Spiral Knights Eco-Fest 2017

2.397 επισκέψεις στο άρθρο

Με πάνω από 300 εργαστήρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις και ομιλίες όσο αφορά τα θέματα όπως φυσική καλλιέργεια, φυσική δόμηση, περμακουλτουρα, διατροφή, κομποστοποίηση αλλά και σεμινάρια yoga, tai chi, capoeira, chi qong, acro yoga, acrobatics, thai massage και πολλά ακόμα

Πως θα σου φαινόταν μια οικολογική γιορτή όπου άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο θα γιορτάζουν την βιωσιμότητα σε όλες τις εκδοχές της; Θα σου άρεσε η ιδέα να ξυπνάς σε μία τοποθεσία πάνω σε ένα βουνό με ονειρική θέα, μετά να συμμετέχεις σε εργαστήρια που εμπνέουν, να τρως απίστευτο φαγητό και να χορεύεις (κάτω από την τελευταία καλοκαιρινή πανσέληνο) μέσα σε έναν γεωδαιτικό θόλο γεμάτο φώτα, χορό και χαρούμενα πρόσωπα;… Εμείς το βρίσκαμε υπέροχο, το ονειρευόμασταν καιρό και το κάναμε πράξη!! Η περσινή χρονιά ήταν μόνο η αρχή!!

Γι αυτό φέτος ήρθε η ώρα να ενώσεις ΚΑΙ ΕΣΥ τις δυνάμεις σου με τις δικές μας!

Από τις 5 έως τις 10 Σεπτέμβρη Το Free and Real, η ομαδα που δημιούργησε και λειτουργεί τα τελευταία 7 χρόνια το πρώτο σχολείο αυτάρκειας και βιωσιμότητας στη χώρα μας, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια το Spiral Κnights Eco-Festival! Οι περισσότεροι από 2500 επισκέπτες, οι 250 σκηνές που στήθηκαν πέρυσι, οι 50 και πλέον συντονιστές, δάσκαλοι και ομιλητές αλλά και το συνεχές ενδιαφέρον όσων έχουν επισκεφτεί το εγχείρημα (πάνω από 25.000 άτομα) έδωσε τη δύναμη και την έμπνευση η διοργάνωση να μεγαλώσει!

Οι 4 ημέρες έγιναν 6 ώστε να χωρέσουν ακόμα περισσότερες δράσεις, ιδέες και συνεργασίες! Με πάνω από 300 εργαστήρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις και ομιλίες όσο αφορά τα θέματα όπως φυσική καλλιέργεια, φυσική δόμηση, περμακουλτουρα, διατροφή, κομποστοποίηση αλλά και σεμινάρια yoga, tai chi, capoeira, chi qong, acro yoga, acrobatics, thai massage και πολλά πολλά ακόμα, βάζουμε ένα ακόμα λιθαράκι στο να ανοίξει ο δρόμος για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής!

Τα δυο μουσικά stages που θα στηθούν στο χώρο, θα φιλοξενήσουν djΆs, παραγωγούς αλλά και live μπάντες γεμίζοντας με “διαστημικούς” ήχους τα βράδια μας! Όλοι εσείς που για μήνες πριν βοηθάτε στην οργάνωση, οι εκατοντάδες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, τα μέσα ενημέρωσης, οι τοπικοί φορείς, τα εγχειρήματα από όλη την Ευρώπη και όλοι όσοι θα βρεθείτε κοντά μας, είναι η απόδειξη πως η αλλαγή… είναι εδώ!

Μια αγκαλιά δημιουργίας, συνεργασίας και ελευθερίας θα ανοίξει τα χέρια της για 6 ολόκληρες μέρες και σε περιμένει να βρεθείς εκεί!