Ολοκληρωμένες λύσεις με φωτοβολταϊκά συστήματα

Ολοκληρωμένες λύσεις με φωτοβολταϊκά συστήματα

4.243 επισκέψεις στο άρθρο (21/02/2024)
Σχολιάστε

Η Cocoon Ecoclima δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας από το 2005. Παράλληλα επενδύει στην Τεχνολογία των Συστημάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν μέγιστη απόδοση στις καλύτερες τιμές.

Στον τομέα των φωτοβολταϊκών πλαισίων η εταιρεία καλύπτει όλη τη γκάμα ισχύος, από 5W έως 410W, έχοντας τη δυνατότητα να υποστηρίξει κάθε είδους ζήτηση και περίπτωση: αυτόνομα συστήματα, Net Metering, Φωτοβολταϊκά Πάρκα.
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Παρακολουθώντας στενά κάθε νέα εξέλιξη, η Cocoon Ecoclima φέρνει στην αγορά την τελευταία λέξη στην τεχνολογία των μονοκρυσταλλικών ή πολυκρυσταλλικών κυψελών με τις τεχνολογίες PERC, Half-Cell και 5 ή 9 Busbars.

Στην μακροχρόνια παρουσία της στην αγορά η Cocoon Ecoclima έχει αναπτύξει συνεργασίες με προμηθευτές  από όλο τον κόσμο και προτείνει τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα σε φωτοβολταϊκά πλαίσια και inverters. Με στόχο την υψηλή απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής, η εταιρεία υποστηρίζει μεγάλες επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά πάρκα.

Η Cocoon Ecoclima ως αντιπρόσωπος της Victron Energy υποστηρίζει μελέτες που μπορούν να καλύψουν τις πιο απαιτητικές συνθήκες στα αυτόνομα συστήματα, προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις.  Είναι από τις ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα που διαθέτει βαθιά γνώση και πολυετή εμπειρία στον τομέα αυτόν.

Οι έμπειροι και άριστα καταρτισμένοι συνεργάτες της Cocoon Ecoclima σχεδιάζουν και υλοποιούν συστήματα αυτοπαραγωγής (Net Metering) που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες.

Η τεχνολογία των Συστημάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας είναι ένας άλλος τομέας που η Cocoon Ecoclima έχει δυναμική παρουσία. Οι αντλίες θερμότητας είναι ο λιγότερο ενεργοβόρος τρόπος για ψύξη, θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης.
Στην Cocoon Ecoclima θα βρείτε προϊόντα των κορυφαίων κατασκευαστών CSun, Apolloteck, Leapton, Amerisolar,  Victron Energy, SMA, ABB, Kostal, SBAT, Rolls.

COCOON ECOCLIMA
Διεύθυνση: Δημαράκη 20,  Βοτανικός 11855 Αθήνα
Καλέστε:  2117109382,  2117109383
Δείτε:  cocoon.gr/
Ακολουθήστε: www.facebook.com/cocoonecoclima
E-mail: [email protected]