Σύγχρονη οικοδομή σημαίνει χρήση σύγχρονων δομικών υλικών για ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας.

Σύγχρονη οικοδομή σημαίνει χρήση σύγχρονων δομικών υλικών για ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας.

Οικοδομή και δομικά υλικά: Πώς θα χτίσεις και θα εξοικονομήσεις

  • Σύγχρονη οικοδομή σημαίνει χρήση σύγχρονων δομικών υλικών για ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας.
  • Οικοδομή και δομικά υλικά: Πώς θα χτίσεις και θα εξοικονομήσεις

Οικοδομή και δομικά υλικά: Πώς θα χτίσεις και θα εξοικονομήσεις

8.303 επισκέψεις στο άρθρο (04/03/2024)
Σχολιάστε

- Πάνω από 70% εξοικονόμηση ενέργειας με σύγχρονα δομικά υλικά
- Εμπιστοσύνη σε ειδικούς (μηχανικοί, αρχιτέκτονες, τεχνικό συνεργείο)
- Χρονοδιάγραμμα έργου, πληρωμή μόνο για υλικά ή ολοκληρωμένο έργο
- «Κλειστή» τιμή (ξέρεις από την αρχή τι θα πληρώσεις)

KEBE
ΧΑΛΚΙΣ / ΒΑΒΟΥΛΙΩΤΗΣ-ΓΟΥΝΑΡΗΣ-ΜΗΤΑΚΗΣ

Τα νέα κτήρια κατασκευάζονται ή ανακαινίζονται με σύγχρονα δομικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας ώστε να είναι ασφαλή αλλά και για να εξασφαλιστεί ένα Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Κτήριο. Η επένδυση είναι αρκετά μεγάλη και θα πρέπει να εμπιστευτείς τους ειδικούς του κλάδου.
 

Πάνω από 70% εξοικονόμηση ενέργειας με σύγχρονα δομικά υλικά

Σύγχρονη οικοδομή σημαίνει χρήση σύγχρονων δομικών υλικών που εξασφαλίζουν τη δημιουργία ενός Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Κτηρίου. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία που θα διαλέξεις θα επιλέξει τα κατάλληλα δομικά υλικά για τη συγκράτηση της θερμότητας, τη θερμομόνωση, τη θερμοχωρητικότητα, την ηχομόνωση, την αντισεισμικότητα, τη πυροπροστασία, τον περιορισμό της ακτινοβολίας, κ.α. ανάλογα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε κτηρίου, έτσι ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.

Εμπιστοσύνη σε ειδικούς (μηχανικοί, αρχιτέκτονες, τεχνικό συνεργείο)

Μόνο μία σοβαρή εταιρεία με πλήρες επιτελείο εξειδικευμένων τεχνικών (μηχανικοί, αρχιτέκτονες, τεχνικό συνεργείο κλπ) μπορεί να εγγυηθεί (χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις) όλη τη γκάμα των εργασιών μιας σύγχρονης οικοδομής.

Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ θα χρειαστεί να ασχοληθείς είτε για να βρεις συνεργεία, είτε για να τα συντονίσεις και εγγύηση ότι θα παραλάβεις το έργο «με το κλειδί στο χέρι».

Μπορείς να Να ελέγξεις τη φερεγγυότητα της εταιρείας. Δες το ιστορικό της και την εμπειρία της από άλλα έργα της. Μπορείς ακόμα να ζητήσεις από την ίδια την εταιρεία τηλέφωνα επικοινωνίας με πελάτες της, ώστε να μιλήσεις εσύ ο ίδιος μαζί τους.
 

Χρονοδιάγραμμα έργου, πληρωμή μόνο για υλικά ή ολοκληρωμένο έργο

Καλό είναι να ζητήσεις συγκεκριμένο και σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, έτσι ώστε να μπορείς να ελέγχεις τη πρόοδο των εργασιών από την πρώτη κιόλας ημέρα, μέχρι και την τελευταία. Να ζητήσεις οι πληρωμές σου να αφορούν σε παραγγελίες υλικών ή εκτελεσμένο έργο.

Η Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων από την εταιρεία που θα επιλέξεις θα περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Επομένως θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Β. ΜΑΛΙΟΥΡΗΣ Α.Β.Ε. ΠΛΙΝΘΟΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ
ROTOSAL ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.