Για συνδυασμό οικονομίας, μεγάλης απόδοσης και αντοχής στη χρήση, οι λέβητες συμπύκνωσης είναι μία επιλογή που θα σε δικαιώσει σε μεγαλύτερο βαθμό από μια απλή εγκατάσταση.

Για συνδυασμό οικονομίας, μεγάλης απόδοσης και αντοχής στη χρήση, οι λέβητες συμπύκνωσης είναι μία επιλογή που θα σε δικαιώσει σε μεγαλύτερο βαθμό από μια απλή εγκατάσταση.

Με λέβητες συμπύκνωσης, συμπυκνώνεις τα έξοδά σου!

Διαβάστηκε από 11421 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/10/2021

Για συνδυασμό οικονομίας, μεγάλης απόδοσης και αντοχής στη χρήση, οι λέβητες συμπύκνωσης είναι μία επιλογή που θα σε δικαιώσει σε μεγαλύτερο βαθμό από μια απλή εγκατάσταση και είναι περισσότερο φιλικοί προς το περιβάλλον από τους συμβατικούς.

Σχολιάστε

Τα εξελιγμένα συστήματα ελέγχου των λεβήτων επιτρέπουν τη λειτουργία τους έχοντας τοποθετημένη μια αντλία καυσίμου που προσαρμόζει την ισχύ του λέβητα κάθε στιγμή σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Kοινοποίησε το »


Εξελιγμένο σύστημα ελέγχου για απόδοση άνω του 100%!!!

Το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου που διαθέτουν, μας προσφέρει τη «κρυμμένη ενέργεια» των καυσαερίων, η οποία οδηγεί σε βαθμούς απόδοσης άνω του 100%!!! Έτσι, οι λέβητες συμπύκνωσης επιτυγχάνουν βαθμό απόδοσης της τάξης του 98%, έναντι των συμβατικών λεβήτων που έχουν βαθμό απόδοσης της τάξεως των 92%, αποκλειστικά λόγω της ποιότητας κατασκευής τους.

Αισθητήρας για τέλεια καύση

Οι λέβητες συμπύκνωσης διαθέτουν αισθητήρα, που υπολογίζει κάθε στιγμή τις συνθήκες καύσης, ανεμιστήρες αέρα μεταβλητών στροφών, που μεταβάλουν συνεχώς τη ποσότητα αέρα ώστε να έχουμε κάθε στιγμή τέλεια καύση. Με λίγα λόγια, εξασφαλίζουν ό,τι η καύση γίνεται κάθε στιγμή στις ιδανικές συνθήκες και ότι τα προϊόντα της καύσης είναι μόνο το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) και νερό, με τις υπόλοιπες βλαβερές ενώσεις που παράγονται κατά τη καύση στους συμβατικούς λέβητες να παράγονται σε πολύ χαμηλά ποσοστά. Αυτό τους κάνει να είναι και περισσότερο φιλικοί προς το περιβάλλον. 

Τα κύρια πλεονεκτήματα των λεβήτων συμπύκνωσης με μία ματιά
  • Μεγάλη οικονομία της τάξης του έως 35%, ανάλογα με τον λέβητα που θα επιλέξεις.
  • Παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες άνεσης σε όλα τα συστήματα θέρμανσης λόγω της ενσωματωμένης λειτουργίας αντιστάθμισης που διαθέτουν.
  • Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της πολύ υψηλής ποιότητας υλικών που χρησιμοποιούνται για τη κατασκευή τους.
  • Απαιτούν λιγότερη συντήρηση. λόγω της καθαρής καύσης.
  • Λειτουργούν εντελώς αθόρυβα.
Συμπερασματικά, έχουμε νέα τεχνολογία που προσφέρει συνδυασμό οικονομίας, μεγάλης απόδοσης και αντοχής στη χρήση, αλλά και λιγότερη συντήρηση. Με απλά λόγια, επιλέγοντας την εγκατάσταση λέβητα συμπύκνωσης, συμπυκνώνεις τα έξοδά σου! Πως σου φαίνεται;
 

Kοινοποίησε το »

Σχολιάστε