Ο κυκλοφορητής inverter έχει πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση, καταναλώνοντας έως και 80% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια. Έτσι γλιτώνεις πολλά χρήματα για τη θέρμανση.

Ο κυκλοφορητής inverter έχει πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση, καταναλώνοντας έως και 80% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια. Έτσι γλιτώνεις πολλά χρήματα για τη θέρμανση.

Inverter κυκλοφορητής για να καις 80% λιγότερο ρεύμα!

6.080 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Με μερικές μικρές παρεμβάσεις μπορείς να γλιτώσεις πολλά χρήματα για τη θέρμανσή σου, χωρίς να χρειαστεί να δώσεις μία περιουσία!

Σε άρθρο που γράψαμε, σχετικά με tips για να κάνεις το λέβητά σου να «πετά» και να γλιτώνεις πολλά χρήματα (διάβασε περισσότερα εδώ), προτείναμε την αλλαγή κυκλοφορητή, πράγμα που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πώς γλιτώνεις πολλά χρήματα με μικρές παρεμβάσεις!
  • Υψηλή ενεργειακή απόδοση, εξοικονομεί 80% στο ηλεκτρικό ρεύμα
  • Inverter νέας γενιάς, για να κάνεις δουλειά
  • Γλιτώνεις πολλά χρήματα για τη θέρμανση, δεν δίνεις μία περιουσία
  • Κάνει το λέβητα να «πετά, το ζεστό νερό να «τρέχει» ταχύτατα
Τι κάνει ο περίφημος κυκλοφορητής!

Ο κυκλοφορητής είναι μία αντλία που χρησιμοποιούμε για τη κυκλοφορία του νερού στο σύστημα της θέρμανσης, είτε αυτή είναι ατομική, είτε κεντρική.

Με απλά λόγια, η δουλειά του είναι να μεταφέρει το ζεστό νερό που παράγεται από και προς το λέβητα θέρμανσης μέσω των σωληνώσεων προς τα θερμαντικά σώματα της εγκατάστασης που έχουμε.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του κυκλοφορητή είναι ό,τι προσθέτει ταχύτητα στο ζεστό νερό που ακολουθεί την διαδρομή μέσα από τις σωληνώσεις της εγκατάστασης, έτσι ώστε να φτάσει στο υψηλότερο σημείο της, λόγω του μειωμένου βάρους του σε σχέση με το κρύο νερό.

Κυκλοφορητής inverter!

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι οι κυκλοφορητές με μικροεπεξεργαστές, οι οποίοι είναι ηλεκτρονικοί και πιο γνωστοί ως κυκλοφορητές inverter.

Ο κυκλοφορητής inverter έχει πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση, καταναλώνοντας έως και 80% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, σε σύγκριση με τον απλό, ενώ είναι και φιλικός προς το περιβάλλον.

Δες το εντυπωσιακό video για να πάρεις μία πρώτη γεύση για τα οφέλη που σου προσφέρει ένας κυκλοφορητής νέας τεχνολογίας!




 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »