Το σπίτι σου θα «ανασαίνει» ακόμη και με κλειστά παράθυρα!

Το σπίτι σου θα «ανασαίνει» ακόμη και με κλειστά παράθυρα!

  • Το σπίτι σου θα «ανασαίνει» ακόμη και με κλειστά παράθυρα!
  • Το σπίτι σου θα «ανασαίνει» ακόμη και με κλειστά παράθυρα!

Το σπίτι σου θα «ανασαίνει» ακόμη και με κλειστά παράθυρα!

3.794 επισκέψεις στο άρθρο (28/02/2024)
Σχολιάστε

-Καθαρή ατμόσφαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού
-Τέρμα τα ανθυγιεινά μικροσωματίδια μέσα στο σπίτι
-Όλα τα δωμάτια διατηρούν σταθερή θερμοκρασία
-Τέλος σε υγρασία και μούχλα σε όλους τους χώρους

Το σύστημα μηχανισμού αερισμού προθερμαίνει ή προψύχει τον εισερχόμενο αέρα

Το αποτέλεσμα: μία βέλτιστη αναλογία αέρα και ένα ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον (IAQ – InternalAirQuality). Εάν χρειαστεί, το σύστημα μηχανικού αερισμού θα προθερμάνει ή θα προψύξει τον εισερχόμενο αέρα μέσω κατάλληλης διάταξης θέρμανσης - ψύξης.

Ο γεωεναλλάκτης είναι ένα σύστημα το οποίο συνδυάζεται με την είσοδο του φρέσκου αέρα στο κτίριο και δροσίζει τον εξωτερικό εισερχόμενο αέρα, πριν αυτός μπει στον εναλλάκτη θερμότητας, επόμενο στάδιο του μηχανισμού αερισμού,  μειώνοντας τη θερμοκρασία του κλιματιστικού στους 25–27 °C. Επίσης εγκαθίστανται ένα inverter split unit, ισχύος 2,5 kW, στο χώρο του καθιστικού για την κάλυψη της απαίτησης για ψύξη ολόκληρης της κατοικίας.

 

Με το σύστημα plug and play μπορείς να ελέγξεις τον αεραγωγό σου ασύρματα με ένα χειριστήριο

Στο ολοκληρωμένο σύστημα μηχανικού αερισμού διατίθενται χειριστήρια, με τα οποία μπορείς να ρυθμίσεις τη λειτουργία του εξαερισμού σου. Αυτό σου παρέχει τη δυνατότητα να ελέγξεις εύκολα και γρήγορα την ποιότητα του αέρα που εισπνέεις και τη θερμοκρασία του χώρου.
 

Με το σύστημα μηχανικού αερισμού έχεις φρέσκο, καθαρό αέρα, χωρίς σκόνη, γύρη ή άλλα, επιβλαβή για την υγεία, αιωρούμενα σωματίδια

Τα συστήματα μηχανικού αερισμού παρέχουν φρέσκο, καθαρό αέρα, απαλλαγμένο από γύρη, σκόνη και άλλα μικροσωματίδια. Αυτό οφείλεται στα υψηλής ποιότητας φίλτρα που διαθέτουν.  Έτσι όχι μόνο προστατεύετε την υγεία σας, αλλά βάζετε ένα τέλος στις ενοχλητικές οσμές που ξεκινούν από την κουζίνα λ.χ. και διαχέονται στο υπόλοιπο σπίτι.

Συνέχεια του άρθρου >>>