ΔΕΗ myHome Enter: Νέο οικιακό τιμολόγιο με έκπτωση 100 ευρώ στον 1ο λογαριασμό

9639 επισκέψεις στο άρθρο

Nέες ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας, ασφάλεια μέσα από την απλή και διαφανή τιμολόγηση και σταθερό τιμολόγιο, χωρίς ρήτρες αναπροσαρμογής τιμής

Η ΔΕΗ προσφέρει στους πελάτες της το νέο προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας ΔΕΗ myHome Enter, επαληθεύοντας τη δέσμευση για τη δημιουργία νέων ανταγωνιστικών προϊόντων, που θα καλύπτουν και την εμπιστοσύνη που παρέχει ο όμιλος ΔΕΗ.

Το myHome Enter φέρνει νέες ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας, προσφέρει ασφάλεια μέσα από την απλή και διαφανή τιμολόγηση και σταθερό τιμολόγιο, χωρίς ρήτρες αναπροσαρμογής τιμής.

Αναλυτικά, το ΔEΗ myHome Enter με 24μηνη διάρκεια, προσφέρει:

  • χαμηλότερη χρέωση ενέργειας (σε σχέση με τα υπάρχοντα τιμολόγια)
  • χαμηλό πάγιο
  • μία ενιαία χρέωση ενέργειας/kWh ανεξάρτητα από το ύψος της κατανάλωσης
  • έκπτωση συνέπειας και επιπλέον 2% έκπτωση με πάγια τραπεζική εντολή και 
  • 100 ευρώ ΕΚΠΤΩΣΗ στον πρώτο λογαριασμό

Η προσφορά ισχύει για νέους και υφιστάμενους πελάτες που θα επιλέξουν μηνιαίο ηλεκτρονικό λογαριασμό και για αιτήσεις που θα υποβληθούν έως 30.11.2020.

Ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔEΗ, κ. Γιώργος Καρακούσης δήλωσε: «Βασικός πυλώνας του Business Plan της ΔEΗ είναι ο εκσυγχρονισμός της Εμπορίας, με στόχο να προσφέρουμε ποιοτικότερες υπηρεσίες και στοχευμένα προϊόντα που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Βάζουμε στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας τον πελάτη βελτιώνοντας καθημερινά την εμπειρία του και μειώνοντας τους χρόνους εξυπηρέτησης. Μετά το πρώτο ψηφιακό προϊόν ΔEΗ myHome Online, η σειρά ΔEΗ myHome εμπλουτίζεται με ένα ακόμη προϊόν, το ΔEΗ myHome Enter, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα ακολουθήσουν και νέα προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας».

Η ενεργοποίηση του ΔEΗ myHome Enter μπορεί να γίνει σε ένα από τα καταστήματα της ΔEΗ ή τηλεφωνικά χωρίς χρέωση από σταθερό ή κινητό στο 800 900 1000 (Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών), ενώ οι υφιστάμενοι πελάτες ΔEΗ μπορούν να το ενεργοποιήσουν με ευκολία μέσα από την εφαρμογή του e-bill.

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr