Το κλιματιστικό Inverter Toshiba Haori RAS-13J2AVSG-E1/RAS-B13N4KVRG 12.000 BTU.

Το κλιματιστικό Inverter Toshiba Haori RAS-13J2AVSG-E1/RAS-B13N4KVRG 12.000 BTU.

    Toshiba Haori RAS-13J2AVSG-E1/RAS-B13N4KVRG, άριστη απόδοση, καθαρός αέρας, υψηλή αισθητική!

    9.457 επισκέψεις στο άρθρο (08/04/2024)
    Σχολιάστε

    Πιστό στην διεθνή φήμη της Toshiba για την τεχνολογική υπεροχή των κλιματιστικών της, το HAORI συνδυάζει άψογα την υψηλή τεχνολογία με το κορυφαίο αισθητικό αποτέλεσμα, καθώς έχει υφασμάτινη επένδυση σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+++ στην ψύξη και τη θέρμανση, χαμηλή στάθμη θορύβου και κορυφαία ποιότητα αέρα.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στο Facebook »

    Υψηλή απόδοση!

    Οι μέγιστοι δείκτες εποχιακής ενεργειακής αποδοτικότητας ορίζονται στις 8,6 μονάδες στη ψύξη (SEER) και 5,1 στη θέρμανση (SCOP). Χρησιμοποιεί τους πρωτοποριακούς περιστροφικούς συμπιεστές της Toshiba και την τεχνολογία Inverter για να εξασφαλίσει αυτόν τον υψηλό βαθμό απόδοσης σε μερικό φορτίο και χρησιμοποιεί ψυκτικό μέσο R32 για να ελαχιστοποιήσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη λειτουργία του.

    Καθαρός, ποιοτικός αέρας!

    H ποιότητα του αέρα είναι εξαιρετική, καθώς το ΗΑΟRI ενσωματώνει το φίλτρο Ultra-Pure Filter PM2.5 της Toshiba, το οποίο αιχμαλωτίζει το 94% των αιωρούμενων σωματιδίων με διάμετρο μεγαλύτερη από 2,5μm.

    Επιπλέον, το μοντέλο διαθέτει τον Plasma Ionizer της Toshiba, ο οποίος εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια, δημιουργώντας μία υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Η υψηλή ποιότητα του αέρα διατηρείται και μακροπρόθεσμα χάρη στον εύκολο καθαρισμό του δοχείου αποστράγγισης και τη λειτουργία Magic Coil που καθαρίζει αυτόματα το στοιχείο της εσωτερικής μονάδας.

    Αθόρυβο & με Wifi!

    Διαθέτει μία από τις πλέον αθόρυβες εξωτερικές μονάδες στην αγορά, με ονομαστική στάθμη θορύβου 44dB(A). Μπορεί μάλιστα να μειωθεί στα μόλις 37dB(A), χάρη σε ειδική λειτουργία που διαθέτει, ενώ η ενεργοποίηση της λειτουργίας Quiet μειώνει τη στάθμη θορύβου της εσωτερικής μονάδας σε μόλις 19dΒ(A), προσφέροντας ιδανικές συνθήκες ύπνου.

    Mπορείτε να χειρίζεστε το HAORI από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, χάρη στον τηλεχειρισμό μέσω Wi-Fi, για αξεπέραστη άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας.

    Σελίδα 1«12άρια» inverter κλιματιστικά υψηλής απόδοσης & αισθητικής!
    Σελίδα 2Toshiba Haori RAS-13J2AVSG-E1/RAS-B13N4KVRG, άριστη απόδοση, καθαρός αέρας, υψηλή αισθητική!
    Σελίδα 3Fujitsu ASYG12KETA-B/AOYG12KETA, υψηλή απόδοση, υβριδικό, αθόρυβο!