Eύκολη και χρηστική πλοήγηση και χρήσιμες πληροφορίες στο νέο eshop της Cocoon Ecoclima

Eύκολη και χρηστική πλοήγηση και χρήσιμες πληροφορίες στο νέο eshop της Cocoon Ecoclima

Το νέο eshop από την εταιρεία Cocoon Ecoclima είναι στον «αέρα»!

1.713 επισκέψεις στο άρθρο

Βρείτε τα κορυφαία υλικά για τα φωτοβολταϊκά συστήματα και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο καινούριο eshop της Cocoon Ecoclima.

Το νέο, ανανεωμένο www.cocoon.gr αποτελεί το πιο σύγχρονο eshop για την αυτοπαραγωγή ενέργειας.

Kοινοποίησέ το »

Δυναμικό και απόλυτα καινοτόμο ως προς το σχεδιασμό, τις δυνατότητες και την παρουσίαση των προϊόντων και των πληροφοριών, το www.cocoon.gr προσφέρει στους χρήστες μια εύκολη και χρηστική πλοήγηση και χρήσιμες πληροφορίες.

Στη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας θα βρείτε κορυφαία υλικά τόσο για αυτόνομα, όσο και για διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά. Φωτοβολταϊκά πλαίσια, inverters, ρυθμιστές φόρτισης, μπαταρίες, βάσεις φωτοβολταϊκών είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που θα βρείτε στο ανανεωμένο eshop. Τα διακεκριμένα brands όπως Victron Energy, Rolls,  Sunlight, StraBat και πολλά άλλα, καθώς και οι πολυετείς εγγυήσεις διασφαλίζουν την κορυφαία ποιότητα.

Στο www.cocoon.gr θα βρείτε επίσης και το blog της εταιρείας από το οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της εταιρείας, αλλά και όλα τα νέα για τον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και τις σχετικές επιδοτήσεις.
 
COCOON ECOCLIMA
Διεύθυνση: Δημαράκη 20, Βοτανικός 11855 Αθήνα
Καλέστε στο2117109382-3
Δείτε περισσότερα στο: www.cocoon.gr
 

Kοινοποίησέ το »