Η Victron Energy αποτελεί ένα από τα βασικότερα brands στο ήδη πολύ επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της Cocoon Ecoclima.

Η Victron Energy αποτελεί ένα από τα βασικότερα brands στο ήδη πολύ επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της Cocoon Ecoclima.

Η Cocoon Ecoclima επίσημος διανομέας των προϊόντων της Victron Energy για πάνω από μια δεκαετία στην Ελλάδα!

2.530 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Cocoon Ecoclima, μια από τις δυναμικότερες ελληνικές εταιρείες στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας από το 2005, προβάλλει την επιτυχημένη δεκαετή συνεργασία της με τον κορυφαίο κατασκευαστή ειδών αυτόνομων συστημάτων Victron Energy. 

Η ολλανδική εταιρεία Victron Energy θεωρείται παγκοσμίως ως η καλύτερη επαγγελματική επιλογή προϊόντων ηλεκτρικής ενέργειας.

Κοινοποίησέ το »


Aποτελεί ένα από τα βασικότερα brands στο ήδη πολύ επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της Cocoon Ecoclima.

Λίγα Λόγια για την Victron Energy

Η Victron Energy έχει ισχυρή ασυναγώνιστη φήμη για την τεχνική καινοτομία και την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της.

Τα προϊόντα της εταιρείας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κατοικίες, σκάφη, σε επαγγελματικούς ή βιομηχανικούς χώρους, μεσαία ή μεγάλα UPS ακόμα και σε  οχήματα κάθε είδους. Είναι χαρακτηριστικό ότι επιλέγονται για σημαντικές εφαρμογές σε πυροσβεστικά και ασθενοφόρα οχήματα όπου η αξιοπιστία ενός αυτόνoμου συστήματος είναι μέγιστης σημασίας προκυμμένου να υποστηρίξει την ανθρώπινη ζωή. 

Η γκάμα των εξειδικευμένων λύσεων της Victron Energy είναι πολύ μεγάλη και χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς του χώρου ως κορυφαία σε όλους τους τομείς. Βασικό χαρακτηριστικό των προϊόντων της εταιρείας είναι η δυνατότητα δικτύωσης μεταξύ των προϊόντων της για καλύτερο προγραμματισμό και έλεγχο ακόμη και από απόσταση.

Στα προϊόντα της Victron Energy συμπεριλαμβάνονται inverters (αντιστροφείς) οι οποίοι  είναι πλήρως παραμετροποιήσιμοι χωρίς περιορισμούς καθώς και αντιστροφείς με φορτιστή, ρυθμιστές φόρτισης, απομονωτές – συνδυαστές μπαταρίας, φωτοβολταϊκά πάνελ, μετατροπείς DC-DC, φορτιστές, συστήματα παρακολούθησης μπαταριών, προστασία μπαταρίας και οθόνες διαχείρισης.

Όλα τα προϊόντα έχουν 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, εκτός των μπαταριών οι οποίες έχουν 2 έτη.

COCOON ECOCLIMA
Διεύθυνση: Δημαράκη 20,  Βοτανικός 11855 Αθήνα
Καλέστε:  2117109382 ,  2117109383
Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα: www.cocoon.gr

Κοινοποίησέ το »