Δωρεάν ρεύμα 24/7: Με 1 φωτοβολταϊκό στην ταράτσα!

Δωρεάν ρεύμα 24/7: Με 1 φωτοβολταϊκό στην ταράτσα!

Οι αντιστροφείς (μετατροπείς ηλεκτρικής ενέργειας) είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια του εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Οι αντιστροφείς (μετατροπείς ηλεκτρικής ενέργειας) είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια του εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων.

  • Δωρεάν ρεύμα 24/7: Με 1 φωτοβολταϊκό στην ταράτσα!
  • Δωρεάν ρεύμα 24/7: Με 1 φωτοβολταϊκό στην ταράτσα!
  • Οι αντιστροφείς (μετατροπείς ηλεκτρικής ενέργειας) είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια του εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Δωρεάν ρεύμα 24/7: Με 1 φωτοβολταϊκό στην ταράτσα!

7.530 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Με τους σύγχρονους αντιστροφείς έχεις αύξηση ιδιοκατανάλωσης στο max, ακόμα & τη νύχτα. Αυτόματη φόρτιση μπαταρίας με την πλεονάζουσα ενέργεια. Μείωση κόστους ρεύματος με περιορισμό τροφοδοσίας ρεύματος από τον πάροχο. Ακόμα μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση κατά 30%.

Οι αντιστροφείς (μετατροπείς ηλεκτρικής ενέργειας) νέας γενιάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του εξοπλισμού για το φωτοβολταϊκό σου, καθώς με αυτούς επιτυγχάνεται αύξηση ιδιοκατανάλωσης στο μέγιστο (ακόμα και τη νύχτα), αυτόματη φόρτιση μπαταρίας με την πλεονάζουσα ενέργεια, μείωση κόστους ρεύματος με περιορισμό τροφοδοσίας ρεύματος από τον πάροχο, ενώ η ενεργειακή απόδοση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη κατά 30% με optimizer.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Οι κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πλαισίων ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες, παρέχοντας στην αγορά φωτοβολταϊκών συστημάτων πλαίσια με πολύ πιο ισχυρές κυψέλες. Η συνολική παραγωγή πλαισίων με χρήση των νέων κυψελών συνολικής ισχύος 54 γιγαβάτ, αποτέλεσε περίπου το ήμισυ των διαθέσιμων μοντέλων στην αγορά το 2021.

Μετατροπέας ηλεκτρικής ενέργειας, νέα εποχή για τις οικιακές ενεργειακές λύσεις!

- Οι συσκευές σου “καίνε” με δωρεάν ρεύμα
- Με τεχνολογία νέας γενιάς, αυξάνεις την ιδιο-κατανάλωση στο max
- Η μπαταρία φορτίζει μόνη της, με την ενέργεια που περισσεύει

Ενεργειακή απόδοση ακόμα μεγαλύτερη κατά 30% με optimizer Τα νέα πλαίσια 400 W εξασφαλίζουν μεγαλύτερες ενεργειακές αποδόσεις, όμως λειτουργούν με υψηλότερη ένταση ρεύματος και η προσοχή επικεντρώνεται πλέον στην επιλογή του κατάλληλου αντιστροφέα-συσσωρευτή ενέργειας, στον «έξυπνο» φωτοβολταϊκό μετατροπέα. Έτσι εξασφαλίζεταιη πιο υψηλή αξιολόγηση ασφάλειας και ενεργειακή απόδοση μεγαλύτερη κατά 30%, σε συνδυασμό με τον optimizer, παρέχοντας στους χρήστες ασφαλή, σταθερή και πράσινη ενέργεια με χαμηλά επίπεδα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε οικιακές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η επιλογή του αντιστροφέα;

Με τα νέα φωτοβολταϊκά πλαίσια, η προσοχή επικεντρώνεται στην επιλογή του κατάλληλου αντιστροφέα, καθώς οι μεγαλύτερες κυψέλες σημαίνουν ταυτόχρονα μεγαλύτερα ρεύματα, τα οποία ο αντιστροφέας θα πρέπει να μπορεί να ελέγξει και να επεξεργαστεί.

Οι αντιστροφείς νέας γενιάς μπορούν να διαχειριστούν το ρεύμα εισόδου της νέας γενιάς φωτοβολταϊκών πλαισίων με ισχύ 400 Watt και πλέον. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη η ισχύς του φωτοβολταϊκού πλαισίου, χωρίς να χρειάζεται περιορισμός της ροής ενέργειας.

Μετατροπέας ηλεκτρικής ενέργειας, νέα εποχή για τις οικιακές ενεργειακές λύσεις!

Λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη ζήτηση για υψηλότερα επίπεδα ιδιοκατανάλωσης, οι μετατροπείς ηλεκτρικής ενέργειας φέρνουν την επανάσταση και στις οικιακές ενεργειακές λύσεις, παρέχοντας υψηλό ποσοστό ιδιοκατανάλωσης που αγγίζει το 100%.

Η ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά πλαίσια ικανοποιεί τη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας μίας κατοικίας κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η περίσσεια ενέργεια που παράγεται χρησιμοποιείται για τη φόρτιση των μπαταριών, οι οποίες καλύπτουν τις υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις τις νυκτερινές και πρωινές ώρες.

Οι optimizers αυξάνουν την απόδοση ενέργειας των φωτοβολταϊκών πλαισίων έως και 30%, ανεξάρτητα από τη σκίαση και τον προσανατολισμό των στεγών. Ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος πυρκαγιάς με τεχνολογία ταχείας απενεργοποίησης, επιτυγχάνοντας μηδενική τάση των στοιχειοσειρών του συστήματος, καθώς και αποφυγή επικίνδυνων ηλεκτρικών τόξων.

Με 1 κίνηση διώχνεις το άγχος λογαριασμών & ανατιμήσεων. Πώς το βλέπεις;
Εύκολο ή… που νααα τρέχουμε τώρα;