Αντιστροφέας-συσσωρευτής ενέργειας, «έξυπνος» φωτοβολταϊκός μετατροπέας νέας γενιάς για κάλυψη των αυξημένων ενεργειακών αναγκών.

Αντιστροφέας-συσσωρευτής ενέργειας, «έξυπνος» φωτοβολταϊκός μετατροπέας νέας γενιάς για κάλυψη των αυξημένων ενεργειακών αναγκών.

Φωτοβολταϊκά νέας γενιάς, max ιδιοκατανάλωση ακόμα & τη νύχτα!

  • Αντιστροφέας-συσσωρευτής ενέργειας, «έξυπνος» φωτοβολταϊκός μετατροπέας νέας γενιάς για κάλυψη των αυξημένων ενεργειακών αναγκών.
  • Φωτοβολταϊκά νέας γενιάς, max ιδιοκατανάλωση ακόμα & τη νύχτα!

Φωτοβολταϊκά νέας γενιάς, max ιδιοκατανάλωση ακόμα & τη νύχτα!

18.265 επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2023)
Σχολιάστε

Αντιστροφείς και μετατροπείς ηλεκτρικής ενέργειας νέας γενιάς. Αύξηση ιδιοκατανάλωσης στο max, ακόμα και τη νύχτα. Αυτόματη φόρτιση συσσωρευτή με την πλεονάζουσα ενέργεια. Μείωση κόστους ρεύματος με περιορισμό τροφοδοσίας ρεύματος από τον πάροχο. Ενεργειακή απόδοση μεγαλύτερη κατά 30% με optimizer.

Οι κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πλαισίων ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες, παρέχοντας στην αγορά φωτοβολταϊκών συστημάτων πλαίσια με πολύ πιο ισχυρές κυψέλες. 

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Τα νέα πλαίσια 400 W εξασφαλίζουν μεγαλύτερες ενεργειακές αποδόσεις, όμως λειτουργούν με υψηλότερη ένταση ρεύματος και η προσοχή επικεντρώνεται πλέον στην επιλογή του κατάλληλου αντιστροφέα-συσσωρευτή ενέργειας, στον «έξυπνο» φωτοβολταϊκό μετατροπέα. Έτσι εξασφαλίζεταιη πιο υψηλή αξιολόγηση ασφάλειας και ενεργειακή απόδοση μεγαλύτερη κατά 30%, σε συνδυασμό με τον optimizer, παρέχοντας στους χρήστες ασφαλή, σταθερή και πράσινη ενέργεια με χαμηλά επίπεδα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε οικιακές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις.

Top αναβάθμιση φωτοβολταϊκού με αντιστροφείς, μετατροπείς νέας γενιάς!
  • Ιδιοκατανάλωση που αγγίζει το 100%, ακόμα και τη νύχτα
  • Αυτόματη φόρτιση συσσωρευτή με την πλεονάζουσα ενέργεια
  • Μείωση κόστους ρεύματος με λιγότερο ρεύμα από πάροχο
  • Ενεργειακή απόδοση + 30% με optimizer
Γιατί είναι τόσο σημαντική η επιλογή του αντιστροφέα;

Με τα νέα Φ/Β πλαίσια, η προσοχή επικεντρώνεται στην επιλογή του κατάλληλου αντιστροφέα, καθώς οι μεγαλύτερες κυψέλες σημαίνουν ταυτόχρονα μεγαλύτερα ρεύματα, τα οποία ο αντιστροφέας θα πρέπει να μπορεί να ελέγξει και να επεξεργαστεί.

Οι αντιστροφείς νέας γενιάς μπορούν να διαχειριστούν το ρεύμα εισόδου της νέας γενιάς φωτοβολταϊκών πλαισίων με ισχύ 400 Watt και πλέον. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη η ισχύς του φωτοβολταϊκού πλαισίου, χωρίς να χρειάζεται περιορισμός της ροής ενέργειας.

Μετατροπέας ηλεκτρικής ενέργειας, νέα εποχή για τις οικιακές ενεργειακές λύσεις!

Λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη ζήτηση για υψηλότερα επίπεδα ιδιοκατανάλωσης, οι μετατροπείς ηλεκτρικής ενέργειας φέρνουν την επανάσταση και στις οικιακές ενεργειακές λύσεις, παρέχοντας υψηλό ποσοστό ιδιοκατανάλωσης που αγγίζει το 100%.

Η ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά πλαίσια ικανοποιεί τη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας μίας κατοικίας κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η περίσσεια ενέργεια που παράγεται χρησιμοποιείται για τη φόρτιση των μπαταριών, οι οποίες καλύπτουν τις υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις τις νυκτερινές και πρωινές ώρες.

Οι optimizers αυξάνουν την απόδοση ενέργειας των φωτοβολταϊκών πλαισίων έως και 30%, ανεξάρτητα από τη σκίαση και τον προσανατολισμό των στεγών. Ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος πυρκαγιάς με τεχνολογία ταχείας απενεργοποίησης, επιτυγχάνοντας μηδενική τάση των στοιχειοσειρών του συστήματος καθώς και αποφυγή επικίνδυνων ηλεκτρικών τόξων.

2 προτάσεις για αντιστροφείς & μετατροπείς ενέργειας νέας γενιάς!

Η ομάδα του 4green.gr, σας παρουσιάζει 2 προτάσεις για αντιστροφείς-συσσωρευτές, μετατροπείς ενέργειας νέας γενιάς για τα φωτοβολταϊκά σας από 2 κορυφαία brandsτης αγοράς που έχουν άριστη γνώση του αντικειμένου και μπορούν με σύγχρονες λύσεις να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Πρόκειται για τον αντιστροφέα – συσσωρευτή ενέργειας PLENTICORE BI από την Kostal και τη σειρά μετατροπέων ηλεκτρικής ενέργειας FusionSolar από την Huawei. Πάμε να δούμε το τι ακριβώς κάνουν.