Αναπνέοντα υγιής αέρα διασφαλίζουμε κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι και το γραφείο

E60, P40 & P80

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η IQAir είναι πρωτοπόρος στον καθαρισμό αέρα εσωτερικών χώρων.

Τεχνολογίες που βελτιώνουν την υγεία σας

3.145 επισκέψεις στο άρθρο

Η Sigma Imports ειδικεύεται σε προϊόντα εξαερισμού που βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι και το γραφείο δίνοντας λύσεις σε θέματα υγιεινής.

Τα προϊόντα εξαερισμού της Sigma Imports IQAir βελτιώνουν τις συνθήκες του αέρα και αντιμετωπίζουν προβλήματα που προκύπτουν από την υγρασία, αλλά και από την μόλυνση του αέρα με σωματίδια, χημικά, αέρια, ιούς, μύκητες, βακτήρια, ακάρεα, γύρη και άλλα αλλεργιογόνα.

Ο αέρας που αναπνέουμε έχει σημαντική επίδραση στην ζωή μας. Ο άνθρωπος μπορεί να επιζήσει για μέρες χωρίς τροφή και νερό, αλλά μόνο λίγα λεπτά χωρίς αέρα. Η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ευεξία μας. Όσο λιγότερα σωματίδια, ιούς, μικροοργανισμούς, αέρια-χημικά και αλλεργιογόνα αναπνέουμε, τόσο μικρότερη είναι η πιθανότητα να νοσήσουμε.

Οι καθαριστές του αέρα, οι αφυγραντήρες  και τα αντιαλλεργικά καθαριστικά είναι μερικά από τα προϊόντα της Sigma Imports που μας διασφαλίζουν ένα καλύτερο και βιώσιμο περιβάλλον.

Η Sigma Imports προτείνει
Δοκιμασμένα και εγκεκριμένα από τα καλύτερα ιδρύματα παγκοσμίως, Τα E60, P40 & P80 εξουδετερώνουν τυχόν αερομεταφερόμενους μικροοργανισμούς μέσω αποκλειστικής τεχνολογίας, χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον ή να παράγουν οποιονδήποτε θόρυβο. Μέσω μιας αποκλειστικής τεχνολογίας (TSS™ Filterless Thermodynamic Technology) εξουδετερώνουν, με φυσικές μεθόδους έως και το 99,99% της μικροβιολογικής μόλυνσης του αέρα, εξασφαλίζοντας σας έτσι, πολύ καλύτερη ποιότητα του αέρα που αναπνέετε.  
Η τεχνολογία της Airfree® είναι αποδεδειγμένα το μόνο μέσο για την μείωση του όζοντος. Επιπλέον είναι ιδιαίτερα οικονομική, εφόσον δεν απαιτεί συντήρηση ή αντικατάσταση φίλτρων και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από μία συνηθισμένη λάμπα 60 watt.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρία πατήστε εδώ.