WATT + VOLT

    294.336 επισκέψεις στο άρθρο

    Η WATT+VOLT δραστηριοποιείται στην Εμπορία και Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας, στην Προμήθεια Φυσικού Αερίου και στην Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Λύσεων.

    Είναι κάτοχοι `Αδειας Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας στην ελληνική αγορά από το 2011, ενώ το 2015 απέκτησαν και `Αδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου. Χάρη στις συνεχείς επενδύσεις της Εταιρείας σε καινοτόμες τεχνολογίες εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, απολαμβάνουν ήδη μια θέση στην προμήθεια και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας και τις λύσεις ενεργειακής απόδοσης με τεχνολογία Ιnternet Of Things (IoT) στην Ελλάδα.

    Στρατηγική αποστολή τους είναι να επεκτείνουν την εμβέλειά τους και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία και για να τον επιτύχουν επενδύουν στη συστηματική έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

    Στα καταστήματα WATT+VOLT, ειδικοί σύμβουλοι ενημερώνουν τους καταναλωτές για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που προσφέρουν σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και τους προτείνουν τρόπους για την επίτευξη μιας πιο αποτελεσματικής, άνετης και ασφαλούς καθημερινότητας.


    Liberty Max για μικρές επιχειρήσεις από την WATT + VOLT


    Περισσότερες πληροφορίες: www.watt-volt.gr