Οι λάμπες LED έχουν διάρκεια ζωής πάνω από 15 χρόνια

Τώρα καις 90% λιγότερο!

Διαβάστηκε από 2111 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/3/2017

Καις τώρα 90% λιγότερο ρεύμα με τις λάμπες LED, αντέχουν για πάνω από 15 χρόνια, μπορείς να τις αναβοσβήσεις από το κινητό σου και να αλλάζουν χρώματα.

Θα ήθελες να βάλεις στο σπίτι σου λάμπες νέας τεχνολογίας που θα κρατάν περισσότερο και  θα μειώσουν κατά πολύ τα έξοδα για ηλεκτρικό ρεύμα; Η τιμή τους ξεκινά από τα 2ευρώ, για μια κοινή λάμπα των 5,5W.
  • Καις  90% λιγότερο ρεύμα
Οι λαμπτήρες LED μπορούν να εξοικονομήσουν 90% (και βάλε!) στο λογαριασμό της ΔΕΗ σε σχέση με τις  παραδοσιακές λάμπες. Πέρα από την χαμηλότερη κατανάλωση, δεν θερμαίνονται όταν λειτουργούν. Αυτό τους καθιστά βολικούς σε κάποιες εφαρμογές, όπως φωτισμό βιτρίνας ή κλειστού επίπλου με τζαμαρία κλπ. αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο ανάφλεξης.
 
  • Αντέχουν 50 φορές περισσότερο από τις απλές
Όλες οι λυχνίες LED είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου και σε συνεχή χρήση, με μερικές εξ αυτών να αγγίζουν διάρκεια ζωής μέχρι και τις 150.000 ώρες, δηλαδή πάνω από τα 15 χρόνια. Αυτό οφείλεται στην τρόπο λειτουργίας τους. Στις απλές λάμπες μια ίνα βολφραμίου θερμαίνεται από το ηλεκτρικό ρεύμα και εκπέμπει φως, στις led όμως ρέει ρεύμα ανάμεσα από έναν αγωγό και απελευθερώνεται ενέργεια υπό μορφή φωτονίου (φως). Οι κοινές λάμπες λοιπόν, καίγονται, ενώ οι λαμπτήρες LED απλώς μειώνουν την απόδοσή τους σε σχέση με την στάθμη του φωτός που εκπέμπουν.
 
  • Μπορείς να τις αναβοσβήσεις από το κινητό σου
Οι έξυπνες λάμπες LED διαθέτουν συνδεσιμότητα Bluetooth και επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν άμεσο έλεγχο στις λάμπες μέσω smartphone ή tablet. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης του φωτισμού να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι, να ανάβουν συγκεκριμένες ώρες, να αναβοσβήνουν όταν ο χρήστης δέχεται τηλεφωνική κλήση ή ακόμη, να αναβοσβήνουν στον ρυθμό της μουσικής.
 
  • Μπορεί η ίδια λάμπα να αλλάζει χρώματα
Οι λάμπες LED έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν χρώματα. Διαθέτουν ενσωματωμένο κύκλωμα που βιδώνεται στην λάμπα και τροφοδοτείται από το ντουί. Η λειτουργία αυτή, ελέγχεται από ένα λεπτό ασύρματο τηλεκοντρόλ, εμβέλειας 5 μέτρων, με το οποίο μπορείτε να αλλάζετε χρώματα σε αυτές και επιπλέον να τις αναβοσβήνετε!

Έχεις λάμπες led στο σπίτι σου;
Έχεις βρει τρόπο που αναβοσβήνουν σε ρυθμούς του Μότσαρτ; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: LED ΦΩΤΙΣΜΟΣ

  • High tech και ρετρό led φωτισμός

    Η LEDVANCE κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στα πρωτοποριακά προϊόντα και τις έξυπνες, συνδεδεμένες λύσεις φωτισμού. Η εταιρεία αναδύθηκε από τον κλασικό τομέα φωτισμού της OSRAM και συνδυάζει τον παραδοσιακό γενικό φωτισμό με μοντέρνες, πρωτοποριακές τεχνολογίες. τηλ: 210 3400800 Περισσότερα
  • Η Led it now καλύπτει τους επαγγελματίες

    Η εταιρεία Led it Now, εγγυάται την πλήρη υποστήριξη της επιχείρησής σας, κατά την πώληση αλλά και μετά απ αυτή. Δώστε αέρα πρωτοπόρου στην επιχείρηση σας έχοντας εγγυημένα άμεση κάλυψη. Κερδίστε χρόνο στις παραγγελίες σας και προμηθευτείτε από την Led it now οτιδήποτε κι αν χρειαστείτε. τηλ: 210 3006631 Περισσότερα