Οικονομικές προτάσεις σε επιλογές θέρμανσης

1.945 επισκέψεις στο άρθρο

Η Copco αναλαμβάνει μεταξύ άλλων εφαρμογές αντλιών θερμότητας για ζεστό νερό χρήσης ή θέρμανση χώρων & εγκαταστάσεις θέρμανσης με λέβητες φυσικού αερίου & πέλλετ.

Η εταιρεία ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.  – COPCO, ιδρύθηκε το 1988 με αντικείμενο την προσφορά μηχανολογικών υπηρεσιών και την εμπορία και εγκατάσταση ειδών θέρμανσης, κλιματισμού και ηλιακών συστημάτων.

Παρακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας και την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας, προχώρησε στην προώθηση καινοτόμων προϊόντων και στην πρότυπη εφαρμογή και εγκατάστασή τους, στους τομείς των αυτόνομων φωτοβολταϊκών, των ηλιοθερμικών συστημάτων και των αντλιών θερμότητας για θέρμανση διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων.

Διαθέτει αυτοματισμούς και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, όπως αντισταθμίσεις, θερμοστατικούς διακόπτες σωμάτων, αυτονομίες με θερμιδομετρητές και διαφορικούς ηλεκτρονικούς ελεγκτές συνδυασμένων συστημάτων θέρμανσης για πετρέλαιο, αέριο, αντλίες θερμότητας με ηλιοθερμικά  συστήματα, επιλεκτικούς επίπεδους συλλέκτες ή σωλήνες κενού. Συστήματα που προσφέρουν μεγάλη απόδοση και οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.

Η φιλοσοφία της ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.  – COPCO ήταν και παραμένει η προσφορά τεχνολογικών προϊόντων αιχμής στην χαμηλότερη τιμή και η σωστή υποστήριξη και ενημέρωση του πελάτη πριν και μετά την πώληση των προϊόντων.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία πατήστε εδώ.