Αξιόπιστα και καινοτόμα φωτοβολταϊκά συστήματα Net Metering από την Cocoon Ecoclima

Αξιόπιστα και καινοτόμα φωτοβολταϊκά συστήματα Net Metering από την Cocoon Ecoclima

2.550 επισκέψεις στο άρθρο

H εταιρεία Cocoon Ecoclima στη μακροχρόνια παρουσία της στον τομέα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, διαθέτει τις πιο αξιόπιστες και ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις στον τομέα του Net Metering.

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις της αγοράς, η Cocoon Ecoclima προσφέρει τη μέγιστη εξειδίκευση και τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και μελέτες έργων Net Metering.

Kοινοποίησε το »


Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της CSUNPOWER και στενός συνεργάτης πολλών διεθνώς αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων έχει την δυνατότητα να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε έργα διαθέτοντας φωτοβολταϊκά πάνελ τεχνολογίας αιχμής που φτάνουν μέχρι και τα 660W.

Ως επίσημος διανομέας του κορυφαίου κατασκευαστή ABB, η Cocoon Ecoclima εισάγει στην Ελληνική αγορά τους πιο τεχνολογικά εξελιγμένους inverters που βελτιστοποιούν την απόδοση, την αξιοπιστία και την απόδοσης επένδυσης οποιασδήποτε εγκατάστασης net-metering.

Η Cocoon Ecoclima έχει προμηθεύσει δεκάδες έργα net-metering με ικανοποιημένους πελάτες που ήδη απολαμβάνουν δραστικά χαμηλότερους λογαριασμούς ΔΕΗ.

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό της Cocoon Ecoclima για να αναλάβει εξ ολοκλήρου την προμήθεια όλων των απαραίτητων υλικών προκειμένου να υλοποιηθεί ένα έργο net-metering μέχρι και την υποβολή του φακέλου εάν χρειαστεί.
 
COCOON ECOCLIMA
Διεύθυνση: Δημαράκη 20,  Βοτανικός 11855 Αθήνα
Καλέστε:  2117109382 ,  2117109383
Δείτε περισσότερα στο: www.cocoon.gr
 

Kοινοποίησε το »