δίνοντάς σας την αίσθηση ενός «ζωντανού καμβά».

    Διαχύτης ισχύος και αθόρυβη λειτουργία!

    Με την αύξηση της διαμέτρου της πτερωτής επιτυγχάνονται μεγαλύτερες παροχές αέρα χωρίς αύξηση της ισχύος του κινητήρα και χωρίς αύξηση του θορύβου. Παράλληλα, με τη χρήση 3 τεχνολογιών, ο διαχύτης ισχύος της Fujitsu προσφέρει μεγάλη παροχή αέρα και φροντίζει για την ομοιόμορφη κατανομή του, έτσι ώστε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερη άνεση στο χώρο σας.

    Λειτουργία θέρµανσης 10° C και Wifi!

    Το κλιματιστικό της σειράς ΚΕΤΑ της Fujitsu διαθέτει λειτουργία για τη διατήρηση της εσωτερικής θερµοκρασίας όχι χαµηλότερα των 10° C, διασφαλίζοντας ότι ο χώρος δεν «παγώνει». Την ίδια στιγμή ο έλεγχος του κλιματιστικού σας γίνεται πολύ εύκολος είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε είστε εκτός, από smartphone και tablet χάρη στην ασύρματη διεπαφή LAN και στην εφαρμογή FGLair.

    Σελίδα 1«12άρια» inverter κλιματιστικά υψηλής απόδοσης & αισθητικής!
    Σελίδα 2Toshiba Haori RAS-13J2AVSG-E1/RAS-B13N4KVRG, άριστη απόδοση, καθαρός αέρας, υψηλή αισθητική!
    Σελίδα 3Fujitsu ASYG12KETA-B/AOYG12KETA, υψηλή απόδοση, υβριδικό, αθόρυβο!