Έξυπνες συσκευές νέας γενιάς, όπως φούρνοι και ψυγεία, λειτουργούν οικονομικά και εξοικονομείς έως 80% ηλεκτρικής ενέργειας στην εποχή της ενεργειακής κρίσης.

Έξυπνες συσκευές νέας γενιάς, όπως φούρνοι και ψυγεία, λειτουργούν οικονομικά και εξοικονομείς έως 80% ηλεκτρικής ενέργειας στην εποχή της ενεργειακής κρίσης.

Έξυπνες συσκευές, εξοικονομούν ως 80% από το ρεύμα!

  • Έξυπνες συσκευές νέας γενιάς, όπως φούρνοι και ψυγεία, λειτουργούν οικονομικά και εξοικονομείς έως 80% ηλεκτρικής ενέργειας στην εποχή της ενεργειακής κρίσης.
  • Έξυπνες συσκευές, εξοικονομούν ως 80% από το ρεύμα!

Έξυπνες συσκευές, εξοικονομούν ως 80% από το ρεύμα!

6298 επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2023)

Είναι τεχνολογικά προηγμένες συσκευές. Παν-έξυπνες! Σου γλιτώνουν χρόνο αλλά και ως 80% ρεύμα. Έξυπνοι φούρνοι που μαγειρεύουν γρήγορα και υγιεινά. Έξυπνα ψυγεία που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία και κρατούν τα τρόφιμα φρέσκα. Αθόρυβα και με smart λειτουργίες για να τα χειρίζεσαι και από το κινητό σου!

Σχολιάστε

Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας οι λεγόμενες έξυπνες συσκευές. Χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, άνετη, με περισσότερη αισθητική, αλλά κυρίως πιο οικονομική.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Οι έξυπνες συσκευές από το wifi φαίνονται!
- Mειώνεις ως και 80% την κατανάλωση
- Μαγειρεύεις γρήγορα & υγιεινά
- Έχεις φρέσκα τρόφιμα & υγιεινές συνταγές στο κινητό σου
- Στέλνουν μήνυμα στον τεχνικό για τυχόν δυσλειτουργία

Μπορείς να έχεις μείωση της κατανάλωσης έως και 80%!

Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα νοικοκυριά είναι σημαντική, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κάποιος ό,τι το 67,3% της ενέργειας που καταναλώνεται οφείλεται στις βασικές οικιακές συσκευές που όλοι χρησιμοποιούμε (διάβασε περισσότερα εδώ).

Οι σύγχρονες «έξυπνες» συσκευές, όπως οι φούρνοι και τα ψυγεία, ανήκουν στις υψηλότερες ενεργειακές κλάσεις και μπορούν να φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και της μείωσης του κόστους χρήσης, άρα και στο κόστος του λογαριασμού του ηλεκτρικού σου!

Οι πλέον αποδοτικές συσκευές αυτής της κατηγορίας, ανάλογα με το brand που θα επιλέξεις, μπορούν να εξασφαλίσουν μείωση της κατανάλωσης έως και 80%!

Η τεχνολογία Wifi κάνει φούρνο & ψυγείο «έξυπνα» και οικονομικά!

Στην κατηγορία των έξυπνων συσκευών δεν θα μπορούσαν να μην περιλαμβάνονται οι φούρνοι και οι ψυγειοκαταψύκτες νέας γενιάς. Είναι από τις πιο βασικές συσκευές που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ και σε αυτόν τον τομέα και αυτό που κάνει φούρνο και ψυγείο «έξυπνα» είναι η λειτουργία wifi!

Ρυθμίζουν τη θερμοκρασία τους χωρίς καν να τα πλησιάσεις!

Με πιο απλά λόγια, πλέον μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του φούρνου και του ψυγείου σου ακόμα και από το κινητό σου ή το laptop σου, να ελέγχεις το αν η θερμοκρασία είναι η σωστή ή και να την αλλάζεις, αλλά και να παίρνεις πληροφορίες για τη λειτουργία τους, χωρίς καν να χρειαστεί να τα πλησιάσεις ή και να το ανοίξεις, γλιτώνοντας έτσι χρόνο, αλλά και χρήματα αφού δεν θα καταναλώσουν παραπάνω ενέργεια και δεν θα «χάσουν» θερμοκρασία με το άνοιγμα.

Καλά τα apps & η ευκολία, αλλά λεφτά γλιτώνω;
 
Σε τέτοιες μέρες που ζούμε, όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε οικονομικές λύσεις και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να «θυσιάσουμε» τις ευκολίες που μας προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.
Οι «έξυπνες» συσκευές όμως δεν περιορίζονται στην «ευκολία», αλλά μας γλιτώνουν πολλά χρήματα, χρόνο και κυρίως προστατεύουν την υγεία μας, καθώς μαγειρεύουν υγιεινά, κρατούν τα τρόφιμα φρέσκα και προτείνουν και υγιεινές συνταγές!

Δες 5 «έξυπνες» συσκευές με μία ματιά!

Η ομάδα του 4green.gr, εντόπισε και σας παρουσιάζει 5 «έξυπνες» συσκευές νέας γενιάς από 5 δημοφιλήbrands της αγοράς. Πρόκειται για 3 «έξυπνους» φούρνους νέας τεχνολογίας από τη Miele, τη Neff και την Aeg και 2 «έξυπνα» ψυγεία νέας τεχνολογίας από την Lg και τη Samsung. Δείτε με μία ματιά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και αμέσως μετά το τι μπορούν να κάνουν και είναι ο λόγος που τα επιλέγουν πολλοί καταναλωτές!

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε