Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας είναι το μέλλον για μία οικονομική και οικολογική ηλεκτρική ενέργεια για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Δες 1 πρόταση με πράσινο ρεύμα για το σπίτι και το ηλεκτρικό

Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας είναι το μέλλον για μία οικονομική και οικολογική ηλεκτρική ενέργεια για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Δες 1 πρόταση με πράσινο ρεύμα για το σπίτι και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Ψάχνεις Eco & Eco ρεύμα για σπίτι, e car; Δες!

3.320 επισκέψεις στο άρθρο

Ψάχνεις μια καλύτερη τιμή στο ρεύμα για το σπίτι και τη φόρτιση του ηλεκτρικού σου αυτοκινήτου; Θέλεις να είναι και 100% «πράσινο» δηλαδή να παράγεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, να είναι «καθαρό» & πιο οικονομικό; Σας παρουσιάζουμε 1 win win λύση από την Protergia.

Ιδιαίτερα τώρα περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές, λόγω και της ενεργειακής κρίσης, προσπαθούν να βρουν την καλύτερη & οικονομικότερη προσφορά για ηλεκτρικό ρεύμα. Υπάρχει η λύση και προέρχεται από 100% «πράσινες» πηγές, όπως αυτές των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), οι οποίες είναι το μέλλον στην ενέργεια. Προσφορές από τους παρόχους ενέργειας υπάρχουν, αρκεί να ψάξεις να τις βρεις. Βρήκαμε 1 που ξεχωρίζει και σας την παρουσιάζουμε σήμερα.

Kοινοποίησε το »

Ρεύμα για το σπίτι & το αυτοκίνητο, 100% «πράσινο» & οικονομικό!
  • «Πράσινο» ρεύμα χ2, συμφέρει για το σπίτι & το e-car σου
  • 55% έκπτωση συνέπειας στη χρέωση ενέργειας νύχτας
  • 50% έκπτωση συνέπειας στη χρέωση ενέργειας ημέρας
  • 5% έκπτωση για Net Metering, ασφάλεια σπιτιού & πολλά προνόμια
Προσφορές υπάρχουν, αν ψάχνεις, βρίσκεις!

Προτάσεις υπάρχουν πολλές στην αγορά, ειδικά τώρα με την ενεργειακή κρίση. Όλες έχουν την δική τους αξία μα σίγουρα κάποιες κερδίζουν στη σύγκρισηΟι πάροχοι ενέργειας σχεδόν κάθε μήνα με ιδιαίτερη ευρηματικότητα προσπαθούν να δελεάσουν τους καταναλωτές με πληθώρα προσφορών για όλα τα προϊόντα ενέργειας (διάβασε περισσότερα εδώ).Το παλεύουν όσο μπορούν με εκπτώσεις και προνόμια, επιβραβεύοντας τη συνέπεια σε ό,τι αφορά την εμπρόθεσμη πληρωμή του λογαριασμού (που στις μέρες μας δεν είναι και αυτονόητο).

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, η λύση στην εξοικονόμηση!

Η συζήτηση για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) φουντώνει όλο και περισσότερο. Δεν είναι τυχαίο ό,τι παγκοσμίως οι επενδύσεις στις ΑΠΕ αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό. Αναλυτές μάλιστα επισημαίνουν ό,τι αν η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ ήταν μεγαλύτερη, τότε η ενεργειακή κρίση είτε δεν θα υπήρχε, είτε οι συνέπειες από αυτή θα επηρέαζαν ελάχιστα νοικοκυριά, επιχειρήσεις, μα και την παγκόσμια οικονομία. Η Ευρώπη στρέφεται προς τις ΑΠΕ με ακόμα μεγαλύτερη ένταση για περιορισμό των εξόδων θέρμανσης-ψύξης (διάβασε περισσότερα εδώμα και η Ισπανία πρόσφατα άρχισε να στρέφεται στα ηλιακά πάνελ, με σκοπό να περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα έξοδα των καταναλωτών για το ηλεκτρικό ρεύμα (διάβασε περισσότερα εδώ).

Το 4green δεν σταματά να ψάχνει & να προτείνει λύσεις!

Η ενεργειακή κρίση, η οποία αναμένεται να κρατήσει πολύ καιρό, δεν θέλει πανικό. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Πιστεύουμε ό,τι τα προβλήματα θέλουν λύσεις και μέχρι αυτές να βρεθούν στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο πρέπει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, ώστε να περιορίσουμε την εισβολή στην τσέπη μας.

1 πρόταση για 100% «πράσινη» & οικονομική ηλεκτρική ενέργεια!

Μετά από μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών μας στα socialmedia του 4green.gr, ειδικά μετά από το άνοιγμα φακέλων λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε σήμερα 1 ολοκληρωμένη λύση για «πράσινο», οικονομικό ρεύμα, προερχόμενο 100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως ο ήλιος και ο άνεμος που θα δίνουν ενέργεια στο σπίτι και θα φορτίζουν και το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο μέρα-νύχτα οικονομικά. Η πρόταση αυτή έρχεται από την Protergia. Πάμε να δούμε μαζί τα χαρακτηριστικά της.
 

Kοινοποίησε το »