ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.

    4.648 επισκέψεις στο άρθρο

    ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΕ έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και εφαρμόζοντας συγκεκριμένες πολιτικές.  Παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες, καινοτόμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, στους εργαζομένους άριστο εργασιακό περιβάλλον, στους προμηθευτές και συνεργάτες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, σεβασμό προς το περιβάλλον και κοινωνική αλληλεγγύη.

    `Αριστα προϊόντα και υπηρεσίες

     

    Επιδιώκουμε να προσφέρουμε «υπεύθυνα» προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας τη μέγιστη ποιότητα και εξυπηρέτηση χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης. Για να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση του πελάτη μας συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πλέον καταξιωμένες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο των ενεργειακών εφαρμογών DAIKIN, BOSCH, CALPAK.

    Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας κι επενδύουμε σε αυτούς

    Η εταιρία εφαρμόζει πρακτικές διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού της και μεριμνά για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος ίσων ευκαιριών. Δεσμεύεται για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων της, με την εφαρμογή αντίστοιχων Συστημάτων Διαχείρισης της Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία, και με την πραγματοποίηση σχετικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. 
     
    ΚΛΙΜΑΜΗΧΑΝΙΚΗ  Α.Ε.
    Καλέστε: 2310 440844
    Δείτε: www.klimamichaniki.gr