Δες 2 παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας που κράτησαν σταθερές τις τιμές τους, στα ίδια επίπεδα με τον Σεπτέμβριο.

Δες 2 παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας που κράτησαν σταθερές τις τιμές τους, στα ίδια επίπεδα με τον Σεπτέμβριο.

Οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος που δεν ανέβασαν τιμές τον Οκτώβριο!

2.991 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Σταθερές -κόντρα στο κύμα αυξήσεων- κράτησαν τις τιμές τους 2 πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας για το μήνα Οκτώβριο, προσφέροντας στους πελάτες τους τις ίδιες χρεώσεις με του περασμένου μήνα, συνυπολογίζοντας και την κρατική επιδότηση.

Μπορώ να έχω μία χαμηλή τιμή για το ρεύμα και αυτή να είναι σταθερή; Δεν θέλω να χάνω χρόνο ψάχνοντας συνέχεια τις τιμές κάθε μήνα και να μετακινούμαι από τον ένα πάροχο στον άλλο. Θέλω να προγραμματίσω τις δαπάνες μου και να έχω ένα σταθερό προϋπολογισμό, να ξέρω τι λεφτά δίνω κάθε μήνα.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Τα παραπάνω είναι, μεταξύ άλλων, ερωτήματα-αιτήματα των καταναλωτών, σε έναν τομέα πολύ σημαντικό, όπως αυτός του ηλεκτρικού ρεύματος. Το ρεύμα είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια. Το 4green αφουγκράζεται τις ανάγκες-ανησυχίες των καταναλωτών για φθηνή ενέργεια και κάθε μήνα θα σας παρουσιάζει το τι προκύπτει μετά και από τις ανακοινώσεις (στις 20 κάθε μήνα) των τιμολογίων των παρόχων.

Protergia & Watt + Volt κράτησαν σταθερές τις τιμές τον Οκτώβριο!
  • Στα 0,14 ευρώ το βασικό τιμολόγιο της Protergia τον Οκτώβριο
  • Στα 0,15 ευρώ το βασικό τιμολόγιο της Watt + Volt
  • Σταθερά τιμολόγια (ίδια με του Σεπτεμβρίου)
  • Οι καταναλωτές δεν έχουν χρόνο για μελέτη τιμών & μετακινήσεις κάθε μήνα
Σε μία εξαιρετικά αβέβαιη εποχή, με την ενεργειακή κρίση να έχει απλώσει τα δίχτυα της ακρίβειας και σε άλλους τομείς, οι καταναλωτές προσπαθούν να βρουν την πιο οικονομική λύση στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος. Πέρα όμως από την οικονομία, το ζητούμενο είναι και η σταθερότητα, να ξέρουν δηλαδή τι πληρώνουν και να μπορούν να προγραμματίσουν τις δαπάνες τους για τους επόμενους μήνες.

Εξίσου σημαντικό είναι το να μη χάνουν χρόνο μελετώντας τιμές και προγράμματα ανάμεσα σε τόσο πολλούς παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε να καταλήξουν μετά από πολλές ώρες σε ένα αποτέλεσμα. Την ίδια στιγμή, χάσιμο χρόνου είναι και η μετακίνηση κάθε μήνα από πάροχο σε πάροχο (υπάρχει αυτή η δυνατότητα χωρίς ποινή μέχρι το καλοκαίρι του 2023). Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτές τις διαρκείς μετακινήσεις δεν τις επιθυμούν ούτε οι καταναλωτές (χάσιμο χρόνου), μα ούτε και οι πάροχοι (μόνιμο, σταθερό πελατολόγιο).

Protergia &Watt + Volt, σταθερότητα χρεώσεων και τον Οκτώβριο!

To 4green μελετώντας τις τιμές που ανακοίνωσαν οι πάροχοι για τον Οκτώβριο, αλλά και το ποσό της κρατικής επιδότησης για τον ίδιο μήνα, εντόπισε δύο εταιρείες που έδειξαν σταθερότητα, σε συνδυασμό με το «κράτημα» της τιμής (σε λογικά για την εποχή πλαίσια).

Δες τι εντοπίσαμε:

Protergia: Τιμή Οκτωβρίου (μετά την επιδότηση) στα 0,14 ευρώ. Ίδια με την τιμή Σεπτεμβρίου.
Watt + Volt: Τιμή Οκτωβρίου (μετά την επιδότηση) στα 0,15 ευρώ. Ίδια με την τιμή Σεπτεμβρίου

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »