Spiral Knights Eco-Fest 2017

Διαβάστηκε από 1613 αναγνώστες -

Με πάνω από 300 εργαστήρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις και ομιλίες όσο αφορά τα θέματα όπως φυσική καλλιέργεια, φυσική δόμηση, περμακουλτουρα, διατροφή, κομποστοποίηση αλλά και σεμινάρια yoga, tai chi, capoeira, chi qong, acro yoga, acrobatics, thai massage και πολλά ακόμα

 

Πως θα σου φαινόταν μια οικολογική γιορτή όπου άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο θα γιορτάζουν την βιωσιμότητα σε όλες τις εκδοχές της; Θα σου άρεσε η ιδέα να ξυπνάς σε μία τοποθεσία πάνω σε ένα βουνό με ονειρική θέα, μετά να συμμετέχεις σε εργαστήρια που εμπνέουν, να τρως απίστευτο φαγητό και να χορεύεις (κάτω από την τελευταία καλοκαιρινή πανσέληνο) μέσα σε έναν γεωδαιτικό θόλο γεμάτο φώτα, χορό και χαρούμενα πρόσωπα;… Εμείς το βρίσκαμε υπέροχο, το ονειρευόμασταν καιρό και το κάναμε πράξη!! Η περσινή χρονιά ήταν μόνο η αρχή!!

Γι αυτό φέτος ήρθε η ώρα να ενώσεις ΚΑΙ ΕΣΥ τις δυνάμεις σου με τις δικές μας!

Από τις 5 έως τις 10 Σεπτέμβρη Το Free and Real, η ομαδα που δημιούργησε και λειτουργεί τα τελευταία 7 χρόνια το πρώτο σχολείο αυτάρκειας και βιωσιμότητας στη χώρα μας, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια το Spiral Κnights Eco-Festival! Οι περισσότεροι από 2500 επισκέπτες, οι 250 σκηνές που στήθηκαν πέρυσι, οι 50 και πλέον συντονιστές, δάσκαλοι και ομιλητές αλλά και το συνεχές ενδιαφέρον όσων έχουν επισκεφτεί το εγχείρημα (πάνω από 25.000 άτομα) έδωσε τη δύναμη και την έμπνευση η διοργάνωση να μεγαλώσει!

Οι 4 ημέρες έγιναν 6 ώστε να χωρέσουν ακόμα περισσότερες δράσεις, ιδέες και συνεργασίες! Με πάνω από 300 εργαστήρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις και ομιλίες όσο αφορά τα θέματα όπως φυσική καλλιέργεια, φυσική δόμηση, περμακουλτουρα, διατροφή, κομποστοποίηση αλλά και σεμινάρια yoga, tai chi, capoeira, chi qong, acro yoga, acrobatics, thai massage και πολλά πολλά ακόμα, βάζουμε ένα ακόμα λιθαράκι στο να ανοίξει ο δρόμος για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής!

Τα δυο μουσικά stages που θα στηθούν στο χώρο, θα φιλοξενήσουν djΆs, παραγωγούς αλλά και live μπάντες γεμίζοντας με “διαστημικούς” ήχους τα βράδια μας! Όλοι εσείς που για μήνες πριν βοηθάτε στην οργάνωση, οι εκατοντάδες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, τα μέσα ενημέρωσης, οι τοπικοί φορείς, τα εγχειρήματα από όλη την Ευρώπη και όλοι όσοι θα βρεθείτε κοντά μας, είναι η απόδειξη πως η αλλαγή… είναι εδώ!

Μια αγκαλιά δημιουργίας, συνεργασίας και ελευθερίας θα ανοίξει τα χέρια της για 6 ολόκληρες μέρες και σε περιμένει να βρεθείς εκεί!


 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

Ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού & θερμότητας

Υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου με προσφορές από την elith!

Επαγγελματική Ενημέρωση των νέων στις πράσινες τεχνολογίες

Θέρμανση & ψύξη με υπογραφή από την Olefini

Η επιτυχημένη SOLAR διαδρομή της KOSTAL!

Η LG θέτει νέα δεδομένα στον κλάδο των Μέσων Μεταφοράς

Σωστός κλιματισμός τώρα!

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δημιούργησε Κτηνιατρείο άγριων θηλαστικών

Αυτό που ψάχνεις για κλιματισμό & θέρμανση

Βιοκλιματική Δόμηση με Ενεργειακό Κεραμικό

H Messaritis Ανανεώσιμες και η ABB ανανεώνουν την συνεργασία τους

Η LG Electronics διακρίθηκε στα «Diamonds of the Greek Economy 2018»

Αέριο τώρα και παντού!

Παγκόσμιος πρωταθλητής στην τεχνολογία στερέωσης

Ομιλία Γ.Σταθάκη στη Νάξο για ΑΠΕ

Λύσεις υψηλών απαιτήσεων από την TESY

RED FRIDAY από την Led It Now!

Μην χάσετε το ΝΕΟ τεύχος που κυκλοφορεί!

Αντλία Θερμότητας ψύξης/θέρμανσης DC INVERTER

Βρες το δωμάτιο των ονείρων σου

περισσότερα »