«12άρια» inverter κλιματιστικά υψηλής απόδοσης & αισθητικής!

«12άρια» inverter κλιματιστικά υψηλής απόδοσης & αισθητικής!

  • «12άρια» inverter κλιματιστικά υψηλής απόδοσης & αισθητικής!
  • «12άρια» inverter κλιματιστικά υψηλής απόδοσης & αισθητικής!

«12άρια» inverter κλιματιστικά υψηλής απόδοσης & αισθητικής!

8.951 επισκέψεις στο άρθρο (08/04/2024)
Σχολιάστε

- Ζεσταίνουν, ψύχουν & ομορφαίνουν το σπίτι
- Inverter νέας γενιάς: Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας
- Καλύπτουν άνετα χώρο και πάνω από 25 τετραγωνικά
- Inverters με χαμηλή κατανάλωση & αθόρυβα

Με αφορμή ένα άρθρο που είχαμε κάνει για «εννιαράκια» (9.000 BTU) κλιματιστικά, είχαμε νέο ενδιαφέρον για κάλυψη λίγο μεγαλύτερου χώρου και συγκεκριμένα για τα λεγόμενα «δωδεκάρια» (12.000 BTU), πάντα με τα ίδια κριτήρια, δηλαδή αξιόπιστης θερμικής απόδοσης, εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και αισθητικής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

«Δωδεκάρια» inverter κλιματιστικά που ζεσταίνουν & ομορφαίνουν το σπίτι!

- Καλύπτουν άνετα χώρο ως και 25 τετραγωνικά
- Έχουν μεγάλη & ποιοτική θερμική απόδοση
- Είναι inverters  με χαμηλή κατανάλωση & αθόρυβα
- Με μεγάλη διάρκεια ζωής, γρήγορη απόσβεση,  υψηλή αισθητική

Στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια πολλοί καταναλωτές έχουν αφήσει πίσω τους το στερεότυπο που συνοψίζεται στη φράση «κλιματιστικό σημαίνει καλοκαίρι, δηλαδή ψύξη» και εμπιστεύονται το κλιματιστικό τους και για τη θέρμανση. Έχουμε γράψει, σχετικό άρθρο για το πόσο οικονομική λύση είναι (διάβασε περισσότερα εδώ), αλλά και για το πόσοι σημαντική είναι η συντήρηση για την εναλλαγή από ψύξη σε θέρμανση (διάβασε περισσότερα εδώ).

Inverter νέας γενιάς, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο κλιματιστικό

Η τεχνολογία inverter έχει βοηθήσει πάρα πολύ στον τομέα αυτό. Χωρίς να μπλέκουμε με τεχνικούς όρους που πολλές φορές μπερδεύουν τα πράγματα, θα πούμε με απλά λόγια το τι κάνει ένα inverter κλιματιστικό. Ένα inverter τελευταίας τεχνολογίας εγγυάται μεγάλη απόδοση και το χειμώνα με οικονομική κατανάλωση, σε σχέση με ένα παλιό κλασικό κλιματιστικό, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, λιγότερες βλάβες (λιγότερα έξοδα συντήρησης) & αθόρυβη λειτουργία. Πέρα από όλα αυτά όμως που είναι τα πιο σημαντικά, τα κλιματιστικά νέας τεχνολογίας είναι και υψηλής αισθητικής, δηλαδή ομορφαίνουν το σπίτι. Ε, τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος;

Ο κρίσιμος ρόλος των «BTUs» στην οικονομική κατανάλωση!

Ως προς την τελευταία ερώτηση, δηλαδή το τι μπορεί να ζητήσει κάποιος, αυτό δεν είναι άλλο από το να ξέρει το τι είναι τα «BTUs». Το BTU είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό, ώστε να γνωρίζεις τι κλιματιστικό θα πάρεις, ανάλογα με το χώρο που θέλεις να καλύψεις.

Τον όρο BTU (British Thermal Unit) τον ακούς συχνά στα κλιματιστικά και έχει να κάνει με την ισχύ του μηχανήματος. Με απλά λόγια, ποσότητα θερμότητας (ενέργειας) ανά ώρα, που είτε μπορεί να απορροφήσει το κλιματιστικό μας σε λειτουργία ψύξης, είτε να εκλύσει σε λειτουργία θέρμανσης.

Με ακόμα πιο απλά λόγια, απαντώντας στις ερωτήσεις των αναγνωστών μας, θα πούμε ότι με ένα «δωδεκάρι» (12.000 BTU), μπορούμε άνετα να καλύψουμε χώρο ως 25 τ.μ. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε γιατί πολλοί κάνουν το συχνό λάθος της αγνόησης των τετραγωνικών.

Ναι, μπορείς, αν θέλεις, να χρησιμοποιήσεις ένα μικρότερο κλιματιστικό για μεγαλύτερο χώρο, αλλά θα διαπιστώσεις πολύ σύντομα ότι θα έχεις μεγάλη κατανάλωση, δηλαδή μεγαλύτερο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, περισσότερες φθορές, δηλαδή πολλά έξοδα συντήρησης και βέβαια όχι το επιθυμητό επίπεδο θέρμανσης. Αυτό συμβαίνει, γιατί πολύ απλά το μικρότερο κλιματιστικό θα «ζορίζεται», δουλεύοντας στο φουλ. Η επιλογή βέβαια είναι πάντα στο χέρι σου και εσύ αποφασίζεις.

2 προτάσεις για «δωδεκάρια» inverter κλιματιστικά από 2 δυνατές εταιρείες του χώρου!

Η ομάδα του 4green.gr, έψαξε και εντόπισε 2 «δωδεκάρια» inverter κλιματιστικά από 2 πολύ δυνατές εταιρείες που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο και τα προϊόντα τους είναι διεθνώς αναγνωρισμένα!

Το ένα είναι το Haori RAS-13J2AVSG-E1/RAS-B13N4KVRG της Toshiba με την εγγύηση της Carrier και το άλλο το ASYG12KETA-B/AOYG12KETA με την εγγύηση της Fujitsu. Πάμε να δούμε τα δυνατά χαρακτηριστικά τους.

Σελίδα 2Toshiba Haori RAS-13J2AVSG-E1/RAS-B13N4KVRG, άριστη απόδοση, καθαρός αέρας, υψηλή αισθητική!
Σελίδα 3Fujitsu ASYG12KETA-B/AOYG12KETA, υψηλή απόδοση, υβριδικό, αθόρυβο!