Το 60% θα φτάνει το ποσοστό επιδότησης για το πρόγραμμα Φωτοβολταϊκά στις Στέγες.

Το 60% θα φτάνει το ποσοστό επιδότησης για το πρόγραμμα Φωτοβολταϊκά στις Στέγες.

Επιδότηση 60% για φωτοβολταϊκά!

1787 επισκέψεις στο άρθρο

Στο 60% θα φτάνει το ποσοστό επιδότησης για φωτοβολταϊκά στις στέγες. Έρχεται πρόγραμμα για εγκατάσταση μονάδων αυτοπαραγωγής σε επιχειρήσεις. Πρόγραμμα και για την ενίσχυση ενεργειακών κοινοτήτων των Δήμων.

Σχολιάστε
BAY WA R E SOLAR SYSTEMS
ΚΑ ΜΑΝ ΤΑΝΓΚ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - COCOON SOLAR SYSTEMS - WESPER

Η επιδότηση για το πρόγραμμα Φωτοβολταϊκά στις Στέγες θα φτάνει το 60%. Το ποσοστό ενίσχυσης θα αφορά σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) σε συνδυασμό με αποθήκευση (μπαταρίες) για μονάδες ισχύος έως 10 κιλοβάτ. Ο Οδηγός του Προγράμματος αναμένεται να τεθεί σε διαβούλευση τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Την ίδια στιγμή ετοιμάζονται άλλα δύο Προγράμματα, όπως ανακοίνωσε η γενική γραμματέας Ενέργειας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, μιλώντας στο συνέδριο Renewable & Storage Forum.

Το ένα πρόγραμμα αφορά στην εγκατάσταση μονάδων αυτοπαραγωγής σε επιχειρήσεις, με τον προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 160 εκατομμύρια ευρώ. Το δεύτερο πρόγραμμα αφορά στην ενίσχυση ενεργειακών κοινοτήτων των Δήμων και αποσκοπεί στην στήριξη των ευάλωτων καταναλωτών. Ο προϋπολογισμός αυτού του προγράμματος ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ.
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr
Σχολιάστε
ΑΛΚΥΩΝ
MP - Μ.Π ENERGY SOLUTIONS - ΠΕΤΣΙΟΣ