Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού ταξί!

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού ταξί!

Ανοίγει η πλατφόρμα για επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού ταξί!

1.715 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Στα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ηλεκτρικό ταξί.

Η ηλεκτροκίνηση βρίσκει το δρόμο της και στην Ελλάδα, καθώς οι καταναλωτές ιδιώτες και επαγγελματίες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αλλά και για τους ηλεκτρικούς φορτιστές (διάβασε περισσότερα εδώ και εδώ).

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Τέλη Φεβρουαρίου ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων!

Η ώρα για την επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού ταξί πλησιάζει, καθώς στα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων από όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ηλεκτρικό ταξί, όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του energypress.gr, έπειτα και από τη συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί με τον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα και τον υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού ταξί!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί με τους αρμόδιους υπουργούς, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, όλες οι λεπτομέρειες για το πως θα προχωρήσει η διαδικασία της επιδότησης για αγορά ηλεκτρικού ταξί.

Πιο συγκεκριμένα, τα κύρια συμπεράσματα, είναι τα παρακάτω:

- Η πλατφόρμα για την κατάθεση των αιτήσεων θα ανοίξει στο τέλος Φεβρουαρίου.
- Το συνολικό ποσό της επιδότησης (έως 22.500 ανά αιτούντα) θα μοιραστεί αναλογικά ανά Περιφέρεια.
- Σε πρώτη φάση η επιδότηση μπορεί να καλύψει έως 2.000 αιτήσεις.
- Όσοι υποβάλλουν αίτηση και προβούν σε παραγγελία ηλεκτροκίνητου ταξί θα έχουν το ίδιο δικαίωμα παράτασης (στην αντικατάσταση αυτοκινήτου) που ισχύει και για τα υπόλοιπα οχήματα ταξί.

Εσύ, ως επαγγελματίας οδηγός ταξί, σκέφτεσαι να αξιοποιήσεις την ευκαιρία και να αγοράσεις ηλεκτρικό ταξί με την επιδότηση;
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »