Εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα “Εξοικονομώ Αυτονομώ” που χρηματοδοτεί την αναβάθμιση του σπιτιού σας.

Ούτε φράγκο για κλιματισμό και ρεύμα

23.256 επισκέψεις στο άρθρο

Θες το σπίτι σου να έχει μονίμως σταθερή, επιθυμητή θερμοκρασία χωρίς να πληρώνεις για θέρμανση ή κλιματισμό; Το παθητικό σπίτι είναι η λύση και το πρόγραμμα “Εξοικονομώ - Αυτονομώ” σε χρηματοδοτεί.

ΛΕΝΤΒΑΝΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Μπορείς να έχεις μηδέν έξοδα για κλιματισμό και θέρμανση; Ναι, μπορείς!

Η απάντηση είναι στο παθητικό σπίτι. Ήρθε επιτέλους η εποχή που μπορούμε να φτιάξουμε έτσι το σπίτι μας ώστε να μην χρειάζεται επιπλέον έξοδα και εγκαταστάσεις (λέβητες-καυστήρες, κλιματιστικά) για να κρατιέται σε νορμάλ θερμοκρασίες. Αυτά τα σπίτια ξεκίνησαν να χτίζονται στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια.

Το σπίτι σου θα έχει σταθερή θερμοκρασία 20οC-25oC χωρίς  να χρειάζεται θέρμανση ή ψύξη
 
Το παθητικό σπίτι είναι φτιαγμένο με υλικά που δεν αφήνουν την υγρασία να  μπει στο εσωτερικό του και με θερμομονωτικά υλικά που ότι καιρό και να κάνει έξω η θερμοκρασία του κρατιέται σταθερή χωρίς να ξοδεύουμε ούτε σεντ για θέρμανση ή για κλιματισμό.

Ένα High tech σύστημα εξαερισμού θα σου δίνει καθαρό αέρα και σταθερή θερμοκρασία
 
Το μόνο που χρειάζεται το παθητικό σπίτι είναι ένα σύστημα εξαερισμού το οποίο παίρνει το εξωτερικό αέρα και τον φέρνει μέσα στο σπίτι, αφού χρειάζεται ανανέωση ο αέρας, και ταυτόχρονα μας δροσίζει το καλοκαίρι και κρατάει σε ψηλά επίπεδα την θερμοκρασία τον χειμώνα χωρίς να καίει όσο ρεύμα θα έκαιγε ένα σύστημα κλιματισμού.

`Aλλαξε και τις απλές σου λάμπες με Led και θα καίς ελάχιστα!
 
Με την ίδια χρηματοδότηση κάνουμε και την μετατροπή όλου του φωτισμού με λάμπες led. Οι λάμπες led καίνε 90% λιγότερο ρεύμα σε σχέση με της απλές και ζουν 50 φορές περισσότερο δηλαδή ξεχνάς να τις αντικαταστήσεις.

Εκμεταλλεύσου το πρόγραμμα “Εξοικονομώ - Αυτονομώ” που σε χρηματοδοτεί
 
Το πρόγραμμα Εξοικονομώ - Αυτονομώ χρηματοδοτεί την μετατροπή του σπιτιού μας σε παθητικό σπίτι. Την χρηματοδότηση μπορεί να την πάρει ο καθένας που θέλει να κάνει τέτοιες εργασίες και το ποσό της επιδότησης  φτάνει έως και το 85% !

Κάνοντας αυτές τις μετατροπές έχουμε μια κατοικία που δεν μας χρεώνει τίποτα για να ζεσταθούμε το χειμώνα ή να δροσιστούμε το καλοκαίρι και σπαταλάμε ελάχιστο ρεύμα για φωτισμό και ζεστό νερό.

Θα αναβαθμίζατε το σπίτι  σας σε παθητικό;
Κατά τη γνώμη σας γιατί έχει αργήσει αυτή η τεχνολογία στην Ελλάδα;