Net Metering και Αντλίες Θερμότητας από την Cocoon Ecoclima

Net Metering και Αντλίες Θερμότητας από την Cocoon Ecoclima

1.993 επισκέψεις στο άρθρο

H εταιρεία Cocoon Ecoclima στην μακροχρόνια παρουσία της στον τομέα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, διαθέτει τις πιο αξιόπιστες και ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις στον τομέα του Net Metering.

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις της αγοράς, η Cocoon Ecoclima προσφέρει την μέγιστη εξειδίκευση και τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και μελέτες έργων Net Metering.

Κοινοποίησέ το »

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της CSUNPOWER και στενός συνεργάτης πολλών διεθνώς αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων έχει την δυνατότητα να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε έργα διαθέτοντας φωτοβολταϊκά πάνελ τεχνολογίας αιχμής που φτάνουν μέχρι και τα 660W.

Ως επίσημος διανομέας του κορυφαίου κατασκευαστή FIMER (πρώην ABB), η Cocoon Ecoclima εισάγει στην Ελληνική αγορά τους πιο τεχνολογικά εξελιγμένους inverters που βελτιστοποιούν την αξιοπιστία και την απόδοση επένδυσης οποιασδήποτε εγκατάστασης Net Metering.

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Apolloteck, η Cocoon Ecoclima παρέχει ένα κορυφαίο προϊόν στις αντλίες θερμότητας αέρα-νερού, με διεθνείς πιστοποιήσεις (CE, TUV, GS, UL, SASO, OHSAS, ISO 9001, ISO 14001, EUROVENT) & πιστοποιήσεις προστασίας του περιβάλλοντος (IECQ, ROHS κ.α.). Εστιάζοντας στο τρίπτυχο της καινοτομίας, της υιοθέτησης state-of-art τεχνογνωσίας και της τήρησης αυστηρών προτύπων ποιότητας, οι αντλίες θερμότητάς Apolloteck σε συνδυασμό με το σύστημα ενεργειακού συμψηφισμού - Net Metering αποτελούν μία από τις ασφαλέστερες και αποδοτικότερες επενδύσεις ιδιαίτερα στις παρούσες συνθήκες  της ενεργειακής κρίσης.

Η Cocoon Ecoclima έχει προμηθεύσει εκατοντάδες έργα Net Metering με ικανοποιημένους πελάτες που ήδη απολαμβάνουν δραστικά χαμηλότερους λογαριασμούς ΔΕΗ.

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό της Cocoon Ecoclima για να αναλάβει εξ ολοκλήρου την προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών προκειμένου να υλοποιηθεί ένα έργο net-metering μέχρι και την υποβολή του φακέλου εάν χρειαστεί.
 
COCOON ECOCLIMA
Διεύθυνση: Δημαράκη 20,  Βοτανικός 11855 Αθήνα
Καλέστε:  2117109382 ,  2117109383
E-mail: [email protected]
Δείτε περισσότερα στο: www.cocoon.gr

Κοινοποίησέ το »