Το έξυπνο πλυντήριο ρούχων Samsung WW90T986ASH.

Το έξυπνο πλυντήριο ρούχων Samsung WW90T986ASH.

    Samsung WW90T986ASH, μείωση χρόνου πλύσης ως 50%, εξοικονόμηση ενέργειας ως 20%!

    5.719 επισκέψεις στο άρθρο (21/03/2024)
    Σχολιάστε

    Το «έξυπνο» πλυντήριο ρούχων WW90T986ASH της Samsung διαθέτει αυτόματο σύστημα καθαρισμού AlWash που χρησιμοποιεί 4 αισθητήρες που αναγνωρίζουν το είδος του λεκέ και προσαρμόζουν τον χρόνο πλυσίματος και την ποσότητα του απορρυπαντικού αναλόγως, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στο Facebook »

    QuickDrive Q-Drum

    Τεχνολογία που μειώνει τον χρόνο πλύσης έως 50% και εξοικονομεί ενέργεια έως 20% χρησιμοποιώντας μηχανική δράση πλύσης με ανεξάρτητη λειτουργία του τυμπάνου και του αναδευτήρα μέσα στον κάδο πλύσης.

    EcoBubble

    Τεχνολογία που δημιουργεί φυσαλίδες αφρού και καθαρίζει βαθύτερα τα ρούχα προσφέροντας άψογα αποτελέσματα πλύσης, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

    AI Control

    Έξυπνος χειρισμός της συσκευής η οποία προσαρμόζει τα προγράμματα πλύσης ανάλογα με τις προτιμήσειςτου χρήστη. Επιπλέον, ενημερώνει τον χρήστη για προγράμματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, ενώ επιπλέον, καθυστερεί τη λήξη πλύσης όταν ο χρήστης δεν βρίσκεται εντός της περιοχής δράσης του πλυντηρίου.

    Προγράμματα ατμού

    Ειδικά προγράμματα ατμού για την απολύμανση ή το φρεσκάρισμα των ρούχων σου.

    DrumClean+

    Ειδικό σύστημα καθαρισμού το οποίο χρησιμοποιεί μόνο ζεστό νερό για καθαρισμό και εσωτερική απολύμανση του κάδου. Επιπλέον, με τη χρήση του SpeedSpray καθαρίζει και το λάστιχο του πλυντηρίου, απομακρύνοντας χνούδια και βρωμιές που συγκεντρώνονται σε αυτό το σημείο.

    Σελίδα 1«Έξυπνο» πλυντήριο: -50% ο χρόνος πλύσης & εξοικονομείτε χρήματα!
    Σελίδα 2Samsung WW90T986ASH, μείωση χρόνου πλύσης ως 50%, εξοικονόμηση ενέργειας ως 20%!
    Σελίδα 3Miele WCI670 WPS TDos XL, με νέο θερμικό ανοξείδωτο κυψελωτό κάδο & «έξυπνους» αισθητήρες!